kamenicvet
Iskusan
- Poruka
- 5.440
Koliko dnevno popijete vode?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Koliko dnevno popijete vode?![]()
i kafe koje ne racunam ,sokove sam odavno izbacila iz upotrebeopet sam na sto bila mi slava i krkanje . Nadam se da cu za novu godinu i bozic bar skinuti koju kilu
Пошто једем готово само пресну храну, практично ни не пијем воду, а ни сокове.a ja samo jednu flasu od 1.5 l vodei kafe koje ne racunam ,sokove sam odavno izbacila iz upotrebe
danas sam se opkladio sa drugom u 2 gajbe piva . Ko manje smrsa u odnosu na telesnu masu gubi opkladu .

najmanje 2lit..i oko 1lit biljnog caja..kafu i ostalo ne racunam..

i opet si skrndelj?![]()
Ja popijem oko 2l vode dnevno.
Na temu dijete nemam šta da kažem, sem da nikako ne mogu da siđem ispod 80kg. Taman mi fino krene, jedna slava, druga slava, rođendan, proslava...Šetam onih mojih 9km skoro svakodnevno, i vrtim se tu oko 80, ali nikako da mi se promeni prva cifra.

Neka ti je na zdravlje...ne treba robovatizeljama, ne treba ni preterivati, znam kako je...
Ljubim te Afro...
PS
Ja krenula drugi krug UN dijete, znaci ciklus od 90 dana.
Evo proslo prvih mesec dana i prezadovoljna sam.
Za sada od februara 27 kg minus![]()

Jaco, najbolja si
Društvo, pozdravila vas Curvylicious! Nisam shvatila zašto više ne dolazi na temu, ali drži se. I njoj malo teško, kao i svima nama, sa slavama i raznim proslavama.
....braaavooooooooo lepotice, a da se sliknes da te vidimo
.....a nije to ni neka kolicina narocita bila, odjednom sam imala potrebu za necim slatkim,
pa rekoh ajde palentu nisam dugo jela, a nju jedem slatku sa mlekom...pa jednim udarcem dve muve
.....ne robujem ja nicemu, samo ne bih bas da vratin naviku vecere...to bi bilo opasno...
.....hvala draga moja![]()