baby jane
Buduća legenda
- Poruka
- 44.496
ja volim Mek, kao i svaka novokomponovana...
ali, ne mogu bas tri BigMec-a da pojedem iz cuga
zato respodeliš to u tri obroka...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja volim Mek, kao i svaka novokomponovana...
ali, ne mogu bas tri BigMec-a da pojedem iz cuga

e, kokisku ne volimI coca cola.........za pravi efekat![]()
pa, kao i kafa, sestro slatka...na mene nista ne deluje.
...kako te kola digne?

zato ja Evice uvek imam za tebe nešto što će da te digne...
PP je zakon...![]()

A jesam zaglandilaa... Pojela 2 pechena jajeta + 2 integralna tosta + 2 krastavca kisela.

Ma znam, ne smem vruce, hladno, slatko, slano, kiselo, ljuto...
Evo njopam ovaj krompir pire, ide nekako... jedino što ne mogu da otvorim mnogo usta zbog, jelte, nadutosti, pa brljavim, ali moram da pojedem nešto relativno čvrsto
Ma samo da padne otok i biće super. I sad je dobro, čula sam da to ume jako da boli narednih dana, a mene samo malko bolucka.

ali problem je što mi ide mnoogo sporo jer sam potpuno neaktivna bila sada ću se aktivirati pod hitno
tako i treba

imam 2kg manje nego sto moja vaga pokazuje

Немам вагу нити ћу је икад имати.zene drage,da vam pricam problem
odem ja juce kod ginekologa,i kaze mi ona skinite se skroz da vam pregledam i grudi
ok,skinem se ja,kad pored paravana stoji vaga,nisam mogla da izdrzim,gola a vaga pored,mora da se skoci i proveri tezina
kad onoimam 2kg manje nego sto moja vaga pokazuje
znaci totalno sam zbunjena i ne znam sad koju tezinu da racunam,i moram da nadjem neku trecu vagu da se odluci konacno koja mi je tezina
to me bas muci
kaze mm nasa je tacna sigurno je ta u ordinaciji nastelovana da s garderobom imas tezinu koju normalno imas bez,a koleginica kaze ma lekarska je tacna,gde njihove smeju da lazu![]()

Tako imam potrebu za nekom normalnom hranom, a i za slatkimzene drage,da vam pricam problem
odem ja juce kod ginekologa,i kaze mi ona skinite se skroz da vam pregledam i grudi
ok,skinem se ja,kad pored paravana stoji vaga,nisam mogla da izdrzim,gola a vaga pored,mora da se skoci i proveri tezina
kad onoimam 2kg manje nego sto moja vaga pokazuje
znaci totalno sam zbunjena i ne znam sad koju tezinu da racunam,i moram da nadjem neku trecu vagu da se odluci konacno koja mi je tezina
to me bas muci
kaze mm nasa je tacna sigurno je ta u ordinaciji nastelovana da s garderobom imas tezinu koju normalno imas bez,a koleginica kaze ma lekarska je tacna,gde njihove smeju da lazu![]()