Cru*
Veoma poznat
- Poruka
- 10.148
Ahaaa
Slazem se sa tobom, 65 ili cak 68kg su za tebe idealno![]()
Pa da...najbolje se osecam sa 68 kg.
Volim ja da me ima, samo ne ovoliko

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ahaaa
Slazem se sa tobom, 65 ili cak 68kg su za tebe idealno![]()

linda, istu muku mucimo. po netoleranicji, nikakv secer mi nije dozvoljen, stavljam samo kasikicu meda ujutru u ovsenu kasu i to je to. jedini secer dobijam iz voca. danas je 4. dan i mnogo mi je bolje, krize su manje.
vaga pokazuje 1kg manje, ali to sam verovatno izgubila vodu.

ako ikada budem dolazila u bec (a dragi mi je obecao da ce me voditi jednom) javicu se ako nista drugo ono bar za neku kafu![]()

Pa da...najbolje se osecam sa 68 kg.
Volim ja da me ima, samo ne ovoliko![]()

Hvala Linda, ima tu još nekih 10-15 kg viška, ali se kod mene sve to fino rasporedi,shushu zgodnic si,ili si dobro ispala na fotki ,ali nema tu jos mnogo posla za tebe

Ovako i ja nekako168...a imam 85 kg...pa ti vidi
idealna tezina mi je 58, ali po meni nikako ispod 65...sa manje izgledam kao les
Dobro, imam mozda 6-7 kg manje, ali i 3 cm sam niža 

Pa posle u teretanuЛаганезе темпом од 1 кг/недељно таман си фит за предсезону и онда те неки Шератон-Малдиви узме за целолетњу маскоту само Вигуре ради!Hvala, ali ja imam bar jos 20 kg viska

Ajd dodji kod mene u Bec i garantujem ti da ces se ugojiti![]()
![]()
Аустрија земља тешка за ходаче сивих цеста!ako ikada budem dolazila u bec (a dragi mi je obecao da ce me voditi jednom) javicu se ako nista drugo ono bar za neku kafu![]()
Азра је мама, а Чонта је тата.hvala poznavaoce
volim azru
trenutna sam navucena na stvar iz mog potpisa![]()

evo stavicu ti ovde da ne moras da ukljucujesJa mislila da sam pograšila temu
Mislim da Azra muzički nekako ne pripada tom novom talasu, samo je radila u to vreme. Inače sam veliki obožavalac.
Ja isključila potpise, sad moram da uključim da vidim na koju je to stvar GajBar navučena

)
Ево за тебе и остале слаткице(како би то рекла екс модераторка са политике Шојо, велики другар Пилета гледе дискусија на матичном ПДФ-у ауторке ,,слаткица". то ја да се мало ушлихтам Пилету.Ja mislila da sam pograšila temu
Mislim da Azra muzički nekako ne pripada tom novom talasu, samo je radila u to vreme. Inače sam veliki obožavalac.
Ja isključila potpise, sad moram da uključim da vidim na koju je to stvar GajBar navučena
)ствар која би одмах разбила све сумње у вредност концерта и покренула адреналин.Ал спамујемо.Ništa ja tu ne shvatam sad ću opet da isključim potpise, dekoncentrišu me. Uvek pomislim da su deo poruke
Ova pesma (grupa, duet, šta god da je) malo me podseća na Smak.
Ali više nisam ljubitelj takve muzike. Samo da mi je nešto lagano, umirujuće, tiho, tipa Arsen Dedić, Željko Samardžić... može Giboni...
Da ne skočim slučajno da djuskam pa da mi odu moji teško stečeni kilogrami![]()

Ал спамујемо.
Само нас болдована реченица мало вади!
vadim s kompazato sam je napisala, da izvadim stvar.
Bokice, odakle ti vadiš ove stvari, koja je to Azra?
ja Azru priznajem do 3. albuma... dalje je Dzoni u raznim varijantama

Zar ti nije dopuštena ni fruktoza ni dekstroza?![]()
Ожари по банама оне су слатке, само их дуго жваћи.nista, to mi najteze pada. i ja 4. dan bez slatkog, sve manje mi se jede.

nista, to mi najteze pada. i ja 4. dan bez slatkog, sve manje mi se jede.
,još nisam srela nekog kome su sve i jedan zaslađivač štiklirali.

jel ima neki smajli koji vrcka dupetom levo -desno
?