Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...super Tara bravoooo...:klap::klap::klap:...eto što ti je mladoS, za par
dana skineš par kila..extra..da mi je tako, ja bi do sad bila Tvigi:think:

...jutros prvo odradila vežbe..sad tek pijem nesicu, a šta ću posle ne znam,
doručak verovatno isto kao juče..a prošetaću do pijace možda i dobijem neku
ideju za ručak..a možda to bude samo jedna lepa šetnja po suncu..videćemo...:lol:

nisam dugo to napisala, pa cu sad.
vratila sam 3 kg. :(
ja sam jedno debelo beskarakterno krme. :cry:

moram prestati jesti kad se navece vratim kuci...
i slatko.
i przeno.
i sokove.
i alkohol.
i hljeb i peciva.

znam ja sve... ali ne ide.
:cry: :cry: :cry:

Pochinju mi joga i aerobik u ponedeljak.

o zdravo soffy, ti ćeš, kao i tara za par dana da skineš par kila, lepo kaže Afro...
samo izbaciš taj noćni obrok. A i te aktivnosti će da doprinesu....

Ja doručkovala kuvano proso sa jogurtom i lanenim semenkama. Baš mi prijalo. Proso je carska žitarica. Svašta može da se napravi i slano i slatko, koristi kao prilog itd
E, a sad sam očigledno zabrljala sa užinom. Pojela sam dve viršle, u sendviču od crnog hleba sa aromatičnim travama koji sam sama pravila. (Bolje da sam jela samo taj divan hleb). Viršle su mi bile baš preslane. Ne znam da li su one drugačije ili sam je ja odvikla od toga. A u tim višlama stvarno ništa korisno nema, sami aditivi, veštačke boje i ko zna šta sve... ali eto, skuvala detetu za doručak, pa ponela ostatak. Pa i za nju ne valja, bolje kuvano jaje, malo ella sira... ali, ajde, za promenu... nije često...

Ma nema krevetskih aktivnosti bash chesto (nema bash ni prilike, a i uchimo za septembarski rok) :lol: :lo: :lol:

Shto se tiche virshli, ja sam pojela 2 bash neke fine, prije par dana.
I bile su bash ok. Mozda je do proizvodjacha.
Al to mi je prvi put od oktobra da ih jedem.

....soffi nije to ništa...samo nastavi da jedeš pravilno, i biće sasvim
u redu za par dana...:ok:

...ja samo da prijavim da sam umesto muslija pojela bananu posle 100
godina...i kao da sam u želudac ubacila kamen...šta li mi je to trebalo
da mi je znati...nego me privukle baš su lepo izgledale:mrgreen:

...za ručak opet ono od juče...i verovatno bez večere, ni sinoć nisam
večerala...nisam bila gladna..samo popila nes oko 20h....

....soffi nije to ništa...samo nastavi da jedeš pravilno, i biće sasvim
u redu za par dana...:ok:

...ja samo da prijavim da sam umesto muslija pojela bananu posle 100
godina...i kao da sam u želudac ubacila kamen...šta li mi je to trebalo
da mi je znati...nego me privukle baš su lepo izgledale:mrgreen:

...za ručak opet ono od juče...i verovatno bez večere, ni sinoć nisam
večerala...nisam bila gladna..samo popila nes oko 20h....

trebalo da ti je da te podseti da to ne treba da radiš... kao i mene one viršle

a ja se baš navukla na babane za doručak, znam da su najkaloričnije al ***
danas doručkovala 1 babanu, užinala voćni jogurt, za ručak pojela malenu inetgralnu kiflu, fit jogurt i oko 70 grama najviše njeguške pršute
za večeru lubenice i kelerabe
mada me grize savest zbog ove oršute ali ljudi toliko je bila dobra da nisam mogla da joj odolim

...super Tara bravoooo...:klap::klap::klap:...eto što ti je mladoS, za par
dana skineš par kila..extra..da mi je tako, ja bi do sad bila Tvigi:think:

