Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni rekla komsinica iz zgrade "kako si propala, samo glava ostala od tebe" :lol:
ne znam dal da se radujem toj konstataciji...:)

danas je trebalo da idemo na kontrolu, al nam pomerise za ponedeljak, dr nije tu
ja verujem da bi nam rezultati bili mnogo bolji da nam nisu u medjuvremenu uletali Uskrs, krstenje Ivanovo, Djurdjevdan, Ivanjica i tako dalje...
no, videcemo...

Meni rekla komsinica iz zgrade "kako si propala, samo glava ostala od tebe" :lol:
ne znam dal da se radujem toj konstataciji...:)

danas je trebalo da idemo na kontrolu, al nam pomerise za ponedeljak, dr nije tu
ja verujem da bi nam rezultati bili mnogo bolji da nam nisu u medjuvremenu uletali Uskrs, krstenje Ivanovo, Djurdjevdan, Ivanjica i tako dalje...
no, videcemo...

Jexy pa to bas govori slikovito o toj komsinici :) u prevodu znaci 'izgledas odlicno al necu da ti kazem'

Cuj propala si, kakva ljanka :bljak: sto je tesko reci kad neko Nesto dobro uradi ?
Jà se osecam jos boljom ribom kad nekoga iskreno pohvalim, al dobro ne morate da se ugledate n'a
Mene :malav:
Ovako je sebe samo spustila

..tesko im je zato sto su zlobne i ljubomorne...sto bi svoje dooope pojele jer ne mogu to isto da urade,
a nije tacno da ne mogu nego ne zele dovoljno....

..tesko im je zato sto su zlobne i ljubomorne...sto bi svoje dooope pojele jer ne mogu to isto da urade,
a nije tacno da ne mogu nego ne zele dovoljno....

pa ne moze niko pored nas da nas ucini ni boljim ni gorim
jeste,nije mi pravo sto ja moram mnogo vise da pazim neko neke druge zene,ali to sto ona ima ravan stomak a ja ne,to mene ne menja,ja znam da sam privlacna i nijedna mrsavica to ne moze da poljulja :zper:
more ko ih :malav:

pa ne moze niko pored nas da nas ucini ni boljim ni gorim
jeste,nije mi pravo sto ja moram mnogo vise da pazim neko neke druge zene,ali to sto ona ima ravan stomak a ja ne,to mene ne menja,ja znam da sam privlacna i nijedna mrsavica to ne moze da poljulja :zper:
more ko ih :malav:

..pa ok, ali znas koliko ih je koje imaju problem da prihvate sebe takve kakve jesu i stalno su ne zadovoljne sobom, pa jos kad nalete
na komsinicu koja je smrsala muka ziva....ja juce krenem na plazi u onom 'aljincetu sa fotke, i komsinica na stepenistu ni dobar dan
ne rece..samo me je odmerila, sta je mislila to samo ona zna...samo sto ja ne dajem pet para na to....

ahahha pre neki dan ulazim ja u bus,kad iz busa me jedna nindza (arapkinja,umotana samo joj lice viri) odmeri onako od glave do pete,ne secam se sta sam obukla ali otprilike znate moj stil,nista preterano
ja se mislim mrs bre ti ces mene,pa sam je tako s prezirom od glave do pete isto,bilo joj bas glupo
joj sto mrzim te nindze

ahahha pre neki dan ulazim ja u bus,kad iz busa me jedna nindza (arapkinja,umotana samo joj lice viri) odmeri onako od glave do pete,ne secam se sta sam obukla ali otprilike znate moj stil,nista preterano
ja se mislim mrs bre ti ces mene,pa sam je tako s prezirom od glave do pete isto,bilo joj bas glupo
joj sto mrzim te nindze

joj blago tebi..ni ti ne moras na odmor da ides..
samo udjes u autobus i ko da si u dubaiu..:aha:

ahahah e da me afro ne rokne ali u crnu goru ni mrtva,znaci moj evro crnogorci videti nece,a ni hrvati
kolebam se izmedju dominikanske republike i kariba ako bas moram da se hvalim,al to cu na onu temu,da ne spamujemo ovde

..necu sestro slatka, necu...da mi se moze i da sam u tvojoj situaciji isto bih razmisljala....a ovako kupam se i trudim da mi je leto tu gde
jesam;)

..jednom cu i ja tako kad dobijem 7-cu na Loto-u, samo treba prvo da uplatim:malav:

jexy, komšinica ti je ljubomorna, a ti tu opasku treba da shvatiš kao kompliment.
Linda, lepo se provedi gde god da odeš, makar i na te bezvezne Karibe i dosadnu Dominikanu. :zper:
Ja se opet vratila na 65 kg. :(:evil: Od ponedeljka sam ponovo u svojoj popodnevnoj radnoj smeni, pa ću uglavnom jesti sama, onda se bolje kontrolišem. I moraću da uvedem silazak par stanica ranije kao zimus. Samo da obezbedim udobnu obuću. Ma, ima u krajnjem slučaju da ponesem patike u torbi i da se preobujem kad krenem kući.

...Bi, to variranje 1kg tamo, ovamo nije nista znacajno, to zavisi od toga sta si jela predhodnog dana...nemoj se time opterecivati, meri se
ujutro i to je to....a sreca je sto se vracas sa posla kad vec zahladi....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back