Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
shushu, sad me podseti - kad sam davnih dana bila u Makedoniji... tamo uz rakiju umesto mezea (ono, kobasica, šunka, kačkavalj) služe salate. To je bila jesen pa bilo još tih svežih, ali često i kupus ili turšija. Pa ipak zdravije, a i jeftinije od pomenutog

ja imam da izjavim da sam stala na vagu posle dužeg vremena i vaga kaže da sam još na onih -9 kao letos :)
jeste to malo variralo, ali mi je strašno važno što sam zadržala tu teškom mukom stečenu brojku.
U Novoj godini ću valjda krenuti sa nekim fizičkim aktivnostima, valjda ću uspeti da nađem malo vremena i za sebe
Mnogo mi se sviđa reklama na bilbordu za plazmu: u Novoj godini ću više da se smejem...nadam se....

Super Boko da držiš kilažu :)
I treba svi više da se smejemo! :)

shushu, sad me podseti - kad sam davnih dana bila u Makedoniji... tamo uz rakiju umesto mezea (ono, kobasica, šunka, kačkavalj) služe salate. To je bila jesen pa bilo još tih svežih, ali često i kupus ili turšija. Pa ipak zdravije, a i jeftinije od pomenutog
Sve je to lepo, al kad već grešim (uz alkohol), grešiću do kraja :p
Uz pršutu, kajmak, i ostale radosti :p A i treba neka jača podloga za alkohol, ne valja na prazan stomak :zplez:

Dijetalke, gde ste? Nema smisla da nam gospodin Nezainteresovani održava temu, iako mu se ovim putem najtoplije zahvaljujem na tome.
Ja bila na jogi danas, pohvalila me učiteljica da napredujem, a i ja sama primećujem. I dalje uzimam onaj herbalajf za večeru, a jedem uglavnom umereno. Za vikend samo jedna bombona iz bombonjere.

Tu smo, tu smo :)
Ja se ok držim, umereno jedem, šetam po malo ali ne vežbam aktivno...
Sad smo dečko i ja šetali sigurno pola sata, ako ne i više.
Čaj se kuva, još njega da popijem pa na spavanje.
Odnosno na kuckanje za fakultet pa na spavanje.

Ma samo malo discipline Bi i vratiće se sve na mesto :)
A ja kad dođem do 60 vodim vas sve na... šargarepu!

Šargarepu? Jel to ovo?:lol:

sargarepa2.jpg

Nemoj se truditi da častiš...:roll::roll:

Kao da jesi...Lako je vama a ja vagi ne smem da priđem ... Vaga me mrzi više nego tašta i svastika zajedno:ljutko:

ma gde je lako nama....
vreme slava, zima i nema mnogo šetnji, posao, posao i posao-što će reći sedenje pred kompom
jedva čekam da prođe ova halabuka oko praznika, da se malo primirim, organizujem svoj život i posvetim malo sebi...
čeznem za bazenom... kako sam lepo išla prošle godine, a sad ne mogu da se sastavim od obaveza
jednina uteha mi je da se nisam ugojila, ali nisam ni smršala, a trebalo bi itekako...
ajde da malo podsetim: prošle godine sam krenula sa 92 kg, sad sam na 83-cilj mi je onih 60 o kojima priča Bi....
al to je dugoročniji cilj-za dve godine do okruglo pola veka:)

o boki, imas velike ciljeve i zelim ti da ih dostignes. Znam kako je kad nemas vremena pa ne mozes da se organizujes.. ni za obroke kakvi treba da budu, ni za rekreaciju.
Ja sam imala običaj da kažem da je drzati dijetu posao sa punim radnim vremenom.

Meni se stalno "priždere" Ali to je zato što sam gurman i zato što uživam u hrani :D
Ništa lepše nego biti hedonista i uživati u životu ... Svako uskraćivanje nečega sebi je štetno. Drage moje prijateljice postarajte se da energiju nastalu unošenjem hrane potrošite na koji god način želite osim samokažnjavanjem mesecima kasnije.:lol:

Samo da prijavim da sam jutros umlatio 2 pileće karađorđeve i sad odoh da utrošim uneseno...Lako mi je za meso ali kako da utrošim krompiriće???:sad2::think:

images

...gde ste drugarice moje...evo ja u proslazu da se javim i dam izjavu da sam
se ugojila i svaki gram koji sam sa mukom skinula sam vratila...ne krecem se
iz kuce ne izlazim..i koliko god se trudila da malo jedem sve je uzalud..a umorim
se kao pas..peglaj cisti spremaj samo to nije to i znam da cu tek muke svoje
videti dok se ne vratim u normalu opet..al sta je tu je...nema veze...vazno je da
ja uzivam sa malom dusicom..pa cu o kilama i dijeti misliti iza Nove godine..

