Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
PIL, pusti ti sve njih i idi sama na trening šta se tebi svidja i gde ti se svidja. Upoznaćeš tamo nove drugarice. Ja sam uvek tako. Krenem sama i idem redovno i zbog sebe, onda prijavim drugarici, pa krene i ona. Onda već gledamo jedna na drugu, ona javlja da danas neće doći, onda i meni bezveze da idem. Koje su to gluposti. Ili se raspričamo pa ne vežbamo kako treba, još smetamo i ostalima.
Najbolje mi je kad idem sama. U stvari tebi je to samo izgovor da ne ideš.

ja sama ne mogu da idem, to mi je u ovom kraju najveći problem
ali našla sam drugaricu u kraju, tako da idemo zajedno, posle ng krećemo, našle smo i fitnes centar i sve
(od joge sam privremeno odustala)
shvatila sam da moj najveći problem jeste upravo to nekretanje, jer sam ranije mnogo višpe jela i ništa mi se nije videlo, ali sam u sdu pet puta dnevno išla uzbrdo i nizbrdo, išla na treninge, skitala itd
a ovde to ne radim, ne krećem se i to je jedini problem, ne toliko količina hrane koju jedem

ok, treba i o tome da povedem računa svakako, da ne bude zabune

Ja se ne javljam, jer mi nešto ne polazi za rukom da budem disciplinovana. :( Samo šetnju ne propuštam, prepešačim svakodnevno onih 9km, plus u toku dana sigurno još 1km, ali sa hranom brljam, prilično. I naravno, vaga ne pokazuje napredak. :roll: Sram je bilo. :D Ali, pošto sam ja nepopravljivi optimista, dobro je što ne idem u plus, s obzirom da je decembar, mesec svinjokolja, rođendana, slavlja...

...evo i mene "gresnice" veceras....ubila sam se od kesten pirea sa sve slagom...bogtemazokakvasamjaazdaja:dash:
...sreca moja pa to nije svakodnevno....ali sam za sutra obecala projice i svasta nesto...qq..qq...ako nastavim ovim
tempom nece biti dobro....

dobar si, dobar... ide polako. Kako si se obeshrabrio na početku.

Ja sam danas opet krenula sa zrnevljem za doručak, kuvani ovas sa vitaminskom salatom. Bilo sve narendano i baš mi prijala, osvežavajuća. Za ručak ponela potaž od povrća, sojinu šniclu, pomenutu salatu i ovas. Sve fino zdravo, posno.

....bravo za sve uspesne...:)
....danas rucala musako od krompira, bez hleba doduse, ali ko zna koliko je to kalorija bilo...onda otisla
kod cere pa prija tamo posluzila palacinke...ajde kao da ne obijem dve sam pojela sa dzemom od kajsija,
jes da sam se posle pentrala na ove moje visine...ali nije mi to vise neki napor da bi bilo bogznakakvogefekta:(
...i jos za veceru "moram" da pravim obecane projice, pa ajde ne jedi:dash:

Ja se ne javljam, jer mi nešto ne polazi za rukom da budem disciplinovana. :( Samo šetnju ne propuštam, prepešačim svakodnevno onih 9km, plus u toku dana sigurno još 1km, ali sa hranom brljam, prilično. I naravno, vaga ne pokazuje napredak. :roll: Sram je bilo. :D Ali, pošto sam ja nepopravljivi optimista, dobro je što ne idem u plus, s obzirom da je decembar, mesec svinjokolja, rođendana, slavlja...

:rida:

Probala kao i mnogi razne vrste dijeta, ali kod mene je upalilo ono pravilo da od jutra jedem na svaka dva sata malu kolicinu hrane. Dakle pojedem sada nesto malo i naredna dva sata NISTA! :zper:
Problem bude prvih dana, a onda se naviknem i uzivam u davno zaboravljenom osecaju kada zeludac svari hranu i odmara. :D

dobrodošla tatlii, piši šta to jedeš na svaka dva sata.
Ja držala neku dijetu, ujutru 5 suvih šljiva, pa posle šta ti ja znam, sve nešto bezveze, nijedan pravi obrok nisam imala. Ono, da pojedem supu ili čorbu. Ja i sad, baš zbog toga, podelim ručak, čorbu pojedem kod kuće, a tzv. glavno jelo ponesem na posao, pa popodne.

Hvala na dobrodoslici! :bye:

Jedem bukvalno sve sto mi padne na pamet, ali su kolicine male. Npr. pravim domaci crni hleb (razane, ovsene, psenicne pahuljice, mekinje, malo belog brasna, heljdinog, seme bundeve, lana, suncokreta, saka brusnica) i njega mogu da jedem i nekoliko dana, a da bude ukusan. Eto, to moze da se ponese na posao i pojede umesto bele kifle, kroasana. Sta jedem na svaka dva sata....pa ovako npr. to jedno malo parce crnog hleba posle jutarnje kafe, onda jogurt, vocka neka, supica, to sto pravim za rucak pojedem ukupno do 200 gr, a onda salatice (njih jedem opusteno koliko zelim, tu se ne zlopatim :zcepanje:), moze i nesto slatko.....sve na dva sata. Meni prija ovakav nacin ishrane, ne odricem se nicega, a i kada osetim glad radujem se isteku onog 120 minuta! To je samo stvar volje i zelje da se metabolizam sredi, bar ja tako mislim. Posle izvesnog vremena sam se gadila na samu sebe kako sam mogla onoliku kolicinu hrane da unosim, npr. jedna palacinka je sasvim ok, ali ne i 4-5 koliko sam ja unosila.
Haahah da sam ja tada ovako nesto procitala sigurno bih rekla da :dontunderstand:, neka mi buce oproste!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back