Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
svojevremeno, kad sam bila mlada, završila sam u bolnici tri meseca zbog cisti...od tada sam naučila da prepoznajem bolove i osluškujem svoj organizam.
ali ću svakako otići-muka je što je moj lekar otišao u penziju i nikako da nađem nekog ko mi odgovara

e,pa to sa ginekologom je i meni trenutno problem u beogradu, na studentskoj su me 3 puta otkačinjali, na kraju sam išla privatno u sd, čovej odličan dr,odličan dijagnostičar ali za hirurgiju... on je u smederevu, to mi je daleko,a nikako da prelomim i nadjem ovde dobrog ginekologa...

zato što ne znam gde a i zato što ti treba godišnji odmor za ginekologa i čekanje u redu

e,pa to sa ginekologom je i meni trenutno problem u beogradu, na studentskoj su me 3 puta otkačinjali, na kraju sam išla privatno u sd, čovej odličan dr,odličan dijagnostičar ali za hirurgiju... on je u smederevu, to mi je daleko,a nikako da prelomim i nadjem ovde dobrog ginekologa...

...ajde obema da preporučim....imate u GAK Višegradska, najboljeg lekara ginekologa
ma cele bivše Juge...čovek se zove Tulić Ivan...pa lepo može ja bi rekla i bez uputa,
a kako je to državna klinika, pregled ne bi trebao da bude previše skup..i mislim da
može da se zakaže...proverite....čovek je jednostavno divan...

...izgleda da treba, samo opet ja znam da su ti pregledi specijalista, na državnim
klinikama bili nešto smešno jeftini, i da su se oni uvek malo zbog toga bunili..i
veruj mi i da platiš pregled...kod njega je svaka para data s' razlogom i nikad
je ne treba žaliti...:heart:

e,afro,hvala, raspitaću se kako funkcioniše i da li mi treba uput iz mog doma zdravlja

pregledi lekara specijaliste u kliničkom centru bez uputa (sa overenom knjižicom) su od 300 do maximalno 1000 dinara (zavisi od specijalizacije) Ako ti ne daju uput nemoj da te to omete u odlasku kod dobrog doktora -pare u ruke (iskreno nisu velike, mada znam da u vreme besparice svaka para je vredna, ali opet...dođe mu ko dve - 5 pakli cigara)

pregledi lekara specijaliste u kliničkom centru bez uputa (sa overenom knjižicom) su od 300 do maximalno 1000 dinara (zavisi od specijalizacije) Ako ti ne daju uput nemoj da te to omete u odlasku kod dobrog doktora -pare u ruke (iskreno nisu velike, mada znam da u vreme besparice svaka para je vredna, ali opet...dođe mu ko dve - 5 pakli cigara)

....upravo na to sam i mislila..a doktor je inače specijalista, doktro nauka, i profesor
na fakultetu..i za svaku pohvalu je..

ma naravno, plus što su sigurno jeftiniji nego privatni, koje plaćam...
raspitaću se baš koje su mi mogućnosti, pa ću naći najbolje rešenje

....nećeš požaliti Tara....a jeste neuporedivo jeftinije nego kod privatnika...

Pozdrav moje dijetalke :*
Ja sad njopam paradajz salatu, malo sam okasnila sa spremanjem
nedeljneg ručka, pa će biti večera :mrgreen:
A salata je da mi utoli glad do tada...

Što se tiče ginekologa, imala sam jako finu privatnu doktorku, u Zemunu.
Bilo je super dok sam živela u BGu, ali sad kad sam u Novom Sadu
nikako nisam stizala da odem kod nje, jer dođem kod mojih (koji žive
na Dorćolu) na manje od dva dana, pa nema vremena da idem do Zemuna.

