sofffy
Elita
- Poruka
- 23.144
Hvala cureee :*****
Necu reci sta sam sinoc pila i jela,ipak je rodjendan
pochastite se

pochastite se

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Te šetnje su uvek dvostruko korisne - 1. krećem se, 2.ne jedem...Hvala cureee :*****
pochastite se
![]()

posto sam pocela i ja onu UN dijetu, taman mi je danas dan za slatkise 
Prekršila sam intoleranciju, bila sam na svadbi i naravno svadba traje ceo dan, a nema ništa što ja mogu da jedem... al sam se bar trudila da ne preterujem, tortu nisam uopšte jela i tako.
.....ja sam jela za viked sve i svasta ali sam jutros isla u sumu i otrcala mojih 4.5 km....popila kafu i pojela bananu...uspevam da se suzdrzavam u toku nedelje ali vikend me ubi u pojam....nisam karakter i ovako ce slabo salo da nestaje....pa jedem....
HvalaOoo,pa duplo slavlje :***
Verichice, sretan rodjendan!
Ostale djevojke - hvala
Ja sam izgleda nabacila 1kg. :/
Ne sekiraj se 1kg ces skinuti ocas posla

Jel proslo mesec dana?
Ali od sutra sve po starom ustaljenom 
Jedino Micimacko ne odstupa. Verujem da će rezultati biti zadovoljavajući.Jel proslo mesec dana?
aham,već je prošlo mesec dana,i idem u sredu na prvu kontrolu...ostalo je još 9 meseci...ja svima vama držim palčeve da istrajete zajedno samnom,pa da budemo zdravije i lepše nego ikad...
Hvala hvalaaham,već je prošlo mesec dana,i idem u sredu na prvu kontrolu...ostalo je još 9 meseci...ja svima vama držim palčeve da istrajete zajedno samnom,pa da budemo zdravije i lepše nego ikad...
veričice srećan rođendan i od mene!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()

, a treba da jedem cesto male obroke.

sretan rodjus slavljenice.
mici,nisam sigurna da li je tvoj recept,od pre mesec dana,ili vise za hleb.pravila sam od pola kile razanog brasna i puno semenki.rerna mi radi kao luda,ali ni posle 2 sata pecenja ,unutra je bio vlazan i gnjecav,a odgore kao kamen.ti si rekla da mora da bude tecnije,a meni nije bilo,pa sam dodala malo vise vode.ja sam shvatila da treba da bude retko ,malo gusce od testa za palacinke.
htela bih opet da probam,imas neki savet?