...drzite se..slave i slavlja su opasne za nas koje lako dobijamo kilograme...z:((

fali mi ovaj period prosle godine :)
bila sam jako uspjeshna :)

***, kad sam u periodu slava uspjela omrshaviti 7 kg :lol:

ovih dana sam stalno na faxu, jedem uglavnom samo ruchak...
slabije idem i u teretanu, ne dozvoljava fax..
idem naveche u neke shetnjice, ili sjedim u kaficu uz chaj od nane :lol:

al kad viked dodje... pijem kao smuk. :ccc:

Meni se stalno "priždere" Ali to je zato što sam gurman i zato što uživam u hrani :D
Ništa lepše nego biti hedonista i uživati u životu ... Svako uskraćivanje nečega sebi je štetno. Drage moje prijateljice postarajte se da energiju nastalu unošenjem hrane potrošite na koji god način želite osim samokažnjavanjem mesecima kasnije.:lol:

Samo da prijavim da sam jutros umlatio 2 pileće karađorđeve i sad odoh da utrošim uneseno...Lako mi je za meso ali kako da utrošim krompiriće???:sad2::think:

images

lepa slicica, a na slici "devojacki san"

e, navadi se sinoc na mene neki tip u autobusu, da dodjem da mi izmeri masnoće ovo, ono... al ja znam za jadac, pa kažem, a onda ćete da mi prodate "Herbalajf".. kaze on "da"... i kazem da sam već u programu, sto i jesam. Ali nema to sad veze, nego nastavim ja priču s njim kako su ti preparati skupi, a on meni priča kako se i više potroši za hranu, bla, bla... kaže zamenite doručak i večeru šejkom, za ručak alge, to isto neki njihov preparat... a ja pitam "pa kad cu da jedem hranu?" A on me ubedjuje da je to jednostavnije i super - promesate dve kasike šejka u mleku, jogurtu ili soku...
Volim da jedem, volim da mi hrana mirise, da mi lepo izgleda, da ima razlicite ukuse....
Ja sam uzela to da probam, ali, iskreno, ne verujem u te šejkove.
Ovde smo se uverili da sve moze da se sredi hranom. Umerenom i uravnotezenom ishranom i naravno, u pravu si, Nezainteresovani, treba potrositi uneto...

lepa slicica, a na slici "devojacki san"

e, navadi se sinoc na mene neki tip u autobusu, da dodjem da mi izmeri masnoće ovo, ono... al ja znam za jadac, pa kažem, a onda ćete da mi prodate "Herbalajf".. kaze on "da"... i kazem da sam već u programu, sto i jesam. Ali nema to sad veze, nego nastavim ja priču s njim kako su ti preparati skupi, a on meni priča kako se i više potroši za hranu, bla, bla... kaže zamenite doručak i večeru šejkom, za ručak alge, to isto neki njihov preparat... a ja pitam "pa kad cu da jedem hranu?" A on me ubedjuje da je to jednostavnije i super - promesate dve kasike šejka u mleku, jogurtu ili soku...
Volim da jedem, volim da mi hrana mirise, da mi lepo izgleda, da ima razlicite ukuse....
Ja sam uzela to da probam, ali, iskreno, ne verujem u te šejkove.
Ovde smo se uverili da sve moze da se sredi hranom. Umerenom i uravnotezenom ishranom i naravno, u pravu si, Nezainteresovani, treba potrositi uneto...[/QUOTE]

i što bi rekle naše "mlade snage" : it`s all about krevetske aktivnosti"....
u pravu si Bi, sve se može hranom regulisati, a ni ja nisam nikad bila za ideju " samo da progutam pilulu i da ne moram da jedem"-hrana je uživanje, da ne mislimo tsko ne bismo bile ovde

...gde ste drugarice moje...evo ja u proslazu da se javim i dam izjavu da sam
se ugojila i svaki gram koji sam sa mukom skinula sam vratila...ne krecem se
iz kuce ne izlazim..i koliko god se trudila da malo jedem sve je uzalud..a umorim
se kao pas..peglaj cisti spremaj samo to nije to i znam da cu tek muke svoje
videti dok se ne vratim u normalu opet..al sta je tu je...nema veze...vazno je da
ja uzivam sa malom dusicom..pa cu o kilama i dijeti misliti iza Nove godine..

