Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jedna dobra za triceps...naslonis stolicu na zid (da se ne prospes po podu), naslonis se rukama ali unazad na stolicu i dizes se tako da ti dupe skoro dodiruje stolicu...kao sklekovi samo sto su ti ruke iza i sa strane tela...noge mogu da budu savijene (lakse) ili opruzene (teze, jer moras celo telo da dizes)...
joj jel neko shvatio...

...dobro jutro devojke....

....evo sad sam odgledala ove vežbe probaću mada ne garantujem da ću uspeti
više od 5-6 ponavljanja meni ovo izgleda teško.....a vežbe sa polučučnjevima sam
probala sinoć i jeste da izgledaju lakše jer se ne spuštam do dole i ne oprerećujem
toliko zglobove ali je efekat bolji baš za ono za šta treba da budu, zatežu bogami
dooobroooo...:lol:
....i te za ruke mi trebaju, ja sam radila samo onu vežbu gde se pesmica gura unazad
i ona je odlična zateže baš taj biceps ako se taj mišić zove tako, nikad ne znam nazive
mišića:rumenko:...ali se nadam da pričamo o istom mišiću...samo da ne visi ko
obešeno meso kad se digne ruka....nekako mi je to uvek bilo najružnije nešto kad
vidim i kod sebe i kod drugih...
....od danas počinjem da radim po 75 trbušnjaka, po 50 tih polučučnjeva i bar 50 tih
vežbica za ruke..ali ću sad raditi sa flašicama od pola litra..mislim da će za početak
biti dovoljno opterećenje....

....inače danas za doručak standardno musli i mleko ono nemasno kao i uvek, za
ručak tanjir supe i ništa više...za večeru verovatno pola tanjira iste...za sutra ću već
videti šta ću...ta dva obroka...između možda neko voće ili paradajiz....

jedna dobra za triceps...naslonis stolicu na zid (da se ne prospes po podu), naslonis se rukama ali unazad na stolicu i dizes se tako da ti dupe skoro dodiruje stolicu...kao sklekovi samo sto su ti ruke iza i sa strane tela...noge mogu da budu savijene (lakse) ili opruzene (teze, jer moras celo telo da dizes)...
joj jel neko shvatio...
jeste,i to je odlicna vezba

...dobro jutro devojke....

....evo sad sam odgledala ove vežbe probaću mada ne garantujem da ću uspeti
više od 5-6 ponavljanja meni ovo izgleda teško.....a vežbe sa polučučnjevima sam
probala sinoć i jeste da izgledaju lakše jer se ne spuštam do dole i ne oprerećujem
toliko zglobove ali je efekat bolji baš za ono za šta treba da budu, zatežu bogami
dooobroooo...:lol:
....i te za ruke mi trebaju, ja sam radila samo onu vežbu gde se pesmica gura unazad
i ona je odlična zateže baš taj biceps ako se taj mišić zove tako, nikad ne znam nazive
mišića:rumenko:...ali se nadam da pričamo o istom mišiću...samo da ne visi ko
obešeno meso kad se digne ruka....nekako mi je to uvek bilo najružnije nešto kad
vidim i kod sebe i kod drugih...
....od danas počinjem da radim po 75 trbušnjaka, po 50 tih polučučnjeva i bar 50 tih
vežbica za ruke..ali ću sad raditi sa flašicama od pola litra..mislim da će za početak
biti dovoljno opterećenje....

....inače danas za doručak standardno musli i mleko ono nemasno kao i uvek, za
ručak tanjir supe i ništa više...za večeru verovatno pola tanjira iste...za sutra ću već
videti šta ću...ta dva obroka...između možda neko voće ili paradajiz....
afro bre kako samo na supi da zivis ceo dan?je l neka bistra ko iz milevine kuhinje ili imas neko parce povrca,mesa?

jeste,i to je odlicna vezba

afro bre kako samo na supi da zivis ceo dan?je l neka bistra ko iz milevine kuhinje ili imas neko parce povrca,mesa?

...draga ja skuvam domaću juneću supu, u nju stavim dooosta šargarepe, zeleni ili što
bi deca rekla belu šargarepu...rezance i ono što ostane mesa kad prvi put jedem onako
toplo kuvano/lešo....to meso isitnim pa vratim u supu...tako da je to baš onako sito što
bi se reklo....i veruj posle tog tanjira supe ne možeš biti gladna nikako....:think:

