Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
to za ladnu vodu je istina
al se to trosi tako mali broj kalorija da je za obicnog smrtnika sasvim nebitno kakvu vodu pije
nit ce od toga smrsati nit ce se ugojiti zbog vruce vode

mozda bi imalo efekat da svaki dan se popije 30 litara ledene vode :D

msm, i svakim pokretom mi trosimo kalorije
pa bi onda mogli da kazemo da oni koji naprave 40 umesto 30 pokreta zvakanja, mrsave
:D
a to bas nesto nema smisla, msm, trose se kalorije ofkors, ali toliko je to mizerna brojka da se ne vredi ni zamarati i racunati na to....
msm, i treptanjem sigurno gubimo par neku kaloriju :D

istina je i da se trosi vise kalorija kad ti je hladno u sobi (zato anoreksicarke iskljucuju radijatore) ali je smesno napisati to na temi o dijeti,mislim smesno je i komentarisati
sve trosi kalorije,i disanje,pa sta sad treba da sve to nabrojimo ovde?

ma.... naravno, samo fizicka aktivnost....
sve ostalo je 'vatanje za slamku....

ja cekam ovde kod vas u budzaku teme, da vam se prikljucim za jedno godinu dana :D
dokusurice me ova beba
imam 4 kile viska vec sada a ne znam gde su, ko balon da sam progutala, uzas....
:/
a moj dragi sta radi samo trcka oko mene i kljuka me vocem
popi*decu od voca

u kom si mesecu? do 8. je normalno 1kg mesecno
u 9. malo vise ;)

u cetvrom
ispada da ja zaista dobijam po 1 kg mesecno

ne znam jel je to mozda i zato sto sam inace imala nizi koeficijent onog bmi il kako se zove,
ali ne znam, ok, sve mi te knjizice koje imam kazu ok, 1 kg mesecno
ali svuda citam kako druge trudnice kazu, "ja nisam jos dobila ni jednu kilu, ja dobila 2 kile...." itd....

u cetvrom

ne znam jel je to mozda i zato sto sam inace imala nizi koeficijent onog bmi il kako se zove,
ali svuda citam kako druge trudnice kazu, "ja nisam jos dobila ni jednu kilu, ja dobila 2 kile...." itd....

kao prvo mozda lazu kao drugo sta te briga
4kg je sasvim normalno i nije mnogo,ako nastavis tim tempom u 9. ces imati 10ak kg vise od kojih ce s bebom,vodom ispasti 5-6,dakle stvarno malo za skidanje (a jos ako dojis valjda se jos bolje vratis na svoje)
samo ne zaboravi da ne jedes kvantitativno za dvoje nego kvalitativno :)

kao prvo mozda lazu kao drugo sta te briga
4kg je sasvim normalno i nije mnogo,ako nastavis tim tempom u 9. ces imati 10ak kg vise od kojih ce s bebom,vodom ispasti 5-6,dakle stvarno malo za skidanje (a jos ako dojis valjda se jos bolje vratis na svoje)
samo ne zaboravi da ne jedes kvantitativno za dvoje nego kvalitativno :)
ne jedem za dvoje
vise sam uvela neke zdrave navike, vise povrca, i tako nekih stvari koje znam da su dobre a pre ih skoro pa i nisam jela
i to voce
ja sam pre voce jako retko jela
a ovaj moj mi samo nesto secka
nije to puno, jabuka, pomorandza, kruska...
ne pojedem kilu voca, ali....
uhvatilo me neko ludilo od juce, valjda hormoni malo drmnuli u mozak pa mi je ceo dan bio samo za plakanje i plakanje i plakanje :D

u cetvrom

nbe znam jel je to mozda i zato sto sam inace imala nizi koeficijent onog bmi il kako se zove,

ja sam sigurna da to ima veze sa tim bmi pre trudnoce
plus sto si se ti ugijila tako da ti se svuda lepo rasporedilo, tj ravnomerno sto je super, ulazis u sve svoje stvari itd tako da to nije nista strasno

Pomaže u održavanju čvrstine grudi i poboljšanju cirkulacije ali teško da se od hladne vode smrša:lol:
zapravo to je jedan od metoda (uz boravke u razhladjenim prostorijama) koje cesto anoreksicari koriste da bi jos vise gubili masti - logika je u tome da kad se hladis tvoje telo koristi vise energije da bi se zagrejalo i tako topi masne zalihe....sto se mene tice, ladno jedino kad je napolju jako toplo ili posle trcanja, sve ostalo nema sanse :sad2:

Dakle, da rečem samo, smršala sam pet kilica, za neka dva-tri meseca, nisam ni osetila, malo sam samo promenila način ishrane
izbacila nepotrebni hleb - jedem kuvani đevrek svake druge nedelje radnim danima za doručak sa jogurtom
izbacila testo osim salate sa tunom - svake druge nedelje po dan, dva
izbacila slatkiše osim sladoleda - jednom, dvaput nedeljno ali ne kasno uveče
izbacila večeru, ćopnem eventualno krastavac sa jogurtom ako sam jako gladna.

I radim, puno, vozim bajs, šetam, ne sedim i ne grickam i ne smišljam na šta bih se sad mogla ostrviti.
Mada i dalje popijem pivo i sve ostalo je i dalje normalno, ne odričem se mnogo čega, tako da sam baš zadovoljna.
Mislim, sve je stvar prioriteta :))))

..bravo devojke:D

..ja sam prosle nedelje bila kao sacuvaj boze, sve mi se jelo i u svako doba sam jela, sto mi se
nije desavalo ne secam se..i odmah sam pocela da primecujem promene..naljutila se na sebe,
pa se od juce vracam na staro...ne znam jesam li bas dodala neke kg, moguce jer sam primetila da
me pantalone malo stezu preko struka....onda se tesim da je dobro sto sam na vreme primetila,
i sto je ipak leto pa ce se to lakse skinuti...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back