Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jos jedna gresnica se prijavljuje :mrgreen:
naj.ebala je cokoladna torta juce, castila sam se velikim parcetom-mislim, morala sam da probam pre gostiju, da budem sigurna da je dobra, da mozda nisam sipala so umesto secera ili tako nesto:mrgreen:

Ovo je sasvim razumljiv greh,mislim i ja bi isto potupila,zbog dobrobiti drugih,pa makar na svoju štetu.:hahaha:

Ved,moža je rešenje da uvedeš u ishranu nešto do čega ti je baš stalo,a za uzvrat da svaki dan potrošiš taj višak kalorija kroz neku aktivnost.:think:

Ovo je sasvim razumljiv greh,mislim i ja bi isto potupila,zbog dobrobiti drugih,pa makar na svoju štetu.:hahaha:

Ved,moža je rešenje da uvedeš u ishranu nešto do čega ti je baš stalo,a za uzvrat da svaki dan potrošiš taj višak kalorija kroz neku aktivnost.:think:

da, istina je da se jako malo krećem
sve nekog čekam, te dete treba da dođe iz škole, te sad će muž..te haldno je, ovo zaista moram da uvedem makar više šetnje, npr kad odem po dete u vrtić da idem obilaznim putem

Ved, kupi i ti psa! Pa ćeš imati dvostruku korist. Em će da jede ono što preostane od muža i dece umesto tebe, em ćeš morati da ga šetaš!

Ja sam prilično zadovoljna kako sam se držala za vikend, s obzirom da juce doope nisam digla sa stolice, imala puno da radim na kompjuteru. Inače kad tako sedim, samo smišljam šta ću da jedem. I onda sam kad god osetim glad uzela nekoliko zalogaja integralnog pirinča i dinstanog povrća, koje sam spremila u subotu. I otprilike je to i bilo na 2-3 sata. I nekoliko čajeva, dosta vode i izdržalo se.

I pored toga sto sam zgresila juce...jutros je vaga pokazala - 2 kg. :D

Iskreno misam mogla da verujem svojim ocima onako bunovna i napola probudjena.
Tri puta sam proveravala, cak i da li vaga stoji na ravnom, dali je podesena i sl... :lol:

E sad se samo nadam da to nije voda i da nece sve da se vrati brzinom svetlosti. :aha:

Bilo je -10...sad je -12...(moram da pisem jer zaboravim dokle sam stigla)

Nikako da otpočnem dijetu, a ni da prestanem lagati sebe kako malo jedem.
Otkad sam se upisala na ovu temu, ponašam se kao da sam na nekoj rigoroznoj ishrani... 'dosta mi je više ovih dijeta, jedva čekam da smršam i završim sa tim'- ovo je moja jutrošnja misao, i ja sam prateći ovu temu umislila da dijetišem zajedno sa vama a to nije ni blizu istini :s
Juče: za doručak momak spremio jaja i kobasicu... nisam mnogo pojela, ali taman da me zasiti ... za ručak klopali prebranac što je momče spremio, bez hljeba, sa kiselim krastavčićima i pečenom paprikom, ostalo i za danas, jedva čekam ručak... večera: pa prebranac je bio za večeru, a za ručak smo klopali špagetice... a nakon toga puding, i kompot i čokolada uz film
Eto moje dijete... uz ovakvu ishranu mojih 62kg su iznenađujuće mala kilaža
Mora se ovo redukovati:S

Tri puta sam proveravala, cak i da li vaga stoji na ravnom, dali je podesena i sl... :lol:

E sad se samo nadam da to nije voda i da nece sve da se vrati brzinom svetlosti. :aha:

Има и горе.
Мистер Спок би рекао ВОРП брзином!
:sad2:

Otkad sam se upisala na ovu temu, ponašam se kao da sam na nekoj rigoroznoj ishrani... 'dosta mi je više ovih dijeta, jedva čekam da smršam i završim sa tim'- ovo je moja jutrošnja misao, i ja sam prateći ovu temu umislila da dijetišem zajedno sa vama a to nije ni blizu istini :s
Juče: za doručak momak spremio jaja i kobasicu... nisam mnogo pojela, ali taman da me zasiti ... za ručak klopali prebranac što je momče spremio, bez hljeba, sa kiselim krastavčićima i pečenom paprikom, ostalo i za danas, jedva čekam ručak... večera: pa prebranac je bio za večeru, a za ručak smo klopali špagetice... a nakon toga puding, i kompot i čokolada uz film
Eto moje dijete... uz ovakvu ishranu mojih 62kg su iznenađujuće mala kilaža
Mora se ovo redukovati:S

Menjaj momka! Nadji nekog ko ne zna da kuva!

