Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...ehehehe...ne neki nego ja, i to da me nije bilo stid od same sebe pojela bi
sve iz jednog cura koliko mi se jelo:rumenko:

...danas sam planirala špagete sa mlevenim mesom, kad sam napravila sos
od mlevenog mesa, vidim nemam špagete al imam makarone, meni sasvim
svejedno...i paradajiz čorbu, pa sam pojela jedan tanjir čorbe a posle nekih
sat vremena onako skromnu porciju tih makarona...za večeru tačno toliko
da pokrije dno tanjira..nisam se nešto baš najela, a posle sam čak mislila
da sam mogla i bez toga...mada ipak smatram da je pametnije jesti po malo
nego ne jesti...zbog metabolizma....

...ostala mi je još jedna tura vežbi večeras oko 22h...

Uf bre, affro, loliko puta ti vežbaš na dan, umorih se samo od slušanja :klap:

....pa tri puta dnevno..:heart:

....e sad nekad odradim po 40+25+40...nekad povećam dal za 5 ili 10 zavisi,
ne mogu uvek, ili se preforsiram pa mi bude mnogo ili me malo izda volja, al'
ne odustajem...opet nešto ne vidim po sebi da se nešto menja, ali valjda hoće
vremenom, pa nema ni 10 dana kako vežbam, bar nisam upisala datum...:lol:

...dobro veče drugarice dijetalke...šta je ovo danas niko ništa ne upisa...:eek:

...evo ja ću...jutros nesicu, a kako sam kasno ustala i žurila kod lekara (uzalud
jer glupava sestra nije znala da tek četvrkom doktorka prima, što li radi tamo:mrgreen::mrgreen:)

...za ručak, paradaiz čorbu i onu paštašutu od juče....pa posle jedno sat vremena
vežbe....50+30+50...

...oko 19h...još jedna tura vežbanja ali 40+30...videću šta ću za večeru naravno
nešto lagano...a onda još jedna tura vežbanja kao ona prva....i da samo da prijavim
konačno počinje da se vidi..a i primećuje se po odeći...imam ja vremena da baš
lepo doteram liniju...:think:

dana ne da nisam za primer nego sam za batine
a juce sam tako lepo prosla ceo celcijati dan voce bez ikakve pomoci sa strane,ni dzokeri ni pomoc slanih stapica
i danas mi dodje drugarica sa sinom,proveli ceo dan ovde nisam mogla da se izvadim,zena donela punu tepsiju kolaca,sama pravila,kako da kazem e danas jedem samo meso
:aha:
muke zive
sutra nastavljam po starom
mislim da ce da padne jedan slatki kupusic

samo napred linda, možeš ti to....
i ja sam djuče svašta nešto slatko jela, a bogami i danas
nisam još ništa pokvarila, ali moram da kočim
privodim kraju onaj grozomorni ogromni posao koji sam imala i zahvaljujući kome sam smakla tri kile, pa valjda organizam traži da se malo opusti
ja nisam na dijeti, bar ne nekoj konkretnoj, ali vrlo pazim šta jedem

Dobar dan, drage moje.. vidim pominjana sam ovde... baš mi drago. Pa jeste, stalno mi se dešava da prekršim i moram da priznam da sam trenutno u stagnaciji sa gubitkom kilograma, ali ja sam zadovoljna i dok održavam isti nivo.
Ja upravo ručala. Jeste malo rano, ali od jutros mi se jede kroasan, pa se sve nešto zavaram čajem i vodom, a onda, čim je prošlo podne ja rešila da ručam. Ma treba jesti kad si gladan, a ne da pregladnim.
Jutros u 7:30 doručkovala 100g mleka sa dve kašike ovsenih pahuljica... baš i nije nešto što može dugo da drži. Ne znam kako kome, ali meni te pahuljice isto kao voće - ništa. Ili treba da pojedem mnogo više toga, a šta sam onda uradila. Ali prija mi sa toplim mlekom (ella sa 0.9% masnoće) u hladno jutro.
A ručak - jučerašnja večera... nije baš idealna kombinacija, kus-kus (stavljala sam link za recept na šta kuvamo danas), a sastoji se od krompira, mesa i šargarepe i uz to grčka salata. Imam posle za užinu lubenicu, a za večeru opet kus-kus.
Trudim se i da vežbam. Nisam baš revnosna, držim se trbušnjaka, ali nisam uspela da povećam broj iznad 30. Dobra stvar je što nijedan dan nisam propustila...
Imam puno posla i na poslu i kod kuće (honorarni) i prilično sam opterećena i nervozna zbog svega toga, zbog neprestanog sedenja i obaveza kojima se ne vidi kraj.... pa onda pokleknem pred nekim slatkišom :rumenko:

