Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
....ja samo na brzinu da se javim...rucala malo spanaca, jedan batak mali
kao do goluba...i parce hleba...vecerala pola parceta hleba i spanac...

.....eto...i naradila se kao pas...setila sam se danas Tanje Boskovic kad
kaze kakav bre fitnes..krpu u ruke pa izglandaj parket da vidis kako ces
da potrosis sve kalorije i da se zategnes...u pravu je sve me boli, a kako
mi slede glancanje svaki dan..valjda se pokaze kao korino...iz raznih
uglova posmatrano...z:lol:

eo vam prijedlog za desert...zdrav, a ukusan
oljustite krusku i isijecete je na komadice
dodate sakicu smrznutih visanja
naribate malo limunove/narandzine korice
pospete cimetom i dodate malo ruma ili bolje arome ruma ako volite
sve to stavite u mikrovalnu na dvije, tri minute
rezultat je mekani instant... kompotic; sladak bez dodatnog secera... : )

ja sam prilično bila istrajna u nejelu iako sam dva dana imala goste n večeri - sutra opet
kk za dva dana sam popila možda dve čaše. pojela parče torte (mada i to nisma morala, više iz navike) jednu čokoladu iili manje
sad kad napišem zvuči baš puno, ali nisam jela skoro ništa ostalo - malo salate i ne više od dve-tri kašike srnećeg gulaša.
najgore mi je što sam srela troje poznanika iz škole, sa faxa koje dugo nisam videlai svi su mi (nezavisni susreti) rekli da izgledam odlično, bolje no ikad, tako poletno i mladalački
ja sma to lepo prevela da sam se toliko ugojila da sam se sva zategla i zato tako izgledam...

najgore je što sama sebi postajem dosadna što samo pričam o kg, deca i muž već prevrću očima kad počnem o tome...

Afro nisma ti ja nudila da budeš Daca
ja sam sebi sama svakodnevno Daca.
a ako se džogiranje stepeništa u kući (naravno ne na kolenima već kao žeMska na šipci tj na džogeru) i to najmanje dva puta dnevno u kišnoj sezoni (slučaj blatnjave pseće šape) računa u fitnes ja bi trebala d imam 33 kgz:shock:

ja sam prilično bila istrajna u nejelu iako sam dva dana imala goste n večeri - sutra opet
kk za dva dana sam popila možda dve čaše. pojela parče torte (mada i to nisma morala, više iz navike) jednu čokoladu iili manje
sad kad napišem zvuči baš puno, ali nisam jela skoro ništa ostalo - malo salate i ne više od dve-tri kašike srnećeg gulaša.
najgore mi je što sam srela troje poznanika iz škole, sa faxa koje dugo nisam videlai svi su mi (nezavisni susreti) rekli da izgledam odlično, bolje no ikad, tako poletno i mladalački
ja sma to lepo prevela da sam se toliko ugojila da sam se sva zategla i zato tako izgledam...

najgore je što sama sebi postajem dosadna što samo pričam o kg, deca i muž već prevrću očima kad počnem o tome...

naučiće da se isključe...
nego, vidim stalno pominješ kk. šta je to? jel samo ja ne znam, ili ne znaju ni ostali ali se prave...

Afro nisma ti ja nudila da budeš Daca
ja sam sebi sama svakodnevno Daca.
a ako se džogiranje stepeništa u kući (naravno ne na kolenima već kao žeMska na šipci tj na džogeru) i to najmanje dva puta dnevno u kišnoj sezoni (slučaj blatnjave pseće šape) računa u fitnes ja bi trebala d imam 33 kgz:shock:

....ahahahaaa...nismo se razumele...a, jes istina, ali rec je o krpi i sve na kolenima
ili u cucnju pa glancaj...nista dzogeri, sipke i ostala pomagala...z:mrgreen:

...e, pa ne bi rekla...ja pod sveze cedjeno podrazimevam samo limun, narandzu,
grejp, mandarine....ako imam sve po jednu..ako ne sta imam..a njihove kore
se ionake ne jedu...druge vocke ne cedim..ili jedem ili ne..a ove kad cedim ne
dodajem ni vodu ni secer.....

mos podrazumijevas sta oces...
a upravo su agrumi odlican primjer za to o cemu pricam...

http://www.whfoods.com/genpage.php?tname=george&dbid=24

vidi vako;
kad pojedes narancu dobijes stosta korisno, a sadrzano u pulpi, bijeloj ovojnici...+ vlakna
koje tvoj organizam ne vari, ali se itekako njima...zabavlja
dok ih ne izbacis...

kad popijes sok od cijedjene narance dobijes samo sok;
secer s nesto nutrijenata u brzo probavljivom obliku...tj. oma se deponira gdje ne treba...
a ti si gladna ubrzo nakon toga jer ti je secer povisen...

Poslednja izmena:
dakle smršla sam kilo i trista (juče je bilo 800 al posle pice) i sad sam srećna i zadovoljna, još 3- 3,5 kg, samo ne smem sada da stanem, jer znam sebe , opustiću se, kao pa eto uspela sam nešto i da nastavim dam krakma... mada već mi se apetit malo smanjio, ne prejedem se, baš vodim računa, ako mi se baš jede nešto što ne smem gricnem samo da se zadovoljim i tako... videćemo, pupupu da se ne ureknem : )
vragana, skinula knjigu, počeću da e čitam sutra, hvala )

a i ove delujue privlačno
1/2 čaše mlevenih ovsenih pahuljica (čaša od 2 dcl)
1/2 čaše posnog cotagge sira ili nekog drugog posnog sira
4 belanca
cimet
vanila

Može se dodati po želji i kašikica kikiriki putera.

dakle smršla sam kilo i trista (juče je bilo 800 al posle pice) i sad sam srećna i zadovoljna, još 3- 3,5 kg, samo ne smem sada da stanem, jer znam sebe , opustiću se, kao pa eto uspela sam nešto i da nastavim dam krakma... mada već mi se apetit malo smanjio, ne prejedem se, baš vodim računa, ako mi se baš jede nešto što ne smem gricnem samo da se zadovoljim i tako... videćemo, pupupu da se ne ureknem : )
vragana, skinula knjigu, počeću da e čitam sutra, hvala )

samo se ne opterecuj onim sastojcima koje navodi
jer nudi mnoge gotove proizvode; to je pisano za amere koje mrzi kuvat i to...
medjutim, kad ukapiras o cemu prica ukapirat ces i da sve sto
ti treba mozes i kod nas pronaci
tipa; da, nema bundeve u konzervi, ali kome to jos treba pored normalne bundeve : )

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back