Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hvala cureee :*****

Necu reci sta sam sinoc pila i jela,ipak je rodjendan :p

pochastite se :P

slika_510756.1.jpg

mmmm, hvala Soffy na časti. Kakva divna torta :heart:
A tebi srećan rodjendan i da ti se sve želje ispune. :zag::rodjendan:

Ja sam juče imala slobodan dan od dijete i zdrave i umerene hrane, pa ću danas to morati da popravim. Ići ću šetnju, pa makar sekire padale. I juče sam htela, pa počela kiša i ja ostala kod kuće i šta sam radila? Jela!:besna: Te šetnje su uvek dvostruko korisne - 1. krećem se, 2.ne jedem...

Srećan rođendan Sofche :****

Dobro veče devojke, ja tek sad stigla da se javim... poslednja tri dana sam bila u šestoj brzini, tek sam sad malo usporila :) Prekršila sam intoleranciju, bila sam na svadbi i naravno svadba traje ceo dan, a nema ništa što ja mogu da jedem... al sam se bar trudila da ne preterujem, tortu nisam uopšte jela i tako.

Došla mi u goste u NS najbolja drugarica sa dečkom, pa smo sinoć izašli i đuskali, a danas ceo dan proveli napolju, šetajući i ispijajući limunade.
Baš sam se nauživala ali i umorila.
Od sutra nazad na režim, i nema više zayebavanja :p

e vrednici na temi srecan rodjendan i nastavak uspesnog drzanja dijete.....:).....ja sam jela za viked sve i svasta ali sam jutros isla u sumu i otrcala mojih 4.5 km....popila kafu i pojela bananu...uspevam da se suzdrzavam u toku nedelje ali vikend me ubi u pojam....nisam karakter i ovako ce slabo salo da nestaje....pa jedem....

Soffy srecan ti rodjendan sa malim zakasnjenjem... Meni je danas rodjendan pa danas i ja malo da prekrsim pravila tako sto cu da napadnem tortu.
Nisam bila vredna kao soffy da napravim tortu vec je kupljena :rumenko:

Prilozi

• torta.jpg
    torta.jpg
    38 KB · Pregleda: 2
vericice, srećan rodjendan! :rodjendan:
sofffy, ne sekiraj se zbog toj 1 kg, brzo ćeš ti to da eliminišeš, do večeras ga neće biti. Nadam se da su gosti pojeli tortu pa nećeš biti u iskušenju.
Izgleda da mnogi ovde, medju koje i sama spadam, vikendom imaju pauzu od dijete. Teže je biti disciplinovan i karakter, kad nema uobičajenih obaveza, odlazaka na posao, fakultet... a cela gladna porodica kod kuće, pa traži svoje :evil:
Jedino Micimacko ne odstupa. Verujem da će rezultati biti zadovoljavajući. :ok: Jel proslo mesec dana?

Hvala na lepim zeljama. Ja obicno nedeljom dam sebi malo oduska od dijete posto sam bas rigorozna tokom nedelje. Zbog psihe mi treba mali predah ali nikad ne preturej sa slatkisima osim kad mi je rodjendan:rumenko: Ali od sutra sve po starom ustaljenom :)

Jedino Micimacko ne odstupa. Verujem da će rezultati biti zadovoljavajući. :ok: Jel proslo mesec dana?

:rumenko: aham,već je prošlo mesec dana,i idem u sredu na prvu kontrolu...ostalo je još 9 meseci...ja svima vama držim palčeve da istrajete zajedno samnom,pa da budemo zdravije i lepše nego ikad...

veričice srećan rođendan i od mene!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:rodjendan:

sretan rodjus slavljenice.
mici,nisam sigurna da li je tvoj recept,od pre mesec dana,ili vise za hleb.pravila sam od pola kile razanog brasna i puno semenki.rerna mi radi kao luda,ali ni posle 2 sata pecenja ,unutra je bio vlazan i gnjecav,a odgore kao kamen.ti si rekla da mora da bude tecnije,a meni nije bilo,pa sam dodala malo vise vode.ja sam shvatila da treba da bude retko ,malo gusce od testa za palacinke.
htela bih opet da probam,imas neki savet?

vericice :rodjendan:
:vatromet:

E sad,

danas nisam bila dobra :rumenka:

Prvo sam pojela parce integralnog hleba i jogurt. Taj deo je ok.

E onda sam pre sat vremena prosla pored menze, svratila i pojela boraniju sa junetinom i salatu (pola cvekla, pola kupus). Uzas.

Upravo spremam čorbicu, kupila sam ono smrznuto povrće za đuveč - tu smem svo povrće :)
Dodala još malo tikvica, šargarepe, čekam da se se fino skuva, i onda ću samo da ispasiram i gotovo.
To ću da jedem oko pola tri, onda idem u šetnju i na limunadu sa dečkom, a posle toga spremam batake i krompir.
Naravno ja ću samo jedan batak i paradajz salatu, a momak će da pojede ostatak.

Joj kako je danas divan dan :heart:

Vericice srecan rodjenda:rodjendan:

Danas nista od torte, vocni dan na redu. Inace posle 7 dana UN dijete, -1 :)
S tim sto ne sledim bas njihova pravila striktno, tj. svako vece obavezno pijem jogurt pred spavanje. I jos sam za vikend preterala, bas ono sto kaze Mrs. Bi. Najbolje kad smo van kuce, ali nije svaki vikend takav.

sretan rodjus slavljenice.
mici,nisam sigurna da li je tvoj recept,od pre mesec dana,ili vise za hleb.pravila sam od pola kile razanog brasna i puno semenki.rerna mi radi kao luda,ali ni posle 2 sata pecenja ,unutra je bio vlazan i gnjecav,a odgore kao kamen.ti si rekla da mora da bude tecnije,a meni nije bilo,pa sam dodala malo vise vode.ja sam shvatila da treba da bude retko ,malo gusce od testa za palacinke.
htela bih opet da probam,imas neki savet?

hm,jesi stavila prašak za pecivo?nisi trebala da doliješ vodu,to sigurno...treba da bude tečno,ali gusto testo..možda nisam prvi put dobro objasnila...znači možeš u kalup lepo da uliješ onako tečno je,ali ipak se vidi da je testo gusto i da ima punu teksturu...mnogo gušće od testa za palačinke...ali da može da se izlije...izem ga,kako bolje da objasnim?ajd pišem opet recept,možda si ipak izostavila prašak za pecivo...

1/2kg integralnog brašna(ja stavljam četvrt kg integralnog i četvrt kukuruznog,ovsenog,lanenog,hejdinog,pustim mašti na volju)
prašak za pecivo
2 sk ulja
1kk soli
1/2 l mlake vode
nekoliko šaka raznih semenki

dobro se razrade sastojci i prelije u pleh pa se peče na 200C oko 40 minuta,ali treba gledati jer je svaka rerna drugačija i ubosti viljuškom za proveru..

smokvice jel si tako pravila?meni svaki put savršeno ispadne ovo testo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back