Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Slave ne volim..idem baš kad je moranje i tu ne jedem 70% hrane..salate i posno meso...kisela voda i po nekad belo vino(no smeta mi alkohol jako)
sokove samo prirodno cedjene..znači NE hemija..Kolači..samo ako je neka kvalitetna torta i to jako malo..Svi padaju u nesvest KAKO ne jedem supe..sarmu (samo kada je ja pravim..bez mesa sa orasima i čudima)...e čorbice jedem..ali po jednu kašiku i tu me nerviraju sa nutkanjem :pa sipaj..šta je jedna kutlača ..pa ne stidi se..i onda samo kažem da ne smem puno da jedem zbog zdravlja...No tamo gde idem već znaju a ima i vege hrana jer pola društva su vegetarijansci..tako da je milina :)

Slave ne volim..idem baš kad je moranje i tu ne jedem 70% hrane..salate i posno meso...kisela voda i po nekad belo vino(no smeta mi alkohol jako)
sokove samo prirodno cedjene..znači NE hemija..Kolači..samo ako je neka kvalitetna torta i to jako malo..Svi padaju u nesvest KAKO ne jedem supe..sarmu (samo kada je ja pravim..bez mesa sa orasima i čudima)...e čorbice jedem..ali po jednu kašiku i tu me nerviraju sa nutkanjem :pa sipaj..šta je jedna kutlača ..pa ne stidi se..i onda samo kažem da ne smem puno da jedem zbog zdravlja...No tamo gde idem već znaju a ima i vege hrana jer pola društva su vegetarijansci..tako da je milina :)

E, to jeste milina..
Mm ne jede meso, godnama, i to i vrapci znaju, ali ne prođe slava kod nekih njegovih rođaka, da mu ne ponude, i to Evo za NN ovo lepo POSNO parce mesa pošto on ne jede:eek:, ler po njima normalni judi ne jedu meso samo kad poste..

...I onda mi je najlakse, lepo sipam u tanjir, gomilu salate, neko parcence mesa, uzmem malo koliko mi je ok, sve vreme nesto muljam i milina , kada dodje slatko na red, kazem, hocu ali malo kasnije ne mogu da disem najela sam se..i niko me ne mrzi i ne osudjuje

ovo je fin način da svi vide da jedeš, nema ko šta da ti prigovori, a ti nisi uzela ništa što ne smeš i nećeš se pretrpati. To i ja ponekad primenim. Doduše, retko, moram da priznam.

Ja sam danas posle doručka otišla u dugu šetnju, svratila kod drugarice na kafu (to me zasitilo za izvesno vreme), deci spremila šnicle na krompiru, a ja pojela samo čorbu od tikvica. I napravila sam kapri tortu (koju sam sinoć pominjala) od piškota i pudinga i tako mi nešto loše izgleda, da nemam želju ni da je probam. Nisam ni kašike i šerpe lizala.

Au covece ja ne znam sta mi je ovih par dana znaci nonstop sam gladan i po ceo dan nesto zvacem..da nisam trudan:rumenko:

:zcepanje::rotf:

juce nisam jela slatko,tako da mi se potire jedan dan prekrsaja tako da imam 5/6 uspesno :lol:
danas nastavljamo :super:
ne obracam paznju na vagu,i raspitujem se za mezoterapiju
gledala sam neke fotke sinoc i nasla neke na kojima sam bas bila svinjce,i rekla sebi nikad vise!!!!

juce nisam jela slatko,tako da mi se potire jedan dan prekrsaja tako da imam 5/6 uspesno :lol:
danas nastavljamo :super:
ne obracam paznju na vagu,i raspitujem se za mezoterapiju
gledala sam neke fotke sinoc i nasla neke na kojima sam bas bila svinjce,i rekla sebi nikad vise!!!!

hoces anticelulit mezo ili kao za skidanje viska masti?
isla.
bacen novac, a nije malo.
uz mezo obavezno - masaza, dijetalan rezim ishrane, fizicka aktivnost.
uradila sve - dosla do cilja.
pojela pahuljice za dorucak, vratila 2kg - bukvalno! posto vezuju vodu.
sve bez mezo - isti rezultat i kod mene 60eu vise po tretmanu u dzepu.