Bogami Linda ako je mesto tako lose onda bolje iskoristite tu jednosatnu pauzu kreativno :zper: Em ga obradujes em se istrosis :zper:

a pa to ne radimo vise,napravili smo dete i nema potrebe :mrgreen:
sala sala :lol:

ee, dobar dan, ovde veselo od jutros..... čitam vas i vidim kako se ova tema promenila...
od nas nekoliko matorih koje smo tu nabrajale šta smo jele i kukale što smo grešile, pretvorila se u pravu vežbaonicu...
sad ću ja sve ove postove lepo da skupim, pa da odštampam i da radim....
sve te vežbe ja znam sa nekih mojih rekreacija na koje sam išla, a kad rešim da radim sama kod kuće, ne mogu ničega da se setim.... i onda mi naravno dosadno da radim stalno jednu te istu vežbu, a verovatno je i efekat znatno slabiji... :super:

....e, ja sam crkla...bem ti polučučnjeve...dalje od 40 neeee mooooguuuu:mrgreen:
....odoh sada da malo šetam, biće i to dobro, sve je bolje od sedenja ispred kompa,
a povod za šetnju je lep, pa mi neće pasti teško....:lol:

ee, dobar dan, ovde veselo od jutros..... čitam vas i vidim kako se ova tema promenila...
od nas nekoliko matorih koje smo tu nabrajale šta smo jele i kukale što smo grešile, pretvorila se u pravu vežbaonicu...
sad ću ja sve ove postove lepo da skupim, pa da odštampam i da radim....
sve te vežbe ja znam sa nekih mojih rekreacija na koje sam išla, a kad rešim da radim sama kod kuće, ne mogu ničega da se setim.... i onda mi naravno dosadno da radim stalno jednu te istu vežbu, a verovatno je i efekat znatno slabiji... :super:

I meni se mnogo svidja ova vezbacka atmosfera danas :heart: U drustvu je sve lakse.
Kako matore Mrs.Bi, cccc to su super godine.

odradila ceo workout od sindi,super je,i bas se dobro osecam
samo dve vezbe nisam mogla,trbusnjake u stranu i one kad se dizes cela do gore,valjda sto sam se zamorila al pocela su ledja da me opominju pa nisam htela na silu
aaa kako sam super razdrmana yeeeah :)
u narednom periodu radim sindi
jedina zamerka je sto je potrebno dosta prostora za zamahivanje,posklanjajte stolice,sitnu decu

Ja sam se ugojila 3 kg..nije mnogo i ne primecuje se ali je sasvim dovoljno da u sve svoje pantalone ulazim ..jedva..
Podrsku za dijetu u kuci nemam.Intenzivirala sam treninge,crkoh nesto gladna al nikako da mrdnem...Godine su izgleda odlucile da me stignu:(

nemoj zezati macko,u istim smo godinama,i sta da kazu ove sa teme cetrdesete :malav:
podrsku imas ovde,znam kako je kad si gladan stalno,mene hvataju te faze,ali svako ima neki svoj nacin da pobedi
za pocetak od cega si se ugojila?jela si kasno?ili lose?

nemoj zezati macko,u istim smo godinama,i sta da kazu ove sa teme cetrdesete :malav:
podrsku imas ovde,znam kako je kad si gladan stalno,mene hvataju te faze,ali svako ima neki svoj nacin da pobedi
za pocetak od cega si se ugojila?jela si kasno?ili lose?

Ja sam u principu jako disciplinovana..ali sad nesto,letos u stvari mi je koncentracija popustila..Nije mi se vezbalo,a jela sam..nije da nisam.Kasno uglavnom,a i slatko mi se stalno vrzmalo po glavi...
Znam gde sam gresila,ali samo mi se cini da sam ranije uz desetodnevnu torturu bolje gubila kg nego sad...:(

e pa to jeste tako,inace se ne bismo ovde mucile mesecima,ja sam nekad za zurku u subotu u ponedeljak odlucivala da izgubim 2kg i to mi je uspevalo
sad jok
mislim da slatko nije toliki problem ako se jede ujutro,i ograniceno,mada cini mi se da si ti freak po tom pitanju i da ne dozvoljavas sebi greske
popusti malo ;)

....dobro došle u društvo zrelih godina...kad je sve teže nego pre...:dash:

....ne da sam mogla da skinem koliko sa htela, nego nisam mogla ni da se
ugojim ako sam to htela...metabolizam je bio takav da sam u nekim periodima
života morala da idem kod lekara i dobijam dijetu za gojenje...bem ti sunac da mi
je sad ta muka...što bi bilo dobro....:think:

....nahodala sam se samo tako...ništa nisam našla od onoga što sam tražila i
sad samo imam da se nerivram, a sleduje mi dooobroooo pajanje po gradu da nađem
sve što mi treba.....jel se i vama nekad čini da baš kad vi nešto tražite ko za baksuz
toga nema ili ako već i nađete cene su bezobrazno visoke....:eek::confused::mrgreen:

....oko 17h..mi sledi druga trura vežbanja...pa onda opet oko 22h....vala ću skinuti ove
naslage sala pa taman ustajala u toku noći da radim vežbe....eto dotle sam došla, da
to jednostavno moram da skinem.....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back