Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sve vaše priče i nadanja da ćete jednom biti vitke, otići će u vetar i samoobmanu,
ako ne počnete da se fotkate i postujete svoje fotke ovde, makar na 7 dana.

Čim se žena ustručava da to uradi, znači da od dijete nema ni K. :p

A jesam zaglandilaa... Pojela 2 pechena jajeta + 2 integralna tosta + 2 krastavca kisela.

Sofff blago tebi, ja ne mogu ništa da jedem...glupi umnjak, nadula mi se desna strana lica nenormalno, sva sreća pa me ne boli...

Doručkovala ništa, sad spremam krompir pire jer sam mrtva gladna, valjda ću to moći.

I naručila sam od burazera da kupi banane, pa da pravim šejk

Ma znam, ne smem vruce, hladno, slatko, slano, kiselo, ljuto... :)

Evo njopam ovaj krompir pire, ide nekako... jedino što ne mogu da otvorim mnogo usta zbog, jelte, nadutosti, pa brljavim, ali moram da pojedem nešto relativno čvrsto :)

Ma samo da padne otok i biće super. I sad je dobro, čula sam da to ume jako da boli narednih dana, a mene samo malko bolucka.

Ma znam, ne smem vruce, hladno, slatko, slano, kiselo, ljuto... :)

Evo njopam ovaj krompir pire, ide nekako... jedino što ne mogu da otvorim mnogo usta zbog, jelte, nadutosti, pa brljavim, ali moram da pojedem nešto relativno čvrsto :)

Ma samo da padne otok i biće super. I sad je dobro, čula sam da to ume jako da boli narednih dana, a mene samo malko bolucka.

Jao, jadna! :sad2:
Mozes da ispiras ranu jakim cajem od zalfije, nemoj da gutas, samo ispiraj.
On je super za rane, nece ti se inficirati i brze ce zarasti!
Ako su ti dali antibiotik preventivno, moras i jogurt da pijes.
Nadam se da ce brzo proci! :cmok2:

Sad sam bila na kontroli, sve je ok :)
Dobila sam antibiotike i nešto protiv otoka, naravno i jogurt moram da pijem rekla mi je zubarka :)

Hvala svima na podršci divne ste :cmok2:

A staću na vagu za koji dan, u stvari pre nego pto se vratim na čvrstu hranu :mrgreen:
Ove peta kilaa je krenula, ali nikako da cela ode :)

pa daklem, došla mi je drugarica iz dalke zemlje, nisam je videla dva meseca i donela mi je pantalone, predivne, moj omiljeni model i boja i sve i zna da uvek nosim s veličinu, od kada zna za mene i kao to bi trebalo da bude to
ja dodjem kući, probam ih i jeeedva ih zakopčam : (
a predivne su i ne treba da stoje tako što ih jedva zakopčaš, nego onako šljampavije malo, i moram, moram da smršam, letnje su i imam dovoljno vremena
eto,a nije me videla samo par meseci

ali problem je što mi ide mnoogo sporo jer sam potpuno neaktivna bila sada ću se aktivirati pod hitno

:super: tako i treba:mrgreen:
meni se koji kg vishe zalepi uglavnom kada se ne krecem, tj kada dodjem kod mojih...
ne jedem neshto puno tako da mi je manjak kretanja smrt:rtfm:
pa ih tako i skidam kad se zalepe, chim krenem vishe da se krecem, nevezano za teretanu i vezbanje, svud peshke i stalno zujim negde, to spadne polako ali vidi se promena:mrgreen:

zene drage,da vam pricam problem :sad2:
odem ja juce kod ginekologa,i kaze mi ona skinite se skroz da vam pregledam i grudi
ok,skinem se ja,kad pored paravana stoji vaga,nisam mogla da izdrzim,gola a vaga pored,mora da se skoci i proveri tezina
kad ono :eek: imam 2kg manje nego sto moja vaga pokazuje
znaci totalno sam zbunjena i ne znam sad koju tezinu da racunam,i moram da nadjem neku trecu vagu da se odluci konacno koja mi je tezina
to me bas muci :rumenko:
kaze mm nasa je tacna sigurno je ta u ordinaciji nastelovana da s garderobom imas tezinu koju normalno imas bez,a koleginica kaze ma lekarska je tacna,gde njihove smeju da lazu :lol:

odem ja juce kod ginekologa,i kaze mi ona skinite se skroz da vam pregledam i grudi
ok,skinem se ja,kad pored paravana stoji vaga,nisam mogla da izdrzim,gola a vaga pored,mora da se skoci i proveri tezina
znaci totalno sam zbunjena i ne znam sad koju tezinu da racunam,i moram da nadjem neku trecu vagu da se odluci konacno koja mi je tezina
kaze mm nasa je tacna sigurno je ta u ordinaciji nastelovana da s garderobom imas tezinu koju normalno imas bez,a koleginica kaze ma lekarska je tacna,gde njihove smeju da lazu :lol:
Немам вагу нити ћу је икад имати.
Само ону до 5 кила. За колаче и да премерим с пијаце.
Замисли да случајно станем на њу. :eek:

Сантиметар у шаке, и увек исти и увек на истом месту (најгорем) мери.

E to sam i ja htela da ti kažem :)
Meri se uvek na istoj vagi čisto da bi pratila razliku u kilaži tj minus,
a nemoj da ganjaš "idealnu kilažu", osetićeš kada kilaža dođe na
idealno.
Jednostavno ćeš znati po odeći, po pogledu na sebe u ogledalu, a i po centimetrima ;)

Meni mama usitnila u multipraktiku supu, povrće i meso iz supe i rezance, pa sam to
jela...pila... šta god :) Tako imam potrebu za nekom normalnom hranom, a i za slatkim
u PMSu sam

Naravoucenije: ne skakati na drugu vagu.
Sta te briga koja je tacna, -4 je -4!
Da je pokazala dva kg vise, odlepila bi skroz. :lol:
Samo na svojoj vagi se meri i to je to. :cmok2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back