Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I meni je proletelo :) A mi smo morali što pre da nađemo stan, pogledali smo ih dosta, ali ovaj čim smo videli znali smo da ga uzimamo. Baš nam je po meri - odvojena spavaća soba, kuhinja spojena sa dnevnom, nova zgrada, nov nameštaj, gazda super lik (još drži pečenjaru :manikir: ), i ne plaća se parking oko zgrade... A da, i gazda je kupio na naš predlog bračni krevet i mašinu za pranje i sušenje veša :mrgreen:

Inače, sinoć sam brzim korakom prešla ceo novi bulevar (ne namerno, promašila sam stanicu, ali je bila dobra vežba :) ).
Danas doručak voće, za ručak nas vode moji u restoran pa ću uzeti čorbicu i neko pileće belo, a za večeru samo salaticu

izvinjavam se što spamujem temu, ali volim da prokomentarišem.... tačno se odmah zna kad je nešto za vas.... moja kuma tražila stan da iznajmi i pogledala ih takodje dosta, sa jednim tipom pregovarali danima, da nešto pregrade, zamene deo parketa (pošto njen prijatelj/dečko sve to zna da radi), da njima bude lepše, a ovaj da im zbog toga malo spusti cenu... i tip nikako da se odluči. I oni onda ko preko one stvari odu da vide još jedan stan i u momentu ga iznajme... malo skuplji, ali nema šta da se radi, kuhinja nova, izradjena po meri, svi aparati relativno novi, stan veći, gazde super....
Sad će moći sa uživanjem da sprema zdravu i dijetalnu hranu :super: da ne ispadne da sam potpuno promašila temu

joj, ja sam promenila 8 stanova do sada, slila sam se non stop,smučilo mi se vipe sve to i sleidbe i prilagodjavanje gazdama i novom okruženju i sve ostalo...
sada smo u ovom stanu godinu i nešto, gazda je poznanik mog dečka, stan je fenomenalan, cena ok ali se on nešto non stop nećka da hoće da ga proda : I

a da, od jutrs imam 500 grama više, al dobro, to je čista slučajnost
danas ću kačamak za doručak, za ručak sladak kupus sa junetinom za večeru lubenice i kelerabe ofkros : )

...dobro jutro drugarice dijetalke...

...bravo za sve, lepo napredujete, i vidim ja kao što rekoh na nekoj predhodnoj
strani ako tako nastavimo i preko zime, eto nas na proleće sve u novom još
boljem izdanju...:super:

...tačno je da ako ne možeš da se uzdržiš od grickanja najbolje je nemati ništa
tako u kući...kad nemam naravno i ne grickam..ako imam odmah ne mogu da
se iskontrolišem i naravno grickam....eee...ne kupujem ništa za grickanje, dobro
znam sebe:mrgreen:
...doduše i ja kao i Bi kasno legnem, i bude mi predugačko od nekih 18h da ne
jedem ništa, onda popijem čašu mleka ili jogurta, to me zasiti mada ne uvek
baš dovoljno, ali preguram nekako....
...vežbe ne prestajem da radim, ide mi ali više od 55 trbušnjaka za sad neeeemoooguuuuuuuuuuuu:(..to mi je negde granica...e sad ako uspem da
izguram danas bar 2 više biće super....:think:

Tako je nama bilo i za prošli stan, i sada za ovaj. Samo što smo ovaj put još zadovoljniji :) Onaj nam bio malo prevelik, i preskup zbog računa.

E da, neko je tražio fotke iz Splita...evo par komada, da ne skrećem mnogo sa teme :mrgreen:
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos...485254765993_1072604633_1412261_2404705_n.jpg

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos...485253805969_1072604633_1412252_5305316_n.jpg

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos...1485254725992_1072604633_1412260_448667_n.jpg

sladoled nisam ceo pojela, da se zna! :)

Auuu al ja sporo kucam, pretekle me sa 5 postova :)
Idem sad za kaznu po voće :p

edit: što se tiče trbušnjaka, ja sam počela nedavno, ali nisam redovno zbog seljakanja...
Počela sam sa tri serije po 10, pa isto ko Tara razne vrste, ne mogu sad napamet da prebrojim koliko njih.
Sad kad mogu redovno ću polako da povećavam broj.

Poslednja izmena:
@ afro pa bre to je fenomenalno!!!
a koliko serija odradiš?
ja sam uvek radila po 3 serije, maksimum mi je bio 60 trbušnjaka (sada sam na pola) pa puta 4 vrste, dobiješ tu ihahaj trbušnjaka
svaka časta afro, stvarno, baš brzo si dostigla taj broj!

@ afro pa bre to je fenomenalno!!!
a koliko serija odradiš?
ja sam uvek radila po 3 serije, maksimum mi je bio 60 trbušnjaka (sada sam na pola) pa puta 4 vrste, dobiješ tu ihahaj trbušnjaka
svaka časta afro, stvarno, baš brzo si dostigla taj broj!