...jutros prvo odradila vežbe..sad tek pijem nesicu, a šta ću posle ne znam,
doručak verovatno isto kao juče..a prošetaću do pijace možda i dobijem neku
ideju za ručak..a možda to bude samo jedna lepa šetnja po suncu..videćemo...:lol:

joj afro ja sam ranije mnogo brže i lakpe skidala kg, sada moram da se stavim baš na rigorznu dijetu da bih skinula nešto,plus što je to samo 2 kg verovatno voda i šta ti ja znam, al dobro, ipak je krenulo
a i radim vežbe već 3 dan, pu pu pu da se ne ureknem : )

..to sve zajedno nije ništa....ili toliko malo da je beznačajno, ne brini
za tu pršutu, možda bolje nego da si jela vrišle ili neke parizere...:think:

..ja sam ručala onaj pasulj, nema više...:lol:...posle ću malo da vežbam,
a za sutra kupila pastrmku...

..večerati neću samo nes oko 20h...i vežbe oko 21-22h...:lol:

joj afro ja sam ranije mnogo brže i lakpe skidala kg, sada moram da se stavim baš na rigorznu dijetu da bih skinula nešto,plus što je to samo 2 kg verovatno voda i šta ti ja znam, al dobro, ipak je krenulo
a i radim vežbe već 3 dan, pu pu pu da se ne ureknem : )

...ja te muke nisam imala do pre 2-3 godine, a možda i manje, i zato mi sve
to sad teško pada..a i teško se skida...:mrgreen:

Dobro veče dijetalke :)
Ja konačno u Novom Sadu...
U Splitu sam se naodmarala i nauživala, poslednjih par dana sam non stop u putu, pakovanju, raspakivanju... Dečko i ja smo našli mnogo fin stančić, sutra dolaze moji na ručak i da mi donesu
još neke stvari i nadam se da ću se do kraja nedelje skroz raspakovati. Ali baš smo se umorili dok smo doputovali, našli stan, spavali jednu noć u motelu i sve to...

Inače mi je stomak malo manji, a naduta sam i dobila sam :mrgreen: Nemam vagu da merim kg, a metar mi je negde upakovan još uvek, pa to više ovako odokativno :p

Od ponedeljka idem u Hotel Park da se raspitam za Zumbu, ili ako može da se uzme kombinacija Zumbe i Aquabic-a bilo bi idealno. I postajem opet redovna ovde :D

Dobro došla, shushu.... baš mi nešto brzo prošlo leto.... kao da si pre neki dan učila da ispolažeš ispite i spremala se za more...
Pa dobro ste vi prošli, brzo ste našli stan... znam da ljudi traže mesecima. Dobro, valjda imaju posebne zahteve...
Ja sam na moru išla malo na akvabik i mnogo mi se svidelo. Mada, nije to pravo, ono hotelsko, pa se ni animator/trener ili kako li se zove ne trudi mnogo, a i mi radimo ko kako stigne... ali mislim da bi to u kombinaciji sa malo plivanja bilo sjajno za mene...
Mnogo sam se lepo osećala kad sam plivala svaki dan. Ništa me nije bolelo. Meni to, iskreno, mnogo više treba zbog kičme nego zbog kilograma... A nikako da izadjem iz vanrednog stanja sa poslovima da krenem da se raspitujem gde šta ima od tih sportova i rekreacija

...dobro došla shushu...:D

....nego da ja prijavim, fino sam mislila da neću večerati..a onda mi je odjednom
pao šećer...i nešto mi se vrtelo u glavi...pa sam morala nešto..a to je bilo kriška
crnog hleba i malo domaćeg džema od kajsije...
....kako je da je...vratilo me u žive...:think:

....bila mi komšinica i nisma mogla da odradim vežbe u isto vreme, ali sad
ću ja to..;)

