***Saint***
Buduća legenda
- Poruka
- 33.301
podržavam 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

pa zar i na ovoj temi da se svadjate?
obrisacu prepisku oranz i cecike, a vi probajte da ne nastavljate u istom fazonu, ok?

Dijetakur__dzi je
jutro : 1 keksic , 1 sek sic
podne : 2 keksica , 2 sek sica
vece : bez keksica , 3 sek sica

Ценим да ће ти онај одгоре за ту псину обрачунати једно негативно бројање!!!Danas sam imala ispad. Doruckovala sam sejk u 9 h, ali nisam rucala, pa sam krizirala i oko 15 h smazala pola kesice ''Ribica". Valjda nije tako strasno. Rucala sam boraniju i parce integralnog hleba.

Ценим да ће ти онај одгоре за ту псину обрачунати једно негативно бројање!!!
![]()

i mnogo sam lepo raspoložena zbog današnje odluke.Dijetakur__dzi je
jutro : 1 keksic , 1 sek sic
podne : 2 keksica , 2 sek sica
vece : bez keksica , 3 sek sica
je dao najbolju dijetu 
Hvala, dolcevita, baš ima interesantnih recepata, proučiću to malo bolje kad ne budem na poslu.
Ona primedba u repki je baš zabrinjavajuća, nadam se da mi se to neće desiti.
Ej, ja danas kad sam donela tu odluku pitam instruktorku joge jel ona posti. A ona kratko i jasno kaže NE. Onda malo skromnije doda: "Ja sam vegetarijanka".. e baš mi bilo bez veze. A nekako mi se uklapa da su ti jogini vegetarijanci.

Cao Filotea,na tebe bi sve devojke trebale da se ugledaju...a vis kaki su ovi moderatori..ne sme covek da kaze sta misli ...Zdravo svima.
Moj program danas:
-2parceta hleba sa margarinom i dzemom,
-jabuka
-grasak,salata,
-banana,
-tuna salata
Idem sada na jogu i to cu peske i da odem i da se vratim

E sjajno,postigosmo jedinstvo misljenja,slazem se DEFINITIVNO bas smo se lepo salile,a oni... vis kaki su...a ti stvarno nemo se zezas... nego bre drzi tu dijetu!A jesi neki. Bas je bilo cool a nije bilo ni ruznih reci ni nacionalizma ni seksa. Malo ovo ono...cisto da se ubrza metabolizam. To je podrska dijeti...Ubrzavanja. O.k. kad si navalio....ali.......![]()

E sjajno,postigosmo jedinstvo misljenja,slazem se DEFINITIVNO bas smo se lepo salile,a oni... vis kaki su...a ti stvarno nemo se zezas... nego bre drzi tu dijetu!![]()

Pa da sam ja u toj prici,otprilike bi isto jela samo sto bi mozda izbacila jogurt ja posle ribe moram da popijem tooooonu vode...
Chuj ovo.....Upravo jedem......riba, dvopek, ella jogurt......jes malo kasno, ali ipak...

Ja sam krenula s tim šejkom za večeru.. i sad više ne mogu da se setim što sam ga prebacila za užinu. Mogu da ga vratim i za večeru. Misliš, bolje da izbegnem voće uveče..
A voće onda popodne. Pa probaću

)