Jutro :cao:
Ja imam u odnosu na petak 600g vise, ali sam vala i jela i juce i prekjuce :lol: ne kolicinski mnogo, ali stvari koje ne jedem vise inace :aha: i ne mogu da kazem da nije prijalo :prstic:
Od danas sam opet na mom rezimu, pojela 2 mandarine za dorucak, supa za rucak, a veceru salata ili nesto drugo :aha:
Nadam se da cu ove nedelje skinuti lepo jer idem za Beograd za 7 dana i treba se srediti jos malo :D

:eek:

kakvo ti je to socijalno?
kod nas sa placenim socijalnim ne mozes ni kod zubara da odvedes dete.
basic
pokriva privatne lekare i bolnice
ali neki privatni lekari zavedu mezoterapiju kao lecenje a ne estetski tretman,je,bi ga znam da je prevara ali tolike godine placam socijalno a retko sam bolesna valjda sam zasluzila malo :rumenko:
kao npr kad napisu za sise-u depresiji,rizik sucida zbog malih sisa pa ti odrade silikne za 200€
(ili npr prevelike rizik za kicmu pa smanje)
ovde npr posle treceg porodjaja socijalno placa regularno estetsku hirurgiju stomaka

basic
pokriva privatne lekare i bolnice
ali neki privatni lekari zavedu mezoterapiju kao lecenje a ne estetski tretman,je,bi ga znam da je prevara ali tolike godine placam socijalno a retko sam bolesna valjda sam zasluzila malo :rumenko:
kao npr kad napisu za sise-u depresiji,rizik sucida zbog malih sisa pa ti odrade silikne za 200€
(ili npr prevelike rizik za kicmu pa smanje)
ovde npr posle treceg porodjaja socijalno placa regularno estetsku hirurgiju stomaka

Znaci istina je ono sto kazu o francuskom socijalnom u dokumentarnom filmu Sicko - Majkla Mura?

Jutro :cao:
Ja imam u odnosu na petak 600g vise, ali sam vala i jela i juce i prekjuce :lol: ne kolicinski mnogo, ali stvari koje ne jedem vise inace :aha: i ne mogu da kazem da nije prijalo :prstic:
Od danas sam opet na mom rezimu, pojela 2 mandarine za dorucak, supa za rucak, a veceru salata ili nesto drugo :aha:
Nadam se da cu ove nedelje skinuti lepo jer idem za Beograd za 7 dana i treba se srediti jos malo :D

kilaza u toku par dana moze da varira zbog zadrzavanja tecnosti
pa cak i u toku jednog dana moze da ide do 2-3 kilograma gore

moj ti je savet da se meris jednom nedeljno ili svaki 3-4 dan
nemoj svaki dan
to 600 g je nista i za nekoga od 50 kila, cista tecnost moze biti, a ne za tebe....
nije to nista opusti se :)

kilaza u toku par dana moze da varira zbog zadrzavanja tecnosti
pa cak i u toku jednog dana moze da ide do 2-3 kilograma gore

moj ti je savet da se meris jednom nedeljno ili svaki 3-4 dan
nemoj svaki dan
to 600 g je nista i za nekoga od 50 kila, cista tecnost moze biti, a ne za tebe....
nije to nista opusti se :)

Ma opustena sam za tih 600g bas me briga :lol:
Sad mi cak i variranje od 1kg ne smeta ali uopste :aha: ali ga ipak cim vidim da postoji onda sam jos azurnija :prstic:
Jedva cekam Srbiju... jos 7 dana gladovanja (odredila sam sebi 0 slatkisa ove nedelje, znaci necu nistaaaa :lol:) i ondaaaa... jogurtttttt, grasaaaaaaaaaaak, bundevaraaaaaaaaaaaaaaaaaa... :zaljubljena: :lol:
Hebote sanjam o tome :lol: i o krisci hleba sa malo mladog kajmaka... uh... eto to je sve nista drugo mi ne treba dok sam tamo :D :lol:

Meni je vaga u subotu pokazala -2 :D
I to negde poslepodne, nakon doručka i finog ručka, sve sa dezertom :rumenka:
Al sam preskočila večeru, nisam bila gladna.

Linda, javi kakva je mezoterapija. Ja dobila na poklon tretman kavitacije sa 30 minuta elektrostimulacije i limfnom drenažom.
:lol:
Nemam pojma šta je sve to, al bila neka super ponuda na onoj kolektivi pa mi moji uzeli :lol:
Isprobaću u toku sledeće ili one tamo nedelje, kad stignem.
A danas zumba :zurka:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back