...dobro došla shushu...:D

....nego da ja prijavim, fino sam mislila da neću večerati..a onda mi je odjednom
pao šećer...i nešto mi se vrtelo u glavi...pa sam morala nešto..a to je bilo kriška
crnog hleba i malo domaćeg džema od kajsije...
....kako je da je...vratilo me u žive...:think:

....bila mi komšinica i nisma mogla da odradim vežbe u isto vreme, ali sad
ću ja to..;)

vidiš šta znači domaći džem od kajsije:heart:

ja sam povratila jedan kg ovih dana
večernje grickanje keksa...stari način za opuštanje
neću više, smirila sam se
danas planiram kačamak sa mladim sirom za doručak
krompir paprikaš i pečene paprike za ručak
ovo je dudoše za onu drugu temu, ali mislim da može i ovde
valjda ovo spada u dijetalnu hranu, bar onako kako ja to spremam

opet smo sve na okupu :)
kod mene fali 200gr da bude -7
znaci od kad sam se ispovedila vise nisam pravila gluposti i jela sam kako treba
danas sam doruckovala breskvu,rucacu u restoranu neku sniclu sa zelenom salatom,nisam odavno jela neko dobro meso
a sutra cu da punim paprike pecurkama,bas me zanima da li ce da mi se svidi
juce sam imala neku turu sastanaka za posao (ne trazim ja posao nego su kod mene dolazili na razgovor) pa sam se kao obukla ozbiljno pantalone na ivicu i ozbiljnu majicu na duze rukave,sako i stiklice i bas mi je bilo super,ranije su me pantalone zatezale i ivica na butinama se gubila toliko je bilo napeto,a sad mi lepo padaju i delujem tanano,vidim i ja a i svi mi kazu
eto
to me motivise da nastavim dalje
lepo provedite ovaj dan devojke ja morm na posao jos malo

Dobro došla, shushu.... baš mi nešto brzo prošlo leto.... kao da si pre neki dan učila da ispolažeš ispite i spremala se za more...
Pa dobro ste vi prošli, brzo ste našli stan... znam da ljudi traže mesecima. Dobro, valjda imaju posebne zahteve...

I meni je proletelo :) A mi smo morali što pre da nađemo stan, pogledali smo ih dosta, ali ovaj čim smo videli znali smo da ga uzimamo. Baš nam je po meri - odvojena spavaća soba, kuhinja spojena sa dnevnom, nova zgrada, nov nameštaj, gazda super lik (još drži pečenjaru :manikir: ), i ne plaća se parking oko zgrade... A da, i gazda je kupio na naš predlog bračni krevet i mašinu za pranje i sušenje veša :mrgreen:

Inače, sinoć sam brzim korakom prešla ceo novi bulevar (ne namerno, promašila sam stanicu, ali je bila dobra vežba :) ).
Danas doručak voće, za ručak nas vode moji u restoran pa ću uzeti čorbicu i neko pileće belo, a za večeru samo salaticu

Poslednja izmena:
dobro jutro, devojke...
bravo boki i linda.... boki ne za vraćen kg, nego za prestanak grickanja.
Definitivno jedini lek protiv toga je nemati ništa u kući. Ja se isto primila na neki keks.... i sinoć ga nije bilo....
U stvari, moram bolje da osmislim veče. Ceo dan lepo jedem, na svaka 3 sata otprilike.... znači doručak u 8, užina u 11-12, ručak u 15 na poslu, drugi ručak (hahaha, kako to da nazovem), obično jedem isto što i za prvi ručak, ali kod kuće, znači oko 18.... i onda nešto uzmem, neki keksić, voće, sendvičić.... i grize me savest... a ja u stvari ležem vrlo često oko 1-2... i stvarno mi je izmedju 18 i tog doba potreban jedan relativno normalan obrok.. nema šta da me grize savest i da se ustežem, jel tako... Samo da osmislim šta je najbolje da to bude, da me zasiti, a da me ne optereti..
Danas idem na onu večeru o kojoj sam sinoć kukala na drugoj temi i neću se ustezati ni od torte, ni od vina....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back