avonkaanana
Zainteresovan član
- Poruka
- 285
Verovatno znas i sama da se kilaza najbolje skida sexom,pa zato spoji lepo i korisno

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

moja mamaNa kupus dijeti sam,4 dan.Osecam se odlicno,a vaga meri 3 kg manje....da li jos neko trenutno drzi tu dijetu?
mislim da si se malo istripovala samo....
tesko da bi ti nabrojano bilo ok, bilo kada , a kamoli ako ces da plivas i da se trosis, i ceo dan na suncu da budes....
msm, mini sendvic, voda, cedevita, kafa.... treba da jedes, ali da pazis sta jedes i kada jedes, a ne da gladujes pa jos da upropastis zdravlje....
ne moras jesti voca svezes ako ti je skupo trenutno
kada si gladna, iseckaj neku povrcu i grickaj
tu kalorija skoro da i nema a vitamina ima kao i u vocu, samo nema fruktoze...ja obozavam svezi krastavac, svezu tikvicu obozavam da grickam
svezu cveklu, sargarepicu...
pa damoja mama![]()
Ovo je istina. Mnogi, uglavnom "alternativni lekari" preporučuju povrće, a voće baš i ne. I većina povrća može da se jede presna, samo što mi nismo navikli. Sad će Poznavalac da se javi.
Baš juče raspravljam s mužem zašto krastavac jedemo presan, a tikvice ne? Kad medju njima skoro i da nema razlike. Isto taku kupus jedemo a karfiol i kelj ne. Nisam baš stručnjak, ali ja mislim da su to biljke iz iste porodice i da može. Ja gricnem one cvetiće karfiola kad ih spremam.
Opet ja i moja teorija a praksa - prava tragedija.
Od sutra radim pre podne dve nedelje i moraću bolje da se organizujem sa hranom, znači da isplaniram i ponesem sve što ću da jedem, da ne bi bi istrčavanja do pekare.
Odlično što me Bokica podsetila na povrće, pa ću lepo da očistim, iseckam i spakujem krastavce, šargarepu, tikvice i ostalo što nadjem na pijaci![]()

meni je super keleraba, to za grickanje svezeg povrca, ukusna je i fina bas
i sada nije nesto ni preskupa koliko sam videla na pijaci
Да с' јавнем, подразумевано!moja mama![]()
Ovo je istina. Mnogi, uglavnom "alternativni lekari" preporučuju povrće, a voće baš i ne. I većina povrća može da se jede presna, samo što mi nismo navikli. Sad će Poznavalac da se javi.
Baš juče raspravljam s mužem zašto krastavac jedemo presan, a tikvice ne? Kad medju njima skoro i da nema razlike. Isto taku kupus jedemo a karfiol i kelj ne. Nisam baš stručnjak, ali ja mislim da su to biljke iz iste porodice i da može. Ja gricnem one cvetiće karfiola kad ih spremam.
Opet ja i moja teorija a praksa - prava tragedija.
Od sutra radim pre podne dve nedelje i moraću bolje da se organizujem sa hranom, znači da isplaniram i ponesem sve što ću da jedem, da ne bi bi istrčavanja do pekare.
Odlično što me Bokica podsetila na povrće, pa ću lepo da očistim, iseckam i spakujem krastavce, šargarepu, tikvice i ostalo što nadjem na pijaci![]()

Па уживаћеш, шта друго?ma bezi
eno pre cu da grickam svezu papriku koja je bogata vitaminom c
sta cu s fruktozom![]()
ja jedem presne tikvice i meni su super, nije mi jasno sto ih vecina ljudi izbegava...a volim isto i svezu bundevu da jedem, meni ima nekako ukus slican jabuci, i vise mi se svidja sveza nego onako samo pecena u rerni. za druge stvari (pite, corbe) moze...Baš juče raspravljam s mužem zašto krastavac jedemo presan, a tikvice ne?
Ако би почела спортом да се бавиш, шта би ти одржало потребан ниво шећера у крви?ma bezi
eno pre cu da grickam svezu papriku koja je bogata vitaminom c
sta cu s fruktozom![]()
Ако би почела спортом да се бавиш, шта би ти одржало потребан ниво шећера у крви?

)))