...drzite se..slave i slavlja su opasne za nas koje lako dobijamo kilograme...z:((

moram i ovde da pozdravim Affroditu..
Ništa, Afro, bez tebe. Na momente nam skoro zamirala tema. Shushu je bila najvernija.
A posle Nove godine kad ti kreneš u nove pobede, svi ćemo opet sa tobom. Ti nas nekako najbolje podstakneš.
Meni muž dolazi za nedelju dana, a onda će biti i jedenja i pijenja, dolaziće društvo i mi ćemo ići u posete... a nadam se da će biti i "trošenja"...

moram i ovde da pozdravim Affroditu..
Ništa, Afro, bez tebe. Na momente nam skoro zamirala tema. Shushu je bila najvernija.
A posle Nove godine kad ti kreneš u nove pobede, svi ćemo opet sa tobom. Ti nas nekako najbolje podstakneš.
Meni muž dolazi za nedelju dana, a onda će biti i jedenja i pijenja, dolaziće društvo i mi ćemo ići u posete... a nadam se da će biti i "trošenja"...

Hvala draga...:zag:

Samo da se zna da ja nisam ovako zanemarila svoj nacin ishrane od kad sam
prosle godine pocela da mislim i radim na tome...ali sad bar imam jak, ili bolje
receno najjaci razlog sto ne stizem ni da jedem kako treba, ni da mislim bas
puno o tome sta sam jela. Ima vremena, od Nove godine u nove pobede..i bas
ce taman nekako biti pravo vreme da se pripremamo za prolece.
Zelim ti da svaki trenutak provedes lepo sa svojim dragim, naravno bez aktivnosti
nista ko zeli, moze i ima s kim...:lol:

samo da se javnem, zapustili smo temu. Il smo sve smršale pa smo zadovoljne i podrška nam više ne treba, ili brljamo, krkamo.. pa ne smemo od stida se javimo. Ja sam, naravno, ova druga varijanta. Sinoć me ćerka zove na posao i kaže da kupim usput napolitanke prelivene čokoladom. I ja kupim... dalje se :whistling: :zstidljivko:
a sad je napravila tople sendviče.. a ja iako nisam gladna :zjede:
definitivno nije vreme za dijetu, ali bar se treba uzdrzati od preterivanja...:zskace:

...evo i mene BI...malo da se javim..ne stizem, ni da se pravilno hranim, ni
da se javim...trenutno su mi neka desavanja lepsa od razmisljanja o hrani, i
sta konkretno jedem...neka nema veze uvescu se ja u red kad dodjem kuci.....
....ko bre da odoli, prsuti, njeguskom siru, maslinama, ribi...tesko bas..a i
mora da se jede kad se puno radi...treba organizmu energije da izdrzi sve to...

...ovo se ja malo vadim....hehee...najmanje stizem da se krecem, a umorim
se ko pas...i kad bi mogla da setam, ja sam grogi pa mi nije do toga, a bilo i
ruzno vreme...evo sad granulo sunce, to je prvi suncani dan od kad sam stigla,
valjda ga donela Smokvica iz NS...kad bi bar potrajalo jos ovih par dana, pa
da malo setamo sa lepoticom....z:lol:

Znaš, Afro, da sam ja uvek za to da se iskoristi prilika. Nije svaki dan slava, Božić, Nova godina... pršuta, masline, čvarci..... kod mene bilo čvaraka pa ni ja nisam odolevala. Više me nervira što vikendom ne postujem moj ritam ishrane iako mi je organizam već naviknut. Prvo ustanem kasnije pa odugovlačim sa doručkom, čekam da ustanu i deca, i onda sve poremetim...
Ovde se vreme opet kvari, nadam se da će vama tamo da se prolepša pa da idete malo u setnju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back