...ma da jeste fenomenalno i duša mi je u nosu svaki put kad radim tih zadnjih 10:eek:
...čini mi se mi srce iskočiti ali radim i u sebi se ubeđujem da ja to mogu i da to
nije ništa...i da imam cilj i tako....

...radim 3 serije 55 + 25 + 55...ovo srednje su čučnjevi, i to nikako ne mogu više od
te brojke, nema šanse to mi je nešto najteže...a ja to kažem nije ni čudo treba dići
ovoliku težinu:lol:

sutra je ta neka mesečeva mena i
ne bi trebalo ništa da se jede, ko naravno to može,
samo da se pija topla voda, a uveče u 18h
kiselo mleko ili kefir ili jogurt.

ja nisam uspela nikad da odgladujem taj jedan dan, odnosno dva u mesecu :(

sutra je ta neka mesečeva mena i
ne bi trebalo ništa da se jede, ko naravno to može,
samo da se pija topla voda, a uveče u 18h
kiselo mleko ili kefir ili jogurt.

ja nisam uspela nikad da odgladujem taj jedan dan, odnosno dva u mesecu :(

ja jesam i nije bilo nikakvih značajnijih rezultata.....

shushu, dobro je što nisi pojela ceo onaj sladoled... mnogo ste slatki :heart:

ja sam to našla na jednom ruskom sajtu, svaki dan prate mesečevu menu i daju savete, šta da jedeš, šta da piješ, koje vežbe da radiš ili da ne radiš ništa taj neki dan, a pošto piše da uveče treba potpiti kefir u 18h, verovato režim počinje večeras u 18h. Oni to gladovanje preporučuju ako se ima 10 kg viška, ko ima više od 10kg viška treba da gladuje 48 sati. A ja nemam toliki višak, ali se uvek ima neki višak qq, nego više da treniram snagu volje, ali.... nikako mi ne polazi za rukom.

Danas preporučuju šetnju šumom, poljem, pored reke ili jezera, a sutra izbegavati ljude koji na vaš račun hoće da reše svoje probleme, uvlačeći vas u bolesnu sujetu.

nisam dugo to napisala, pa cu sad.
vratila sam 3 kg. :(
ja sam jedno debelo beskarakterno krme. :cry:

moram prestati jesti kad se navece vratim kuci...
i slatko.
i przeno.
i sokove.
i alkohol.
i hljeb i peciva.

znam ja sve... ali ne ide.
:cry: :cry: :cry:

Pochinju mi joga i aerobik u ponedeljak.

Kako me ovo podsjeca na mene....Moram prestati,a ne prestajem :( ....VOLIM slatko,przeno,alkohol i peciva(znaci sve od toga sem sokova :))...i obavezno jedem uvece oko 1 :(....evo,nocas oko 8 idem na neki rostilj sa momkom,tamo nocimo,ponovo cu jesti :(

...samo da se upišem ovde ponovo...za ručak pastrmku sa malo onog povrća,
sve ispalo više bareno onako u foliji, i baš mi je prijalo....

...išla nešto do grada, pa u povratku malo više hodala, sad odradila drugu turu
vežbi...potrudiću se da večeras izbegnem bilo šta za večeru, imam viva jogut
on može lepo da zameni sve....

...večeras još jedne vežbe i tako...nešto gledam, ili ja ne vidim ili se kod neme
pored svih muka ništa značajno ne dešava,bem ti metabolizam:dash:..šta bi
tek bilo da ne vežbam:think:

...samo da se upišem ovde ponovo...za ručak pastrmku sa malo onog povrća,
sve ispalo više bareno onako u foliji, i baš mi je prijalo....

...išla nešto do grada, pa u povratku malo više hodala, sad odradila drugu turu
vežbi...potrudiću se da večeras izbegnem bilo šta za večeru, imam viva jogut
on može lepo da zameni sve....

...večeras još jedne vežbe i tako...nešto gledam, ili ja ne vidim ili se kod neme
pored svih muka ništa značajno ne dešava,bem ti metabolizam:dash:..šta bi
tek bilo da ne vežbam:think:

Citam tvoje postove, i zakljucujem da bas, ali bas malo jedes! I jos vjezbas u zadnje vrijeme redovno...ovim tempom trebalo bi bar 500g-1kg sedmicno da se skine...:think:
Moja mama je uvela slican tempo odnedavno, na preopruku (a ima jaako spor metabolizam) i gubi sedmicno 600g u prosjeku, a ne vjezba, malo seta, ali bas kratko i to...dr joj rekla da mora da skine 7kg minimalno...ali postepeno...da se vaga 1 sedmicno...i napreduje, ali sporo...nemoguce da kod tebe bas nista?:confused:

