red riding hood
Elita
- Poruka
- 18.868
a ja nemam tu opciju skok na stranicu..da li bi neko mogao da postavi neki link kao precicu..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a ja nemam tu opciju skok na stranicu..da li bi neko mogao da postavi neki link kao precicu..
Ово о фруктози је неко некад лупио и од онда се кроз књиге преноси ко наследна болес'.
Бар код једног броја аутора.
Већина врста воћа, као и мед садржи инвертни шећер, што је назив за смесу шећера од 50% глукозе и 50% фруктозе.
Глукоза је, у организму брзореагујући шећер који одмах иде у мишиће или сало и захтева брзу реакцију гуштераче и зато је неподесан за дијабетичаре.
Фруктоза се споро разлаже у организму и рецимо, дијабетичари је могу користити као једно од препоручених сладила.
Тако да фруктоза нимало не треба да те брине, од ње се сигурно нећеш угојити.
А оних преосталих 50% посто шећера из воћа које чини глукоза само по себи баш и није нека количина калорија.
Заправо, нико се од воћа није угојио већ од оног што пре воћа иде...или после
Зато јер неко воће као јабуке или нека друга, а киселкаста воћа знају да остружу стомак и после се јави вучија глад.
Мада је и то индивидуално.

auh sad sam zbunjena receno mi je da na 455 stranici imam ono sto trazim,ali ovde ima 417 stranica..
Meni je ovo isto 417 strana :/
A kada kliknem na taj link, vrati mi na ovu stranu...
Ама није ништа лично.Ti bas UVEK moras da me poklopis sta god da kazem, k'o da sam ti duzna para.![]()
link pokazuje ovu stranu..izvinjavam se sto sam dosadna...

hvala tebi sto si se potrudila oko mene..kada smrsavim vodim na barenu sargarepu i na celer corbicuKraj ce mi biti na modnoj pistihvala tebi sto si se potrudila oko mene..kada smrsavim vodim na barenu sargarepu i na celer corbicu
![]()
mmm, divno, obožavam celer
Ali ti si rekla da si tom dijetom već za dve nedelje oslabila 6 kg ili koliko? Šteta što si prekinula.
Ja sam to svojevremeno (pre 10-ak godina) držala uporedo sa moje dve drugarice i one su u startu za par dana izgubile isto tako 4-5 kg... i posle ništa, a ja sam se 3 meseca gnjavila zbog 3 kg... I ne bi to bilo ni loše, da ih nisam posle vratila.
Ja uvek kažem, uopšte mi ne treba da izgubim puno kg za kratko vreme. Meni bi bilo dosta 1 kg za mesec dana. To bi onda za godinu dana bilo 12 kg. Ja uopšte ne treba toliko da izgubim. Samo nekih 5 kg. Kako to malo zvuči... ali ja stalno jedem, jedem, jedem.... nikako da se zaustavim...
Mora manje da se jede... to je jedina čarolija. I u toj rinas ili kako je već zovu dijeti, imaju određene porcije... nikad ničega ne može da se jede koliko hoćeš.
a o porcijama..pa sad..evo bas gledam..nigde nemam navedenu gramazu..
)..tanku krisku hleba i pola solje balans

Ово о фруктози је неко некад лупио и од онда се кроз књиге преноси ко наследна болес'.
Бар код једног броја аутора.
Већина врста воћа, као и мед садржи инвертни шећер, што је назив за смесу шећера од 50% глукозе и 50% фруктозе.
Глукоза је, у организму брзореагујући шећер који одмах иде у мишиће или сало и захтева брзу реакцију гуштераче и зато је неподесан за дијабетичаре.
Фруктоза се споро разлаже у организму и рецимо, дијабетичари је могу користити као једно од препоручених сладила.
Тако да фруктоза нимало не треба да те брине, од ње се сигурно нећеш угојити.
А оних преосталих 50% посто шећера из воћа које чини глукоза само по себи баш и није нека количина калорија.
Заправо, нико се од воћа није угојио већ од оног што пре воћа иде...или послеЗато јер неко воће као јабуке или нека друга, а киселкаста воћа знају да остружу стомак и после се јави вучија глад.
Мада је и то индивидуално.

veci dio ishrane zamjeni povrcem i vocem, izbjegavaj meso, pij vise tecnosti i budi vise u pokretu, uz vjezbanje
slatkise ne treba da izbacujes ^^