Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dijete nemaju smisla i ne mogu da verujem da vecina zena to praktikuje nadajuci se da ce se resiti kilograma ....

Kuvano povrce,voce,2 litra vode svaki dan,trening obavezno (voznja bajsa,trcanje,plivanje,fitnes) .Imate toliko "workoutova" (za one koji ne vole da vezbaju napolju ili nemaju para za teretanu) na internetu uz koje cete dovesti svoju figuru do savrsenstva bez izgladnjivanja ...

...gde si ti video da se mi izgladnjujemo....:eek:

...tako sam i ja nekad...:(
..imam terapiju, ali mi je zabranjeno bilo kakvo dodavanje joda ili uzimanje bilo čega
što ima više joda kao ta so recimo, jedino mogu ribu...i držim se lekaraskih saveta...

Da, i moj tata ima propisanu dozu, posto je operisao-onda dozivotno...ali ima dnevnik koji vodi, od operacije do danas (27 godina vec), i imao je perioda kad mu se itekako smanjivala propisana doza...sto manje lijekova, to bolje (radi jetre) i sad je relativno stabilan rad, tj. hormoni...
Dobro je piti i sirutku ( surutku) za jetru kad se trose svakodnevno neki lijekovi...
Ali mislim da ovo med-orasi mladi, zeleni, kao i med sa koprivom (zarom) i X nekih "alternativa" ne moze da skodi...bar njemu je pomoglo...mozad ad pitas svog dr.
I setanje, pogotovo na visokim nadmorskim visinama, more posebno prija...ali setnja, ma dodje preporodjen, svaki vikend ide na obliznje brdo (van grada)...

...ja sam tek na početku, a imam samo jedan lek tako da nije strašno bar za
sad..samo treba dočekati da prođe određeni period da bi se polako vratila na
normalu...

...eeee...tako odradih ja još jedne vežbe za večeras je dosta...:think:

doručkovala sam kačamak, kao što sam najavila ali sam ručala picu, pojela sam 3/4 pice, sa povrćem, i tankim tankim testom
za večeru parče lubenice
ali sam šetala 2 sata i vozila rolerele, pa valjda nije strašno

kod nas po restoranima uglavnom sluze neke ogromne porcije,narucis pola porcije ko dete i ne mozes da je savladas
i nije bre pizza gresno jelo,samo ne sme da bude previse masna ali kad pogledas sta tu imas:testo(kao da jedes hleb),paradajz sos(je l moze zdravije?),mocarelu(mlecni proizvod),pecurke(neutralno),sunku(bolje uzeti s kuvanom sunkom nego susenom koja je dosta slana) i povrce-ja ne vidim ni jedan jedini razlog da se pizza ne jede na dijeti

...dobro jutro...ja pojela opet jutros bananu da se ne baci:mrgreen:sad ću da
vidim kako će želudac da reaguje, onog dana sam je jedva svarila...i pijem
nes...posle ću prvu turu vežbi....
....za posle ne znam ništa, ni šta ću da ručam, pojma nemam, jutros sam
sva nekako bzvz...a i napolju je isto tako...

Dobro jutro, drage moje... upravo sam popila nes jer sam nešto mamurna :zper:, ali definitivno ću se vratiti na svoje jutarnje čajeve jer mi mnogo više prijaju, a kaficu onda kasnije, za užinu.
Juče sam bila nevaljala, jela sam vazda neke sendviče, ali su uglavnom bili crni hleb, ella sir i odozgo kolutovi paradajza, krastavaca i paprike.... nije bilo ništa suhomesnato, majonez, kečap... ova dva poslednja za mene ne postoje...
A onda sam sinoć bila na večeri kod prijatelja, pa malo pečenog mesa, ruske salate (bila preslana, pa sam se zadovoljila sa 2-3 zalogaja).... iiiiiiiii dva parčeta torte i dve čaše crnog vina.... i, kako, već rekoh, sad sam mamurna, pa mi se ništa ne jede..... videću malo kasnije hoću li biti raspoložena za malo lubenice
Trenutno pijem ogromne količine vode... pa ima i izreka "Ko večera vino - doručkuje vodu".... ;)

kod nas po restoranima uglavnom sluze neke ogromne porcije,narucis pola porcije ko dete i ne mozes da je savladas
i nije bre pizza gresno jelo,samo ne sme da bude previse masna ali kad pogledas sta tu imas:testo(kao da jedes hleb),paradajz sos(je l moze zdravije?),mocarelu(mlecni proizvod),pecurke(neutralno),sunku(bolje uzeti s kuvanom sunkom nego susenom koja je dosta slana) i povrce-ja ne vidim ni jedan jedini razlog da se pizza ne jede na dijeti

pa da, plus što je ova pica koju sam ja uzela bila bez šunke i testo je bilo stvarno tanko, pravo za picu, ne ono debelo ko pogača

pa da, plus što je ova pica koju sam ja uzela bila bez šunke i testo je bilo stvarno tanko, pravo za picu, ne ono debelo ko pogača

....ja jednom odavno naručila u Grinetu vegetarijansku picu...qq..qq..na šta je to
ličilo....ništa nije bilo ispečeno kako valja, i zvala konombara da vrati, da donese
drugu, a on kaže mora da zove šefa...šef se naravno izvinjavao, doneli drugu i
častili kafu da se izvade...:think:

ja volim te vegeterijanske pice sa lukom ,paprikama, paradajzom, sirom i volim kada povrće nije prepečeno, ali testo mora da bude dooobro
a u grinetu imaju dobre kafe i čiz kejk i dalje ne eksperimentišem : )

ja volim te vegeterijanske pice sa lukom ,paprikama, paradajzom, sirom i volim kada povrće nije prepečeno, ali testo mora da bude dooobro
a u grinetu imaju dobre kafe i čiz kejk i dalje ne eksperimentišem : )

...ma ova je bila skroz živa, i tesno i povrće...bljaks..posle druga bila ok...
...da tamo je najbolja kafa u gradu, bar po mom ukusu, mada u zadnje
vreme ni ne idem, a čicz kejk..sam probaja lednom prošle godine i nije
mi se dopao...za sada po meni najbolji čiz imaju u DC u prizemlju onaj
restoran do prozora sa desne strane....mmmmmmm....a kolač ko kod
kuće kad ga isečeš...onako domaćinski...:lol:

[
(nisam ni znala da u Grinetu imaju pice, nekako mi to ni ne ide.... ajde neki keksić uz kafu, ali šta će pice!?)[/QUOTE]
Ma bezobrznici jedni ti u Grinetu :) Na zlo nas navode. U NS takodje ima taj kafe i nalazi se u blizini kluba gde vezbam pa sve projurim pored njega da me ne bi na zlo navelo nesto iz izloga :hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back