Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobar dan dijetalke :heart:
U stvari meni je jutro, ali nema veze.
Doručkovaću musli. Za ručak spremam ribu.
Vidim sunce napolju, pa razmišljam da odem na trčanje...
Samo moram da proverim temperaturu, da me ovo divno
sunce ne prevari :)

mnogo je hladno napolju
naročito ako se obuješ u baletanke iako lepo vidiš da je napolju minus =)
i ja jedem ribu danas i malo me hvata jeza od predstojećih dijetnih dana, mnogo sam se umazila

dalje, mnogo je kul stvarno kistina što si tu sa korisnim savetima a bez popovanja. teško je održati ravnotežu =)

mnogo je hladno napolju
naročito ako se obuješ u baletanke iako lepo vidiš da je napolju minus =)
i ja jedem ribu danas i malo me hvata jeza od predstojećih dijetnih dana, mnogo sam se umazila

dalje, mnogo je kul stvarno kistina što si tu sa korisnim savetima a bez popovanja. teško je održati ravnotežu =)

Nema frke, drago mi je da pomognem! :heart:
A i lepo mi je da citam kako ste vi sve manje, dok sam ja sve veca i veca, eto i mene od maja, pa cemo zajedno u minus. ;)

P.S. Kad se budem pojavila sa izjavom -8 ili cak -10 za dan, bicu najbrza dijetalka! :lol:

...dobar dan drage moje...:D
...danas radni dan, pa doručak standardno...pošto ručka danas nema
mislim da će biti samo malo ajvara na prepečeni tost..a posle ću da
skuvam supu iz kesice...pa da srčem...mnogo mi je hladno, bar
će me ugrejati, a lakše mi je nego čaj....
...šta ću za večeru, još nisam smislila, i u zadnje vreme me prevare,
pa jedem kad ne bi trebala..al' eto žao mi je da ih odbijem, kad već
imaju volju da se maju po kuhinji...:lol:

Ja sam fino shetala,nekih sat i po sa drugaricama.. .sunce,a hladno. brrrr...

Jela pahuljice i krushku...Ne znam shta bih jela,mama ce praviti pitu sa bundevom, a ja ne mogu to chekati, tek za 2,3 h ce doci kuci,pa dok napravi...uhhhh...

:cmok2:
Pa, to je moja oblast, taman posla da ne znam! ;)

a na pahuljicama, kako izgleda to chudo?:eek:
a ja sve mislim preterali u tom clanku:rtfm:

da dodam..danas sam doruchkovala pola sardina u paradajz sosu, ruchala polovinu djuvecha skuvanog juche, verovatno cu ga dovrsshiti za vecheru+detoks chorba...
pojela sam pola kutije krekera i jednu bananicu:rumenko:
a to sam pojela jer sam shetala 3 sata i na putu kuci me spopala neizdrziva glad:evil: uzrokovana pola pms-om, a pola stvarno:neutral:

Poslednja izmena:
Ne znam, to vec nije moja oblast, nisam ni sanitarac, ni mikrobiolog. :)
Ono sto ja mogu da ti kazem je kupuj zapakovane proizvode poznatih proizvodjaca, oni sebi nece dozvoliti luksuz trovanja kupaca, bar su manje sanse.
Takodje, kupuj u manjim kolicinama da ti se ne vuce po kuci, cuvaj na suvom mestu u dobro zatvorenim posudama i ne brini! :)

ja kad kupim nešto praškasto-brašnasto tipa griz, palenta, sojine ljuspice, a na meru iliti u rinfuzu, sspakujem ih u staklene tegle i lepo zatvorim..Nekad i se to brzo potroši, a nekad stoji mesecima i zaboravim na to, zato je bezbedno ovako u staklu...jeli to dobro i zdravo, ne znam, al računam da je staklo zdrav materijal, nije plastika

Dobro veče dijetalke :*
Ja pokušala da večeram paradajz salatu, ali bezuspešno jer i dalje ne mogu da žvaćem kako valja.
Sad kao nešto radim za fax, sama sam kod kuće.
Razmutila sam u bokal par limunova i par pomorandži, dodala vode i momak i ja ceo dan to pijemo umesto onih glupih slatkih sokova.

Ja bih im sve oprostila da mi zabrane, osim paradajza :)
Razmišljam da sutra spremim onu detox čorbu, mada nisam neki ljubitelj kuvanog povrća.
Majchezmajche, ti si pravila tu kupus čorbu, kakvog je ukusa? Jel se mnogo oseća kupus?

Njah, meni bi sigurno bila bljakasta, kao što rekoh ne volim da kuvam povrće.
Mada sam jednom jela kod prijatelja neku čorbu od povrća, ali oni su sve
izmiksali u blenderu tako da je bila ukusna.
Ali ja nemam blender.

Joj bre samo da prođu više ovi zubi pa da jedem ko sav normalan svet.
Mama me malo pre gledala preko skajpa, kaže da sam se nešto usukala.
Usukala se ja ili ne, i dalje ne mogu da dišem u onim pantalonama koje su mi drugi cilj :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back