shushu
Iskusan
- Poruka
- 6.962
Ma samo malo discipline Bi i vratiće se sve na mesto 
A ja kad dođem do 60 vodim vas sve na... šargarepu!

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ma samo malo discipline Bi i vratiće se sve na mestu
A ja kad dođem do 60 vodim vas sve na... šargarepu![/QUOTE]
hahahavaži

Sve je to lepo, al kad već grešim (uz alkohol), grešiću do krajashushu, sad me podseti - kad sam davnih dana bila u Makedoniji... tamo uz rakiju umesto mezea (ono, kobasica, šunka, kačkavalj) služe salate. To je bila jesen pa bilo još tih svežih, ali često i kupus ili turšija. Pa ipak zdravije, a i jeftinije od pomenutog

A i treba neka jača podloga za alkohol, ne valja na prazan stomak 

Baš ste neke a da ste me pridržale i da mi niste dale da jedem sad bi bio lakši i srećniji

Ma samo malo discipline Bi i vratiće se sve na mesto

(kao meni ovih dana).

Meni se stalno "priždere" Ali to je zato što sam gurman i zato što uživam u hrani![]()
Ništa lepše nego biti hedonista i uživati u životu ... Svako uskraćivanje nečega sebi je štetno. Drage moje prijateljice postarajte se da energiju nastalu unošenjem hrane potrošite na koji god način želite osim samokažnjavanjem mesecima kasnije.
Samo da prijavim da sam jutros umlatio 2 pileće karađorđeve i sad odoh da utrošim uneseno...Lako mi je za meso ali kako da utrošim krompiriće???
![]()
lepa slicica, a na slici "devojacki san"
e, navadi se sinoc na mene neki tip u autobusu, da dodjem da mi izmeri masnoće ovo, ono... al ja znam za jadac, pa kažem, a onda ćete da mi prodate "Herbalajf".. kaze on "da"... i kazem da sam već u programu, sto i jesam. Ali nema to sad veze, nego nastavim ja priču s njim kako su ti preparati skupi, a on meni priča kako se i više potroši za hranu, bla, bla... kaže zamenite doručak i večeru šejkom, za ručak alge, to isto neki njihov preparat... a ja pitam "pa kad cu da jedem hranu?" A on me ubedjuje da je to jednostavnije i super - promesate dve kasike šejka u mleku, jogurtu ili soku...
Volim da jedem, volim da mi hrana mirise, da mi lepo izgleda, da ima razlicite ukuse....
Ja sam uzela to da probam, ali, iskreno, ne verujem u te šejkove.
Ovde smo se uverili da sve moze da se sredi hranom. Umerenom i uravnotezenom ishranom i naravno, u pravu si, Nezainteresovani, treba potrositi uneto...[/QUOTE]
i što bi rekle naše "mlade snage" : it`s all about krevetske aktivnosti"....
u pravu si Bi, sve se može hranom regulisati, a ni ja nisam nikad bila za ideju " samo da progutam pilulu i da ne moram da jedem"-hrana je uživanje, da ne mislimo tsko ne bismo bile ovde
...gde ste drugarice moje...evo ja u proslazu da se javim i dam izjavu da sam
se ugojila i svaki gram koji sam sa mukom skinula sam vratila...ne krecem se
iz kuce ne izlazim..i koliko god se trudila da malo jedem sve je uzalud..a umorim
se kao pas..peglaj cisti spremaj samo to nije to i znam da cu tek muke svoje
videti dok se ne vratim u normalu opet..al sta je tu je...nema veze...vazno je da
ja uzivam sa malom dusicom..pa cu o kilama i dijeti misliti iza Nove godine..
...drzite se..slave i slavlja su opasne za nas koje lako dobijamo kilograme...![]()
moram i ovde da pozdravim Affroditu..
Ništa, Afro, bez tebe. Na momente nam skoro zamirala tema. Shushu je bila najvernija.
A posle Nove godine kad ti kreneš u nove pobede, svi ćemo opet sa tobom. Ti nas nekako najbolje podstakneš.
Meni muž dolazi za nedelju dana, a onda će biti i jedenja i pijenja, dolaziće društvo i mi ćemo ići u posete... a nadam se da će biti i "trošenja"...