Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
eee, ćao Samanta! Pa super si, ako si vratila samo 1 kg. Kako to, vratila jedan, a skidaš 5? Postala si ambiciozna.
Ti ono beše radiš na brodu?
Bratanac mm otišao da radi na brod, ali on plovi Mediteranom. Trebalo je da ide na Karibe, ali mu promene 5-6 dana pred polazak. Bio je malo razočaran.

obratite paznju koliko rano ujutru mozete pojesti pola sata po ustajanju...i kad doruckujete tek posle 3-4 i vise sati..3x vise hrane ladno..oni koji jedu tek popodne vola mogu pojesti..i nije lako navici se doruckovati i ja sam tako godinama preskakao..sad je sve laganica doslo na svoje

obratite paznju koliko rano ujutru mozete pojesti pola sata po ustajanju...i kad doruckujete tek posle 3-4 i vise sati..3x vise hrane ladno..oni koji jedu tek popodne vola mogu pojesti..i nije lako navici se doruckovati i ja sam tako godinama preskakao..sad je sve laganica doslo na svoje
evo ja sam ti ziv primer da to nije tacno
ja jednostavno nisam imala naviku da jedem ujutru
sada se ajde zbog bebe nateram pojesti neku vockicu ili parce hleba s nekim namazom
znaci, nisam doruckovala skoro pa nikako
u 70% dana prvi obrok mi je bio ne u podne nego u 5 posle podne zato sto mi tada dragi dolazi s posla, pa rucamo
jednostavno mi prodje dan caskom.... i ne setim se hrane :)
a nisam ni gladna.... onda posle 5 obicno veceram oko 8-9, nekada i u ponoc nesto calabrcnem,
ali nikakvi volovi nikada nisu padali :)
retko kada dva puta sipam, zeludac mi nije tog kapaciteta :)

kada sam radila isto tako
retko kada sam jela na poslu, jer mi se skoro pa nista skuvano tamo nije svidjalo a nemam naviku da nosim hranu na isti niti da kupujem usput nesto
znaci ustanem ujutru, odradim smenu, dodjem kuci i rucam...
nisam navikla
pogotovo dok sam u pokretu, apsolutno mi hrana nije ni na kraj pameti dok radim nesto ili se zanimam necim....

zato sto imas 20 kila s krevetom:lol:moja keva jede tekk uvece i vecera jedno 3-4 do 5 puta tokom noci..ja isto kad sam skidao mnogo teze ide ako gladujem pa popodne pojedem boga oca..juce sam doruckovao rano i pojeo jednu krisku hleba..jutros u 10h 3

ja pre neku noc ustala u 3 ujutru
sela u trpezariju, nacela somun, kulen, krastavac, hehe :)
sta znam, mislim da covek treba da jede onda kada je gladan, naravno pod tim ne mislim na one sto su gladni svakih sat vremena, nego na nas koji umemo preskociti pola dana...
ja ne mogu sebe da zamislim da jedem na svaka tri sata nesto ceo dan....
eksplodirala bih
u drugu ruku, to je izuzetno zdravo za one koji skidaju kg
da steknu neku rutinu, jedu po manje....

nisam ni rekao da si rekla kako je zdravo bre..znam nisam ni ja bio gladan po ceo dan ili sabijem kilo mleka i preguram dan..ja kad osetim glad vec je kasno i mnogo mogu pojesti..ovako dobar dorucak i rucak dodje na silu i manje se pojede..veruj mnogo sam na sebi experimentisao..i najbolje ujutru djus i bukvalno svedski sto dorucak da se odvalis..to se sve potrosi ako radis i ne lepi nista..sto kasnije jedes vise se goji jer se popodne manje radi

nisam ni rekao da si rekla kako je zdravo bre..znam nisam ni ja bio gladan po ceo dan ili sabijem kilo mleka i preguram dan..ja kad osetim glad vec je kasno i mnogo mogu pojesti..ovako dobar dorucak i rucak dodje na silu i manje se pojede..veruj mnogo sam na sebi experimentisao..i najbolje ujutru djus i bukvalno svedski sto dorucak da se odvalis..to se sve potrosi ako radis i ne lepi nista..sto kasnije jedes vise se goji jer se popodne manje radi
ja radim vise nocu :mrgreen:
:zcepanje:

ne nisi me razumeo, ja nisam rekla da je to zdrava navika :)
niti sam rekla da gladujem
kad sam gladna uzmem i jedem
ali u vecini nisam gladna do tog rucka i organizam mi ne trazi hranu :)

Boki, već smo konstatovali da ti nisi pravi sagovornik na temi o dijeti. :D

Ti si neko ko nema problema sa kilogramima, možeš da jedeš kada hoćeš i koliko hoćeš, slano slatko, u po dana i po noći. I da ti se ne primeti. I ne znaš kakva je muka boriti se sa kilogramima, konstantno paziti kada jedeš, šta jedeš i koliko jedeš, tražiti najbolju kombinaciju, jer prosto ne postoji čarobna formula od koje kilogrami nestaju. :(

I sama kažeš da ti nekada ceo dan pođe, a da na hranu ni ne pomisliš. Neće te hrana, neće te gojaznost, a neko se goji od vode...

P.S. Ovo poslednje se šalim, nemoj da bi se neko za to uhvatio. :)

Boki, već smo konstatovali da ti nisi pravi sagovornik na temi o dijeti. :D

Ti si neko ko nema problema sa kilogramima, možeš da jedeš kada hoćeš i koliko hoćeš, slano slatko, u po dana i po noći. I da ti se ne primeti. I ne znaš kakva je muka boriti se sa kilogramima, konstantno paziti kada jedeš, šta jedeš i koliko jedeš, tražiti najbolju kombinaciju, jer prosto ne postoji čarobna formula od koje kilogrami nestaju. :(

I sama kažeš da ti nekada ceo dan pođe, a da na hranu ni ne pomisliš. Neće te hrana, neće te gojaznost, a neko se goji od vode...

P.S. Ovo poslednje se šalim, nemoj da bi se neko za to uhvatio. :)
ma znam :)
jasno je meni sve to
ja samo rekoh junetu da ima i onih koji mogu tako jer su navikli ili ne znaju drugacije....
ali jako dobro znam da se zaista trudite i da je sigurno veoma tesko i treba vremena, odricanja, truda.....
ljub!

e sad treba biti karakter :lol:
na turneji smo po Ivanici, Sjenici i okolini, obilazimo rodbinu
gde god udjemo, odma' na sto ide meze koje podrazumeva sira i prsute, uglavnom
a u nedelju na Javoru jagnjetina, mlada...
....aj jagnjetinu i ne volem nesto...ali sjenickog sira...:zjede:
..ludilo..

mislim, ne ide odbijati rodbinu, da se ne uvrede :lol:

Ja non stop pijem ledenu vodu iz frižidera, i zimi i leti. A ne smem da kažem koliko kg imam. :( Kada sam neki dan stala na kantar (dive, onaj što meri 300kg :mrgreen: ) mal' se nisam šlogirala. Ali je najgore što nastavljam po starom, i samo sam gladna. :sad2:

Dok ne izbacim torte i kolače, keks i eurokrem, od 'ladne vode nema ništa.

I čekam dan kada ću da se trgnem i kažem dosta.

Ja ladnu vodu ne smem ni da omirišem,momentalno dobijem upalu grla.
smiley-29.gif

Ма ајде бре каква ладна вода, једино межеш да се прехладиш.
Ништа без вежбе и бушне кашике.
Домаћице, шта би са твојим вишекилометарским шетњама до родитеља?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back