dive
Legenda
- Poruka
- 61.256
Da, znam, ali dive mi je rekla da bi bilo super kada bih 4km prešla za 30 minuta. A ja sam skeptična da ću to ikada moći.![]()
dive ti je rekla da je super sto prepesacis 8km i da vreme od 1:20min kao ukupno vreme treba polako da smanjujes, kako budes ulazila u kondiciju , po pola minuta, minut na ukupno vreme..
posle nekoliko meseci videces kakav ce ti tempo biti
samo je bitan kontinuitet..a sa tempom i kondicijom - videces kakvi ce ti rezultati biti!
i jos ako uspes da se suzdzis od tih gresnih
stvari koje pravis - ih gde ce ti biti kraj!i ono sto je najvaznije, vaznije cak i od vremena za koje ti prelazis ovu deonicu - to je da izmeris sebi puls u toku hodanja (lakse ti je da meris otkucaje u 10sec pa pomnozi sa 6 i dobices ukupnu vrednost) pri cemu treba - ukoliko ti je zdrav kardio sistem, nemas odstupanja sa radom stitne zlezde, s obzirom na godine u kojima si i aktivnosti (koje ja pretpostavljam na osnovu tvojih postova ovde) broj otkucaja u toku hoda konstantno da ti bude izmedju 130 - 135 otkucaja u minuti..
nadam se da nisam komplikovano objasnila..
Poslednja izmena:
)).
) има орбитрек и то је прилично гвожђевита справа, не би се могло рећи да се може тек тако охабати, ко може да је приушти, само напред!