Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
dive, prica se o emisiji :roll: poenta emisije je da privuce sto vise ljudi da je gleda, a kako ce to uraditi nego tudjom patnjom tj dizu gledanost sebi tako sto maltretiraju te debele ljude tolko da im se organizam iskljuci, pa povracaju, padaju u nesvest, placu itd... To je stvarno zalosno i sigurno ne nacin da se smrsa kako treba, ako mene pitas :aha:

americki sindrom zdravog..
u oba pravca..

Počela sam da šetam. :D Nisam išla ona 4km u jednom pravcu, danas sam išla autom na ručak kod mojih sa decom, ali sam zato posle šetala 1,5km u jednom pravcu, i za to mi je trebalo 12 minuta. I bila sam disciplinovana što se hrane tiče, i samo da se par dana ustalim, onda za mene nema problema. Bar se nadam.

Počela sam da šetam. :D Nisam išla ona 4km u jednom pravcu, danas sam išla autom na ručak kod mojih sa decom, ali sam zato posle šetala 1,5km u jednom pravcu, i za to mi je trebalo 12 minuta. I bila sam disciplinovana što se hrane tiče, i samo da se par dana ustalim, onda za mene nema problema. Bar se nadam.

Svaka cast domacice :klap:
Samo polako, malo se pocinje, lako ces popraviti sve to :aha:

kad bi mogla da izdrzis taj tempo svih 4km u oba pravca bilo bi odlicno!

Не знам за тебе, али некада зими кад падне снег, жена и ја изведемо нашу многобројну децу у шетњу, типа сат и 15 минута, тек онако да сви малко озебемо.
Иначе се за то време пређе око 7-8 километара у око 10к корака.
Кад то обавимо 30-40 пута током јануара и фебруара, могу ти јавити да нам је Бечеј ем мали, ем монотон!!!

Не знам за тебе, али некада зими кад падне снег, жена и ја изведемо нашу многобројну децу у шетњу, типа сат и 15 минута, тек онако да сви малко озебемо.
Иначе се за то време пређе око 7-8 километара у око 10к корака.
Кад то обавимо 30-40 пута током јануара и фебруара, могу ти јавити да нам је Бечеј ем мали, ем монотон!!!

Mogu da zamislim koje je to uzivanje, šetanje po snegu, ja to mnogo volim.... pa nek mi je Zemun mali posle....

danas musli za doručak, za ručak sladak kupus bez mesa
moram da zabranim kupovinu belog hleba, on me uništi i prokleta pekara koja ga pravi tako dobro i onda ne možeš da mu odoliš kada ti je u kuči, topao, hrskav, grhhh

koliki visak kilograma imas?

mislim da je bolje da zapisujes sve sto pojedes - najbukvalnije..
to je nacin na koji ces na kraju dana realno da se suocis sa kolicinom kalorija koje ti prave problem..
i kada vizuelizujes onda konkretno i preseces..
probaj, pomaze!
Pa oko 20 kg imam viska . Nema sanse da nejedem nerviraju me idioti , da nema idiota moglo bi se i preziviti na dijeti

U zavisnosti od tvoje kilaze, koju ne zelis da kazes kolko vidim, zavisi dal je ovo stvarno za tebe ili ne... si se posavetovao sa nekim lekarom?! :think:
Inace evo mi se sad vratili sa koncerta, mrtvi smo :lol: noge tj tabani me ubijaju od plesanja i vracanja peske kuci, a glasa vise ni nemam :prstic: bilo je stvarno lepo :aha:
Stacu bas namerno sutra na vagu i nadam se da nece biti plusa :sad2:
Ja sam 105 kila 188 , danas cu da odem do doce

Pa oko 20 kg imam viska . Nema sanse da nejedem nerviraju me idioti , da nema idiota moglo bi se i preziviti na dijeti

