bokaruki
Iskusan
- Poruka
- 5.167
..samo da se upisem ovde....danas mi dete kaze, da se vidi da sam smrsala i da mi noge lepse izgledaju,
da imam jos samo malko stomaka...i tako, bas sam bila nekako srecna....![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
..samo da se upisem ovde....danas mi dete kaze, da se vidi da sam smrsala i da mi noge lepse izgledaju,
da imam jos samo malko stomaka...i tako, bas sam bila nekako srecna....![]()

Meni rekla komsinica iz zgrade "kako si propala, samo glava ostala od tebe"
ne znam dal da se radujem toj konstataciji...
danas je trebalo da idemo na kontrolu, al nam pomerise za ponedeljak, dr nije tu
ja verujem da bi nam rezultati bili mnogo bolji da nam nisu u medjuvremenu uletali Uskrs, krstenje Ivanovo, Djurdjevdan, Ivanjica i tako dalje...
no, videcemo...
u prevodu znaci 'izgledas odlicno al necu da ti kazem'Jexy pa to bas govori slikovito o toj komsiniciu prevodu znaci 'izgledas odlicno al necu da ti kazem'

sto je tesko reci kad neko Nesto dobro uradi ?
Cuj propala si, kakva ljankasto je tesko reci kad neko Nesto dobro uradi ?
Jà se osecam jos boljom ribom kad nekoga iskreno pohvalim, al dobro ne morate da se ugledate n'a
Mene
Ovako je sebe samo spustila
..tesko im je zato sto su zlobne i ljubomorne...sto bi svoje dooope pojele jer ne mogu to isto da urade,
a nije tacno da ne mogu nego ne zele dovoljno....

pa ne moze niko pored nas da nas ucini ni boljim ni gorim
jeste,nije mi pravo sto ja moram mnogo vise da pazim neko neke druge zene,ali to sto ona ima ravan stomak a ja ne,to mene ne menja,ja znam da sam privlacna i nijedna mrsavica to ne moze da poljulja
more ko ih![]()
ahahha pre neki dan ulazim ja u bus,kad iz busa me jedna nindza (arapkinja,umotana samo joj lice viri) odmeri onako od glave do pete,ne secam se sta sam obukla ali otprilike znate moj stil,nista preterano
ja se mislim mrs bre ti ces mene,pa sam je tako s prezirom od glave do pete isto,bilo joj bas glupo
joj sto mrzim te nindze

joj blago tebi..ni ti ne moras na odmor da ides..
samo udjes u autobus i ko da si u dubaiu..![]()

gde ces? crna gora![]()

ahahah e da me afro ne rokne ali u crnu goru ni mrtva,znaci moj evro crnogorci videti nece,a ni hrvati
kolebam se izmedju dominikanske republike i kariba ako bas moram da se hvalim,al to cu na onu temu,da ne spamujemo ovde

ahahah e da me afro ne rokne ali u crnu goru ni mrtva,znaci moj evro crnogorci videti nece,a ni hrvati
kolebam se izmedju dominikanske republike i kariba ako bas moram da se hvalim,al to cu na onu temu,da ne spamujemo ovde

pa pravo da ti kazem ja bih najradije na bali ali i ovo mi je skupo,pa trazim neku lastminute varijantumeni su karibi bezveze..
a dominikana boring..
al ti kako hoces![]()

Od ponedeljka sam ponovo u svojoj popodnevnoj radnoj smeni, pa ću uglavnom jesti sama, onda se bolje kontrolišem. I moraću da uvedem silazak par stanica ranije kao zimus. Samo da obezbedim udobnu obuću. Ma, ima u krajnjem slučaju da ponesem patike u torbi i da se preobujem kad krenem kući.