gost 15307
Legenda
- Poruka
- 56.060
pa...za normalno funkcionisanje organizma su potrebne i ostale namirnice pored proteina, bar u odredjenim kolicinama.
i nadam se da vam ne smeta sto napisem ponesto ovde....ja nisam ni na kakvoj dijeti ali za nekoga ko voli da jede, sve manje od toga je zlo i naopako. tako da ceo zivot shvatam kao jednu veliku dijetu,sport,sport,dijetu i tako u krug.
a ishranu sprovodim tako sto ne kupujem nikada ali bas nikada namirnice koje ne bi trebalo da jedem.i samo dzangrizam kometarisuci tudju hranu,tu sam bas pogana jer mi se stvorile fobije od odredjenih namirnica,koje nit su ukusne nit zdrave. ukratko logika jedenja mi je ako nemam cokoladu u kuci,moracu da pojedem paradajz kad ogladnim
i kunem se u trcanje![]()
iskreno, mislim da je ovo najuravnotezeniji pristup koji se zamisliti moze...
inace, mjerkala ja onaj ovas sad u radnji...paaa...nije to za mene, ipak...mislim : )

koje ne volim 

) i te mekinje.... kaže savetnica, može, naravno, odlično......
u moju šolju ... pa u glas "Šta je to"... baš mi bilo bez veze... jer odmah počnu komentari, prevrtanje očima.... ljudi sebi dozvoljavaju sve živo da komentarišu..... Nije da se stidim, dobro, možda ipak malo
jer baš ne odobravam ta sredstva, iako tu i tamo povremeno isprobam nešto, ali nemam nameru ni da propagiram ni da objašnjavam ... moj izbor, moja stvar...