Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
linda, istu muku mucimo. po netoleranicji, nikakv secer mi nije dozvoljen, stavljam samo kasikicu meda ujutru u ovsenu kasu i to je to. jedini secer dobijam iz voca. danas je 4. dan i mnogo mi je bolje, krize su manje.
vaga pokazuje 1kg manje, ali to sam verovatno izgubila vodu.

Zar ti nije dopuštena ni fruktoza ni dekstroza? :(

Cru-super izgledaš,zaista se ne vidi da imaš još toliko do idealne kilaže.:)

shushu zgodnic si,ili si dobro ispala na fotki ,ali nema tu jos mnogo posla za tebe
Hvala Linda, ima tu još nekih 10-15 kg viška, ali se kod mene sve to fino rasporedi,
pa se ne vidi toliko :)
168...a imam 85 kg...pa ti vidi

idealna tezina mi je 58, ali po meni nikako ispod 65...sa manje izgledam kao les
Ovako i ja nekako :) Dobro, imam mozda 6-7 kg manje, ali i 3 cm sam niža :)
I po onim merenjima bi idealna težina trebala da mi bude 55, al nema šanse, to jedino da
ostanem i bez sisa i bez dupeta i bez ijednog mišića u telu.
Ovako, idem do nekih 65, pa ćemo videti :)
I da, doručkovala sam musli, sad idem brojim sate do ručka :) Pa posle u teretanu

hvala poznavaoce
volim azru
trenutna sam navucena na stvar iz mog potpisa ;)
Азра је мама, а Чонта је тата.:hahaha:
Мсм, јес' да ми је Чонта(Пекиншка Патка) предавао у средњој ЕТШ, али Азра је непревазиђена у новом таласу екс ЈУ.
А Штулић је вероватно најбољи аутор текстова од свих фронтмена домаћих група, и некада и сада.

Ja mislila da sam pograšila temu :brus:
Mislim da Azra muzički nekako ne pripada tom novom talasu, samo je radila u to vreme. Inače sam veliki obožavalac.

Ja isključila potpise, sad moram da uključim da vidim na koju je to stvar GajBar navučena

Mislim da Azra muzički nekako ne pripada tom novom talasu, samo je radila u to vreme. Inače sam veliki obožavalac.

Ja isključila potpise, sad moram da uključim da vidim na koju je to stvar GajBar navučena
evo stavicu ti ovde da ne moras da ukljucujes :)
ima dosta sd novih dobrih stvari koje slusam na 202
a jedna od novih je ova od majki i gorana
fenomenalna mi je, msm, bar za moj ukus :)

Ništa ja tu ne shvatam sad ću opet da isključim potpise, dekoncentrišu me. Uvek pomislim da su deo poruke

Ova pesma (grupa, duet, šta god da je) malo me podseća na Smak.
Ali više nisam ljubitelj takve muzike. Samo da mi je nešto lagano, umirujuće, tiho, tipa Arsen Dedić, Željko Samardžić... može Giboni...
Da ne skočim slučajno da djuskam pa da mi odu moji teško stečeni kilogrami :zcepanje:

Poslednja izmena:
Ево за тебе и остале слаткице(како би то рекла екс модераторка са политике Шојо, велики другар Пилета гледе дискусија на матичном ПДФ-у ауторке ,,слаткица". то ја да се мало ушлихтам Пилету.:hahaha:)ствар која би одмах разбила све сумње у вредност концерта и покренула адреналин.
А и тестостерон.

Ništa ja tu ne shvatam sad ću opet da isključim potpise, dekoncentrišu me. Uvek pomislim da su deo poruke

Ova pesma (grupa, duet, šta god da je) malo me podseća na Smak.
Ali više nisam ljubitelj takve muzike. Samo da mi je nešto lagano, umirujuće, tiho, tipa Arsen Dedić, Željko Samardžić... može Giboni...
Da ne skočim slučajno da djuskam pa da mi odu moji teško stečeni kilogrami :zcepanje:
Ал спамујемо.
:rotf::zcepanje::hahaha:
Само нас болдована реченица мало вади!

usne vrele visnje
a meni na pamet ovo
2742108010086219738NNNCso_ph.jpg

ovo je offchina samo tako :eek:
miniram sopstvenu temu :lol:
e jos nije prosao dan ali nisam jela slatkise
doduse nisam rekla da mi je dorucak sladak,ali ovde nema mnogo izbora,jedino da pravim sendivice,odvikla sam se od toga
ne znam ni da l bih mogla
kad neko napise "pojela za dorucak pilece krilce i paradajz" ja se stresem :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back