...evo i ja tek sad da se upišem ovde...dobar dan devojke;)

...jutros popila nes...pa posle toga neki musli klasik, baš je grozan, al nekako
ga savladah..sreća i nije neka količina...moraću da kupima malo sušenih banana
i još nešto da mu popravim ukus...a privukla me cena od 120 dinara za pola kg,
što nije zanemarljivo ni malo....

...odradila jednu turu vežbi...i skuvala pasulj...kako mi se čini biće za dobra
tri ručka....uz to imam crni integralni hleb..i njega će biti za 3 dana...

...popodne mi sleduje još jedna tura vežbanja, i jedna večernja...držim se i
počinje da se vidi, što mi je dodatna motivacija...:lol:

ja jutros 3 male kajsije,ocu li vise da pojedem onaj paket kajsija?
za rucak upravo kuvam slatki kupus,a njima cu da ispaceme hamburgere uz kupus
vezbala sam jutros,bas mi prija kad se presvalcim ispred ogledala da vidim misice,ravan stomak i to
nije ravan kao kod manekenki ali mnooogo ravniji
gde je boka?
zasto se sofi vise ne javlja?

ja jutros 3 male kajsije,ocu li vise da pojedem onaj paket kajsija?
za rucak upravo kuvam slatki kupus,a njima cu da ispaceme hamburgere uz kupus
vezbala sam jutros,bas mi prija kad se presvalcim ispred ogledala da vidim misice,ravan stomak i to
nije ravan kao kod manekenki ali mnooogo ravniji
gde je boka?
zasto se sofi vise ne javlja?

...super Linda, ni ne mora da bude ko kod manekenki, ali je lepše kad se malo
onako zaravni:lol:..Boka se sinoć kratko javila..a Sofi nam se nešto zaturila..:confused:

...nema veze, što smo dežurne, ja ću morati da dolazim i kad i ako uspem da se
dvedem u red...inače sam džaba krečila:lol:
...brzo bi ja zaboravila sve moje nove lepe navike, i prešla na staro...:rumenko:

...a Soffi jeste baš fino smršala, ali je posle toga imala neke probleme sa gvožđem
ako se dobro sećam...javiće se valjda bar da znamo kako je..:think:

...nema veze, što smo dežurne, ja ću morati da dolazim i kad i ako uspem da se
dvedem u red.
..inače sam džaba krečila:lol:
...brzo bi ja zaboravila sve moje nove lepe navike, i prešla na staro...:rumenko:

...a Soffi jeste baš fino smršala, ali je posle toga imala neke probleme sa gvožđem
ako se dobro sećam...javiće se valjda bar da znamo kako je..:think:

Tek ćeš onda morati da dolaziš, da deliš savete i pričaš i pišeš ponovo i ponovo za nove članice, kako si uspela .....
Možda nema novih jer je leto prošlo, to oni kampanjci kojima je važno kako izgledaju samo kad ih svi vide....
Meni je ovo omiljena tema.... sad nemam vremena da se zadržavam na onim chat temama, koje zahtevaju da ipak budem u toku i stalno pratim, pa se samo ovde pojavim da me ne zaboravite... A i da kontrolišem sebe... šta i koliko jedem

...odmah da se upišem...bolje da sam kuvala bilo šta drugo osim pasulja:mrgreen:

...pošto volim i onako ga baš slatko jedem, to se završilo tako, što sam progutala
puuuuuuuun tanjir pasulja sa priličnim komadaom suvog mesa...pa iz to još 2 ipo
parčeta hleba, jeste crni neki integralni..ali koji god, mnogo baš..i uz sve to 2 čena
belog luka:rumenko:...stisla me neka zima, a ne bi da se razbolim skroz...:think:
...pošto znam sigurno da danas neću nigde iz kuće, mogla sam da pustim duši na
volju...ali me čekaju dve ture dobrog vežbanja da ovo potrošim:dash:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back