Pa šta će mi takav:D
Momče voli blažu hranu, i nije ljubitelj mesa, a ja sve suprotno
evo danas: popila kafu, pojela parče pite zbog antibiotika i to je to... za ručak će biti prebranac... a za večeru ću pokušati da ne pretjeram

Meso nije uopšte namirnica koja nagoji,naravno mislim na ćureće,pileće,goveđe...problem je masnoća na kojoj se najčešće prži(na roštilju uštediš gomilu kalorija),kao i hleb i sosovi koji se jedu uz to,a ako dodaš i krompir na ulju,totalna propast.:lol:

sta ce mi neprijatelji pored ovakvih prijatelja..
zna da se suzdrzavam od slatkisa..bio u belgiji i doneo mi cokoladu..
belgijsku sa limunom i biberom..
dva dana sam je ignorisala..sad je nestalo svih 100gr :rida:
a ukus..mmmmmmm..zlo.

da pozovem onda i ja onog jovu :roll:

Svaka ti cast!!!! Bravo!

Ved, kupi i ti psa! Pa ćeš imati dvostruku korist. Em će da jede ono što preostane od muža i dece umesto tebe, em ćeš morati da ga šetaš!

Ja sam prilično zadovoljna kako sam se držala za vikend, s obzirom da juce doope nisam digla sa stolice, imala puno da radim na kompjuteru. Inače kad tako sedim, samo smišljam šta ću da jedem. I onda sam kad god osetim glad uzela nekoliko zalogaja integralnog pirinča i dinstanog povrća, koje sam spremila u subotu. I otprilike je to i bilo na 2-3 sata. I nekoliko čajeva, dosta vode i izdržalo se.

kuvina psa je odlična ideja
to ima jako puno dobrih strana

mislim da ovo boldovano nimalo nije tačno
ono što je dovelo do gubitka kilograma treba da ostane trajan način ishrane, u suprotnom se kilogrami vrate u mnogo većem broju nego što su izgubljeni, odmah nakon prestanka dijete

Paaaaa Linda izgleda da kriziramo vikendom, sto i nije iznenadjujuce. Eto, ja lepo dok sam na poslu tesko da cu da zgresim, ujutro popakujem sve sto mi za taj dan treba i picim. Ali kad dodjem kuci a tu svega i svacega jer nisu svi ukucani na dijeti kao ja...iskusenja su velika. I kako odmice popodne/vece biva sve gore i najcesce zgresim bas uvece kasno.

Paaaaa Linda izgleda da kriziramo vikendom, sto i nije iznenadjujuce. Eto, ja lepo dok sam na poslu tesko da cu da zgresim, ujutro popakujem sve sto mi za taj dan treba i picim. Ali kad dodjem kuci a tu svega i svacega jer nisu svi ukucani na dijeti kao ja...iskusenja su velika. I kako odmice popodne/vece biva sve gore i najcesce zgresim bas uvece kasno.
kad bih krizirala samo vikendom dobro bi bilo
ali vee je stavrno gadno doba dana za dijetu

Da alkohol zadrzava vodu kao i slano

ne zadrzava vodu alkohol.
alkohol ima diuretsko dejstvo kao i kofein.
problem je sto izbacis previse tecnosti iz organizma, pa u telu ostanu natalozeni stetni produkti.
zato si kad prethodno vece preteras sa alkoholom, ujutru jako zedna.
povecaj samo unos vode, da se rehidriras i nadoknadis izgubljenu vodu u tkivima potrebnu za normalan metabolizam.

došla je do mene neka dijeta, tipa mjesečevih mijena
poenta je da se NE JEDE NIŠTA u odrđenim vremenskim intervalima u toku dana
Ponedeljak 5-6, 12-13, 19-20
Utorak 9-1o, 16-17, 23-24
Srijeda 6-7, 13-14, 20-21
Četvrtak 3-4, 10-11, 17-18, 0-1
Petak 7-8, 14-15, 21-22
Subota 4-5, 11-12, 18-19
Nedelja 1-2, 8-9 , 15-16, 22-23

e, sad, ja ovo nisam probala, ali nešto razmišljam, ne mari uklopiti

ne zadrzava vodu alkohol.
alkohol ima diuretsko dejstvo kao i kofein.
problem je sto izbacis previse tecnosti iz organizma, pa u telu ostanu natalozeni stetni produkti.
zato si kad prethodno vece preteras sa alkoholom, ujutru jako zedna.
povecaj samo unos vode, da se rehidriras i nadoknadis izgubljenu vodu u tkivima potrebnu za normalan metabolizam.

Pa da to sam procitala npr.ovde....

http://hr.wikipedia.org/wiki/Diuretici

A negde pise da zadrzava vodu i stvara naduvenost stomaka....

E izem ti gugl

Ja sam primetila da izbacujem vodu kad pijem alkohol...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back