20 kg nije malo..to znaci da si zavisnik od hrane i da cak i kad budes skinuo ovaj visak, tvoje telo ce zapamtiti promenu koja je bila i vrlo lako tu kilazu i vise od toga mozes da vratis nazad..
u zivotu ces uvek da se hvatas za hranu kako bi tvoje telo bilo snabdeno serotoninom i kako ne bi padao u depresiju..
imas dva puta: da se pomiris sa viskom i budes stalni gost kod vaskularaca i kardiologa (zdravlje je u pitanju i nemoj da se zazas) ili da se boris citavog zivota sa svojom slaboscu..
prvo odluci da li stvarno zelis da oslabis..
kad budes siguran u odluku, onda realizacija ide lakse, mada je put tezak..
i citavog zivota moras da radis na kontroli unete hrane - kolicini i izboru hrane.

ti sam moras da doneses odluku..ovde imas podrsku..potrudi se da tu podrsku obezbedis sebi i u kuci..
i nemoj da ti u zivotu drugi budu opravdanje za tvoje slabosti..
budi jaci od njih!
to je samo tvoj zivot i niciji vise!

Juce sam trcao jedno 2 km i oko 20 sklekova , nisam mogao vise jer imam upalu misica

Mislim da je hodanje za tebe mnogo bezbednije od trčanja,za sad,povredićeš zglobove, idi u što duže šetnje,naravno malo brzim korakom.;)
Probaj da odeš kod nutricioniste,ako ga imaš u svom domu zdravlja ili neka ti dr opšte prakse preporuči gde da odeš,ne možeš sam odlučiti šta i koliko da jedeš jer ti treba promena ishrane na duže staze.:bye:

Juce sam trcao jedno 2 km i oko 20 sklekova , nisam mogao vise jer imam upalu misica

2 km si pretrcao za 7-8min?
to je malo vremena ..
smanji intenzitet, a povecaj u pocetku vreme trajanja..
nemoj kardio - brzo hodanje, da imas ispod 30 min..pa povecavaj dok ne dodjes do 60min..za to vreme treba da prepesacis 8km..
kad to postignes, usao si u kondiciju i mozes polako da krenes sa trcanjem..
ukoliko si zdrav, a to bi trebao pregledom kod kardiologa da utvrdis, pri kardio treninzima puls ne bi trebao da ti prelazi 135 otkucaja u min.
kad uskladis puls do 130 otkucaja i za to vreme 8kmza 60min - mozes da predjes na ozbiljnije kardio treninge..do tada ce i zglobovi da ti budu adaptirani..ubaci i trbusnjake svaki dan..

Oni koji ne vjeruju u snagu uma trebali bi porazgovarati sa Britankom Sam Alderwish koja je smršavila 35 kilograma nakon što je bila hipnotizirana.
b_111128080.jpg

Majku dvoje djece ljekari su hipnotizirali da vjeruje da se podvrgnula operaciji ugradnje gastričkog bajpasa. Zahvaljujući tom nesvakidašnjem tretmanu Sam se sada ''prepolovila''.

Koliko se udebljala nakon poroda shvatila je kada je kupovala odjeću za vjenčanje na kojem je bila gošća. Naime, Sam se zaglavila u haljinu pa ju je prodavačica morala razrezati.

Ponižena Sam je tada odlučila da će uraditi sve kako bi smršavila. Namjeravala se podvrgunuti operaciji ugradnje gastričkog bajpasa, ali je cijena zahvata bila previsoka pa je probala "virtualnu želučanu prijemosnicu" putem hipnoterapije. Njena podsvijest je prevarena tako da vjeruje da se podvrgnula operaciji.

Rezultati su bili nevjerovatni, a iznenadili su čak i njenog terapeuta Russella Hemmingsa.

Alderwish kaže da je samo nekoliko sati nakon tretmana osjećala da joj je stomak pun iako je jela trostruko manje.

Zahvaljujući ovom postupku Sam je 35 kilograma lakša.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back