bokaruki
Iskusan
- Poruka
- 5.167
hoću, valjda ću sad na proleće naći malo vremena i za sebe- ginekolog mi je na prvom mestu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hoću, valjda ću sad na proleće naći malo vremena i za sebe- ginekolog mi je na prvom mestu

...a zašto ne odma čim prođe ta dosada koja nas prati skro pa ceo život![]()
zato što ne znam gde a i zato što ti treba godišnji odmor za ginekologa i čekanje u redu
e,pa to sa ginekologom je i meni trenutno problem u beogradu, na studentskoj su me 3 puta otkačinjali, na kraju sam išla privatno u sd, čovej odličan dr,odličan dijagnostičar ali za hirurgiju... on je u smederevu, to mi je daleko,a nikako da prelomim i nadjem ovde dobrog ginekologa...

e,afro,hvala, raspitaću se kako funkcioniše i da li mi treba uput iz mog doma zdravlja
pregledi lekara specijaliste u kliničkom centru bez uputa (sa overenom knjižicom) su od 300 do maximalno 1000 dinara (zavisi od specijalizacije) Ako ti ne daju uput nemoj da te to omete u odlasku kod dobrog doktora -pare u ruke (iskreno nisu velike, mada znam da u vreme besparice svaka para je vredna, ali opet...dođe mu ko dve - 5 pakli cigara)
ma naravno, plus što su sigurno jeftiniji nego privatni, koje plaćam...
raspitaću se baš koje su mi mogućnosti, pa ću naći najbolje rešenje

)

... ...ajde obema da preporučim....imate u GAK Višegradska, najboljeg lekara ginekologa
ma cele bivše Juge...čovek se zove Tulić Ivan...pa lepo može ja bi rekla i bez uputa,
a kako je to državna klinika, pregled ne bi trebao da bude previše skup..i mislim da
može da se zakaže...proverite....čovek je jednostavno divan...

Ja bih morala ovde da se upisem, posebno zbog fijaska u zadnjh par sati ...
Pojela sam za veceru divan sarajevski burek sa sirom i ogromnu princes krofnu ... Blago receno osecam se kao svinja...
Resila sam da od sutra predjem na jogurte i da se bacim na mediteransku ishranu (jer takvu hranu pored pica i bureka realno i volim) jer moram da skinem bar 5kg ... Sto mi zvuci nemoguce i jako tesko ko jer samo sedim jer puno ucim ... Vozim orbitrek bar 3 puna nedeljno po pola sata, ali ... valjda cu uspeti ...

Ne moze u Visegradsku bez uputa, jedino ako imas vezu.![]()

Sto se kaze, nisam ginekolog, ali mogu da pogledam...![]()

Eto, kažem ja da ne može....
A jel može (a mislim da može) da odeš u bilo koji dom zdravlja, bilo gde u Beogradu i da kažeš ja hoću kod tog i tog lekara?