Sad sam krenula u Novom Sadu u onu Perinatal kliniku, i odlični su!
Ali da nisu jeftini, nisu.

eh danas.....ujutru par zalogaja vocnog jogurta a za rucak 1/2 porcije pasta a la cheaf.....jako volim i dosta je kaloricno pa sam preskocila dorucak...pojela sam i bananu i sad osecam glad i pojescu jabuku...i piti caja....caj me spasava.....:)

Hej,cureeeee :***

Jaoj,kako sam sretnaaaaaaa...Danas sam sa mamom hodala po prodavnicama, i probavala hlache - i stala sam u 40 velichinu, a prije sam nosila 44! :))
Dvije velichine sam smanjila! :heart:

Opet ponosna na meni. :)

Doruchak - dve mandarine
Limunada u kaficu
Ruchak - tanjir onog od juche - shpagete i povrce i kockice bijelog mesa
Upravo sam pojela tanjir Muslija [cca 80ak gr, 5 vrsta voca] sa mlijekom.

Vecheras mozda pojedem neku vocku,eventualno jednu brusnicu u kaficu. :)

Etoooo... Jaoj, 2 velichine! :)

Ja bih morala ovde da se upisem, posebno zbog fijaska u zadnjh par sati ...
Pojela sam za veceru divan sarajevski burek sa sirom i ogromnu princes krofnu ... Blago receno osecam se kao svinja :dash::dash::dash:...
Resila sam da od sutra predjem na jogurte i da se bacim na mediteransku ishranu (jer takvu hranu pored pica i bureka realno i volim) jer moram da skinem bar 5kg ... Sto mi zvuci nemoguce i jako tesko ko jer samo sedim jer puno ucim ... Vozim orbitrek bar 3 puna nedeljno po pola sata, ali ... valjda cu uspeti ...

...ajde obema da preporučim....imate u GAK Višegradska, najboljeg lekara ginekologa
ma cele bivše Juge...čovek se zove Tulić Ivan...pa lepo može ja bi rekla i bez uputa,
a kako je to državna klinika, pregled ne bi trebao da bude previše skup..i mislim da
može da se zakaže...proverite....čovek je jednostavno divan...

Ne moze u Visegradsku bez uputa, jedino ako imas vezu. :)

Ja bih morala ovde da se upisem, posebno zbog fijaska u zadnjh par sati ...
Pojela sam za veceru divan sarajevski burek sa sirom i ogromnu princes krofnu ... Blago receno osecam se kao svinja :dash::dash::dash:...
Resila sam da od sutra predjem na jogurte i da se bacim na mediteransku ishranu (jer takvu hranu pored pica i bureka realno i volim) jer moram da skinem bar 5kg ... Sto mi zvuci nemoguce i jako tesko ko jer samo sedim jer puno ucim ... Vozim orbitrek bar 3 puna nedeljno po pola sata, ali ... valjda cu uspeti ...

Dobro ti nama došla!!!
Samo nemoj više sebe da zoveš "svinja"-to se ovde ne dopušta!!!
Pitaj Soffy, jedva smo je odučili, krmence jedno malo:lol::lol:

@ginekolog - ja placam privatnog i glava me ne boli
u Misovic sam jedan jedini put uspela da se uvucem bez uputa
i nikada mi vise to nije poslo za rukom a bas sam nasla fenomenalnu doktorku
onda sam nasla isto tako dobru privatnu, okrenem telefon, zakazem, odem, telefonom dobijem rezultate i milina
i da, minimum jednom godisnje idem ako je sve u redu
a ako imam problem - idem i cesce

Eto, kažem ja da ne može....

A jel može (a mislim da može) da odeš u bilo koji dom zdravlja, bilo gde u Beogradu i da kažeš ja hoću kod tog i tog lekara?

U principu-moze, ali ako taj lekar vec ima previse pacijenata, nece ti otvoriti karton kod njega. Jednostavno ti kazu da nema mesta. Sad je jos pocetak godine, mozda uspes da se ubacis, nisu svi izabrali lekara, mislim da se to svake godine radi ponovo.
Ja idem u DZ NBG, onaj kod Piramida kod dr Milane Djukanovic, odlicna je, ali svi hoce kod nje i uvek je guzva.
Sad idem i u Misovic kod dr Zorana Djekica, stvarno je fenomenalan!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back