Mrs.Bi
Veoma poznat
- Poruka
- 13.373
I meni je proleteloA mi smo morali što pre da nađemo stan, pogledali smo ih dosta, ali ovaj čim smo videli znali smo da ga uzimamo. Baš nam je po meri - odvojena spavaća soba, kuhinja spojena sa dnevnom, nova zgrada, nov nameštaj, gazda super lik (još drži pečenjaru
), i ne plaća se parking oko zgrade... A da, i gazda je kupio na naš predlog bračni krevet i mašinu za pranje i sušenje veša
Inače, sinoć sam brzim korakom prešla ceo novi bulevar (ne namerno, promašila sam stanicu, ali je bila dobra vežba).
Danas doručak voće, za ručak nas vode moji u restoran pa ću uzeti čorbicu i neko pileće belo, a za večeru samo salaticu
izvinjavam se što spamujem temu, ali volim da prokomentarišem.... tačno se odmah zna kad je nešto za vas.... moja kuma tražila stan da iznajmi i pogledala ih takodje dosta, sa jednim tipom pregovarali danima, da nešto pregrade, zamene deo parketa (pošto njen prijatelj/dečko sve to zna da radi), da njima bude lepše, a ovaj da im zbog toga malo spusti cenu... i tip nikako da se odluči. I oni onda ko preko one stvari odu da vide još jedan stan i u momentu ga iznajme... malo skuplji, ali nema šta da se radi, kuhinja nova, izradjena po meri, svi aparati relativno novi, stan veći, gazde super....
Sad će moći sa uživanjem da sprema zdravu i dijetalnu hranu
da ne ispadne da sam potpuno promašila temu
A mi smo morali što pre da nađemo stan, pogledali smo ih dosta, ali ovaj čim smo videli znali smo da ga uzimamo. Baš nam je po meri - odvojena spavaća soba, kuhinja spojena sa dnevnom, nova zgrada, nov nameštaj, gazda super lik (još drži pečenjaru
), i ne plaća se parking oko zgrade... A da, i gazda je kupio na naš predlog bračni krevet i mašinu za pranje i sušenje veša 
..to mi je negde granica...e sad ako uspem da 

..šta bi