Citam tvoje postove, i zakljucujem da bas, ali bas malo jedes! I jos vjezbas u zadnje vrijeme redovno...ovim tempom trebalo bi bar 500g-1kg sedmicno da se skine...:think:
Moja mama je uvela slican tempo odnedavno, na preopruku (a ima jaako spor metabolizam) i gubi sedmicno 600g u prosjeku, a ne vjezba, malo seta, ali bas kratko i to...dr joj rekla da mora da skine 7kg minimalno...ali postepeno...da se vaga 1 sedmicno...i napreduje, ali sporo...nemoguce da kod tebe bas nista?:confused:

...nemam vagu pa se ne merim...a, to što sve tako ide sporo kod mene je nepravilan
rad štitne žlezde, koji je i uzrokovao gojaznost..kad se to dovede u red, mislim da će
i kilogrami brže ići dole...za sad je bitno da skinem koliko mogu, i da se ne gojim
više, i to je uspeh..u mom slučaju....a moguće i da ima nekih pomaka, samo da ih
ja ne vidim....čim negde nađem vagu izmeriću se...pa ću bar znati koliko je sada,a
bila sam stalno na 69-70kg, šta god radila..a mučim se još od zimus:dash:

...nemam vagu pa se ne merim...a, to što sve tako ide sporo kod mene je nepravilan
rad štitne žlezde, koji je i uzrokovao gojaznost..kad se to dovede u red, mislim da će
i kilogrami brže ići dole...za sad je bitno da skinem koliko mogu, i da se ne gojim
više, i to je uspeh..u mom slučaju....a moguće i da ima nekih pomaka, samo da ih
ja ne vidim....čim negde nađem vagu izmeriću se...pa ću bar znati koliko je sada,a
bila sam stalno na 69-70kg, šta god radila..a mučim se još od zimus:dash:

A, to je problem i kod mog tate...operisao je stitnu, sa 33 god. odstranili mu 1/3, hipo...ima manjak joda...srecom pazi se, ali lako dobije...
Osudjen je na disciplinu i gladovanje...rezim ishrane odredjen...
A vaga zna da zavara, npr. misic je tezi od sala, pa moze pokazati vaga vise, a da se izgubi u struku cm...tako da je mjerodavnije koliko se gubi u obimu...po tome se najbolje zna...

A, to je problem i kod mog tate...operisao je stitnu, sa 33 god. odstranili mu 1/3, hipo...ima manjak joda...srecom pazi se, ali lako dobije...
Osudjen je na disciplinu i gladovanje...rezim ishrane odredjen...
A vaga zna da zavara, npr. misic je tezi od sala, pa moze pokazati vaga vise, a da se izgubi u struku cm...tako da je mjerodavnije koliko se gubi u obimu...po tome se najbolje zna...

...eee..to je to i kod mene je hipo...:mrgreen:..nekad mi se čini da se ugojim
i kad gledam u hranu...a tako sam do skoro mogla lapo da jedem koliko mi
se htelo i da nikakvih problema sa kilažom nisam imala...:sad2::dash:

Dijete nemaju smisla i ne mogu da verujem da vecina zena to praktikuje nadajuci se da ce se resiti kilograma ....

Kuvano povrce,voce,2 litra vode svaki dan,trening obavezno (voznja bajsa,trcanje,plivanje,fitnes) .Imate toliko "workoutova" (za one koji ne vole da vezbaju napolju ili nemaju para za teretanu) na internetu uz koje cete dovesti svoju figuru do savrsenstva bez izgladnjivanja ...

...eee..to je to i kod mene je hipo...:mrgreen:..nekad mi se čini da se ugojim
i kad gledam u hranu...a tako sam do skoro mogla lapo da jedem koliko mi
se htelo i da nikakvih problema sa kilažom nisam imala...:sad2::dash:

Ako nisi operisala, da se to sanirati terapijom tabletama..Puno ribe u ishrani, maslinovo ulje, jodirana so obavezno...ti to sigurno vec sama znas...
A dobro je i ono sa mladim zelenim orasima i secerom...

I ja kad gledam slike tate iz mladjih dana, bio prav, ravan stomak, a kaze jeo kao "kanta bez dna", a sad...

Ako nisi operisala, da se to sanirati terapijom tabletama..Puno ribe u ishrani, maslinovo ulje, jodirana so obavezno...ti to sigurno vec sama znas...
A dobro je i ono sa mladim zelenim orasima i secerom...

I ja kad gledam slike tate iz mladjih dana, bio prav, ravan stomak, a kaze jeo kao "kanta bez dna", a sad...

...tako sam i ja nekad...:(
..imam terapiju, ali mi je zabranjeno bilo kakvo dodavanje joda ili uzimanje bilo čega
što ima više joda kao ta so recimo, jedino mogu ribu...i držim se lekaraskih saveta...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back