Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja sam konačno opet skinula 2 kg,mislila sam da se to nikada neće desiti, ostala su još 2
i to na odmoru, jela sam kao luda ali bukvalno nisam stajala... i još jednom sam potvrdila da sam počela da se gojim jer non stop sedim a jedem isto kao kada sam se kretala deset puta više...

Dobro jutro dijetalke!
Ili dobar dan :)
Malo pre sam jela rendanu jabuku i malo naseckanog svežeg ananasa.
Sad ću da odem u zdravu hranu da vidim pta ima, i do jedne pekare tu blizu mene što pravi razne kifle i hlebove (sa različitim brašnima itd).

Juče sam večerala još jedno parče pilećeg belog, paradajz salatu sa prazilukom :mrgreen: , a posle toga sam uz film grickala malo nesoljenog suncokreta.

Danas ne znam šta da spremam za ručak, a posebno ne znam kako da spremam intolerantan pasulj, tj bez divnih dimljenih rebara :heart:
Bacam se na traženje recepata

Tara bravo za 2 kg :klap:

Poslednja izmena:
E super :)
Upravo sam spremila ručak, baš sam se pretrgla od spremanja :lol:
Napravila salatu, i otvorila konzervu tunjevine. Obožavam tunjevinu, sva sreća pa mi nije zabranjena.
Sad čekam ovog mog pa da jedemo.
Posle toga u šetnju, a večeras možda krenem za Beograd kod mojih, a tamo ću jesti ćuretinu :heart:

shushu, svidja mi se takvo spremanje ručka - otvoriš konzervu...
ja sam se danas baš pretrgla, spremala sam sve po redu,
doručkovala ovsene pahuljice u mleku, ručala supu od povrća (bila bistra zato je supa a ne čorba. U čemu je uopšte razlika izmedju supi i čorbi?), šnicle od konjskog mesa dinstane u bećar paprikašu, pire krompir. Nije baš sve po propisu i listi intolerancije, ali osećam da mi nedostaje energije i morala sam malo da pojačam ishranu. Uostalom sad sam baš pogledala neku tablicu - konjetina ima samo 89 kalorija u 100 g. Ni pire krompir izgleda nema mnogo više. Važno da su bile male količine svega. Upravo popila nes kafu, a za kasnije imam jabuku. Izgleda da je otišao još jedan kg, ali to ću zvanično da prijavim kad budem sigurna. Moja vaga je neprecizna

Evo da prijavim sta sam sve jela danas

Na poslu:
Integralna kifla i jogurt oko pola 8
Jabuka
2 cevapa i malo salate od cvekle (za jednu kasiku) - oko 1 sat..castile kolege, pa sam uzela malo

Kod kuce
Peceni batak, kupus salata, tanko parce razanog hleba

Da li je to mnogo?

Sad idem da setam bar sat vremena

nije mnogo,i važna je ta šetnja...i takođe da jedeš otp.na svaka 3-4 sata nešto malo,i tako ceo dan male obrokčiće,i organizam će početi da topi mast...pa kada dobiješ više energije onda još više šetnjice,možda bicikl,plivanje ako imaš vremena,i videćeš preporodićeš se...

Pozdrav svima!
Ja sad došla kući, šetala sa momkom, bili na piću (ja pila čaj).
Sad jedem krišku raženog hleba sa malo onog diet džema od kajsije.
Baš mi se jede nešto slatkom a ovo ima samo 165 kalorija na 100 grama.
Ne znam koliko ja uzmem, ali ne uzmem mnogo pošto cela tegla ima 340 grama, a trajaće mi sigurno 20 mazanja :)
I ovaj raženi hleb nije toliko loš, posebno sredina :D

nije mnogo,i važna je ta šetnja...i takođe da jedeš otp.na svaka 3-4 sata nešto malo,i tako ceo dan male obrokčiće,i organizam će početi da topi mast...pa kada dobiješ više energije onda još više šetnjice,možda bicikl,plivanje ako imaš vremena,i videćeš preporodićeš se...

Evo sad sam stigla:D Puna dva sata setnje. Al ne mogu tako svaki dan. Bicikl, to cu da vidim, a za bazen rado, najvise volim plivanje....al nema sanse. Najblizi mi je na sat i po vremena GSPom:roll:

A sto se hrane tice, moracu ranije da doruckujem, da bih se uskladila, ali opet to nije toliko cesto koliko bi trebalo. Videcu, prvih nedelju dana bice isprobavanje, najvise zbog posla. Ne mogu da jedem bas kad hocu

ja sam ova tri dana na ekskurzija dijeti:lol:
siguran mi je samo ruchak jer onda i dechica jedu pa su zauzeta, a ovako kad ugrabim vremena...
i "jashu" me celi celcati dan, mislim da im je moje ime postao omiljeni pochetak rechenice, tako da se moze slobodno reci da se troshim:)
a sutra cu mozda da skupim hrabrost da i ja sednem na konja, sramota da se deca ne boje, a ja cvikam:rumenko:

Ja samo da se javnem, sad sam se merila, nisam se ugojila ni gram za vreme ispitnog roka, a iskreno mislila sam da ću vratiti bar kg-dva, koliko sam neredovno jela, spavala, i koliko sam malo šetala...

