Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro jutro dijetalke :*
Ja se konačno vratila u Novi Sad, i preuzimam kuhinju u svoje ruke...
U Beogradu kod mojih me je to jako mrzelo, pa sam jela sve što jedu
ostali, a to je uglavnom bila naručena hrana :rumenka:
Odlučili da ne kuvaju...
Ali nisam jela količinski mnogo, nisam jela slatkiše (osim pudinga, i
to malu porciju), i nisam jela kasno uveče.

Za doručak ću da naseckam dva kivija i jednu bananu.
Za ručak će biti pileće belo.

mene uhvatila kriza!!! vec mjesec dana sam nsa UN dijeti i jedva 4 kg skinula a dosadilo mi mnogooooooooo. a treba jos bar 8 da izgubim....
mnogo sam gladna a vocni dan i tek je podne! juce mi bio rodjendan pa torta malo vina... ali dosta mi....:besna:

mene uhvatila kriza!!! vec mjesec dana sam nsa UN dijeti i jedva 4 kg skinula a dosadilo mi mnogooooooooo. a treba jos bar 8 da izgubim....
mnogo sam gladna a vocni dan i tek je podne! juce mi bio rodjendan pa torta malo vina... ali dosta mi....:besna:
Saosecam u problemu:sad2:
Lepota je patnja i bol. Nemoj da se predajes. Daj sebi oduska s vremena na vreme;)
Cetiri kilograma za cetiri nedelje je zdrava brzina mrsavljenja:super:

pominjale ste ranije i zelenu kafu...samo da vam kažem, oprezno sa njom...nemojte dugo da je pijete jer može da izazove velike i ozbiljne smetnje po zdravlje...

Objasni to malo, zasto, sta sadrzi, kako to utice na organizam,...
Takva informacija nista ne znaci, moras argumentovano da objasnis da bi bila validna.

P.S. Teram se danima da procitam malo o tome, i nikako, sve me mrzi, pa da te iskoristim, kad vec znas! ;)

znam samo da ubija apetit, tako što smanjuje želju za hranom tj. glukozom...pa se mozgu šalje informacija da organizmu fali glukoza i onda započinje razgradnja depoa masti da bi se oslobodila potrebna glukoza...i gube se kilogrami...a ti za to vreme ništa nemaš želju da jedeš...dakle, baš ubija apetit...a s druge strane, može da dovede do ozbiljne dehidratacije organizma...

koliko je ovo stvarno tačno, to je već pitanje...mada, nije dobro kad za nedelju dana smršaš 5 i više kg-a...nije normalno...:D

Mojoj kumi je pocela da smeta jako, posle 4. kesice koju je popila. Valjda to ide jedna dnevno. Znaci 4. dana su tako stasno pocela da joj se suse i lepe usta, a uzimala je dosta vode. Skroz je izgubila apetit i pocela je mucnine da ima i da oseca je slabost. Pa je otisla do lekara.
Rekao joj je da odmah prestane sa uzimanjem zelene kafe. Prestala i posle par dana se oporavila.
Toliko su joj se usta lepila i susila da nije mogla normalno prica a da ne lize usta na svaku drugu rec.

znam samo da ubija apetit, tako što smanjuje želju za hranom tj. glukozom...pa se mozgu šalje informacija da organizmu fali glukoza i onda započinje razgradnja depoa masti da bi se oslobodila potrebna glukoza...i gube se kilogrami...a ti za to vreme ništa nemaš želju da jedeš...dakle, baš ubija apetit...a s druge strane, može da dovede do ozbiljne dehidratacije organizma...

koliko je ovo stvarno tačno, to je već pitanje...mada, nije dobro kad za nedelju dana smršaš 5 i više kg-a...nije normalno...:D

evo, ja je uzimam posle reductila i odmah da ti kazem da niti ubija apetiti bog zna kako niti ima tako jako dejstvo na organizam kao reductil, ma ni nalik :D.....a skinula sam sa dijetom i zelenom kafom za 7 dana 0.5 kg...

evo, ja je uzimam posle reductila i odmah da ti kazem da niti ubija apetiti bog zna kako niti ima tako jako dejstvo na organizam kao reductil, ma ni nalik :D.....a skinula sam sa dijetom i zelenom kafom za 7 dana 0.5 kg...

uh, to na tebe izgleda ne deluje:D...ja sve što znam da piju to...puno su smršale za kratko vreme...:think:

a danas mi i brat pričao kako je neka njegova koleginica završila na infuziji jer je pila tu zelenu kafu...a ništa nije jela...

:lol:

Evo, ja završavam sa proteinima.
Od sutra redukovan režim ishrane.
Zadovoljna sam. Bez većih problema sam izgubila 7 santimetara u obimu za četiri nedelje.
Moje muke – piletina mi se često gadila, nisam imala mnogo snage i željna sam voća.

...dobro veče dijetalke drage;)

...šta je ovo od sinoć niko ništa nije pisao....:eek:

...ja ću prvo o jučerašnjem danu, strašno:eek:jela sam kao nikad od kad sam
na dijeti, svaki dan sam skoro pazila šta i koliko jedem...e juče sam jela što
sam očima videla...i još imam osećaj da mi je stomak pun...šta li mi se desilo
nemam pojma..odakle odjednom takav apetit:mrgreen:

..danas za doručak, jedan đevrek i oko 35g, pileće šunke....
..posle toga oko 10h..jedan mali jogurt 0,25ml, sa 1%mm..probiotik...
..za ručak tanjir pasulja, onako više čorbice nego samih zrna pasulja i kriška
crnog hleba....
..nešto mi pada pritisak, ili me stiže umor, pa sam spavala od 17 do 18 i 45,
i ko zna do kada bi, ali srećom probudiše me deca....

..sad ću umesto večere popiti čašu mleka...pa kasnije jabuka...:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back