Čak je i krenuo taj 7 kg :D
Sad idem kod kozmetičarke na tretman lica, pa na depilaciju, pa kod zubara, pa u šoping... Uživancija :)
A ne znam šta ću da jedem, idem u nekoj pekari da pronađem raženi hleb

Vidi vredne dijetalke, nema ni jedne na forumu, sve otišle u šetnju i na sportske aktivnosti. Bravo, bravo tako treba. I ja bih da ne moram da budem na poslu, ali prepešačila sam deo put u dolasku, tako da mogu i ja da dobijem jedno pozitivno brojanje.
Za doručak jela dvopek i biljni kačkavalj. Nije nešto naročito ukusan, a kaloričan je, ali ajde da promenim malo, samo jedem ovsene pahuljice.
Za ručak ragu od pečuraka, mmmm i pirinač (čak nije ni integralni, nono :rtfm:), a za užinu nisam ništa ponela, moraću da izadjem malo u šetnju pa kupim neko voće...
shushu, super si! :super:

Pih, opet ja najredovnija :p
Večerala dinstanu piletinu, prelivenu sa nekim povrćem (koje smem naravno)
Baš lagan obrok.
Sad pijem vodu, trebala sam večeras da izađem ali nemam snage... idem da se zavalim u krevet i gledam TV

ćao dijetalke!samo da vas pozdravim,u strašnoj sam frci pa ne stižem da se javim..sve ide po planu,super se osećam,jedem normalno samo ne one namirnice koje su mi zabranjene i ekstra dobro se osećam,imam više snage,energije,pritisak me ne ubija,sve u svemu super napredak,a i pantalone spadaju...mada još malo i ne bi trebalo više da ode,volela bih da mi ostane malo grudi i guze,ali videćemo...

Evo da se javim i ja

Juce je proslo sve po propisu jela odprilike na 3-4 sata po malo...jedino sam pojela malo vise nego sto treba kad sam rucala grasak sa piletinom. Nasetala sam se celo popodne po Kalisu i po gradu.

Danas jos nisam pocela sa hranom. Taj referat podnosim kasnije, kad sredim kucu i posadim cvece :lol:

Sofffy, to je prilika da se malo opustiš, pojedeš i više od pola parčeta torte i popiješ nešto, da nazdraviš, jer imaš i čemu. Mesecima si bila disciplinovana, umerena u jelu i aktivna u raznim fizičkim aktivnostima i postigla si lepe rezultate :klap:
A ja baš i nemam čime da se pohvalim. Uredno sam za doručak pojela ovsene pahuljice sa jogurtom, ali danima mi se jedu ćevapi, samo o tome mislim. Inače nisam baš neki preterani ljubitelj istog, ali me tako uhvati otprilike jednom u 2 godine kad moram sebi da ispunim tu želju. I danas je došao taj dan, pa sam naručila da mi ispeku u obližnjoj mesari. Pa sveža pogača, pa naseckan luk.... ih!! Bog da me vidi! Pa još i koka kola i čokolada, divna neka Milka sa karamelom...Sad sam sebi ispunila želju, pa mogu opet da se vratim urednoj i umerenoj ishrani. Nemoj neko da krene mojim stopama. Sve sam ovo napisala da znate kako ne treba :rtfm:

Dobro jutro drage moje,

ja se vratila sa Zlatibora. Bilo je lepo vreme, mnogo sam šetala, gore-dole po planini i sad osećam svaki mišić na nogama. Nisam se striktno pridržavala dijete, jela sam sve po malo, vrlo malo hleba, kolače nisam preskakala, ali nisam ni preterivala. Ali sam posle svakog oborka išla u šetnju bar malo, a u četvrtak sam uspela da spojim četiri sata planinarenja.:super:
Rezultat: lepo sam se odmorila, uživala u đakonijama i nisam se ugojila ni gram, još sam se malo i zategla. Šteta što i ovde ne mogu tako, a ne mogu, fali mi vreme...:sad2:
Vraćam se od danas na režim UN, meni prija još uvek, a daje mi i rezultate.
Cruella, nađi svoj način, samo ostani sa nama, podržavamo te u svakom vidu ishrane koji tvom organizmu prija i donosi rezultate.
idemo dalje:heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back