Podrška za dijetu 3

Kako može biti tema o dijeti, a bez moje slike. To ne biva. Ja još 8kg u minus, pa je dosta. Nadam se da će to biti dok se ne otvori četvrti nastavak teme. :lol:
 

Prilozi

  • IMG_20201002_154542_copy_600x800.jpg
    IMG_20201002_154542_copy_600x800.jpg
    158 KB · Pregleda: 158
Kod mene i dalje nema jela posle 18h i pre 10h ujutro, primetila sam da mnogo bolje spavam, drugih promena još uvek nema, rano je.
Još uvek se držim one ture hodanja, samo što idem svaki drugi dan.
Ja sam tako prošle 2019. godine skinuo 30 kg.

Plus nisam jeo ugljene hidrate, brašno, šećer , alkohol.

To čudo zvano KETO + Intermitend fasting radi.

Nisam žena, al ne škodi da se javim
 
Ja sam tako prošle 2019. godine skinuo 30 kg.

Plus nisam jeo ugljene hidrate, brašno, šećer , alkohol.

To čudo zvano KETO + Intermitend fasting radi.

Nisam žena, al ne škodi da se javim
Slatko ne jedem, kafu ne šećerim, a mleko u kafi je bez laktoze, alkohol inače nikad ne pijem, a ni sokove dok po nekad nešto ne iscedim sama. Uh su na minimumu.
Videćemo koliko ću skinuti, ne mora mnogo, ali jedno 5-6-7 za početak bilo bi super.
 
Što se mene tiče devojke, nisam se ugojila iako sam jela uveče i jela i palačinke i testa i svašta, ali samo jednom sam se prejela, moje umerene porcije daju rezultate i kad preteram sa namirnicama koje goje, čak sam se bila spustila na 77, a sad sam opet na 78. Nisam nešto vodila računa, ni sad neću držati neki bogzna kakav režim, ali ću da vodim računa koliko mi je moguće i dalje. Očekujem izazov kad se vratim u kanc, e to će biti izazov
 
Poslala sam prijateljici slike pre neki dan, nismo se dugo videle, i ona kao i ja upražnjava dugi period gladi od uveče do prvog obroka, kaže super si tako, ništa ne diraj :heart:
Možda za početak uvedem samo manju večeru ranije pa je ponovo opet izbacim i vodu sa limunom, to je ćerkin tajni napitak za savršenu liniju
 
Evo da se uključim i ja vezano za ishranu, ne dijetu. Ja sam visoka nekih 165cm i došla sam do 67kg na merenju pre nekoliko meseci.
Izbacila sam nekoliko namirnica iz ishrane i bez nekih većih napora sam se spustila na 63kg. Cilj mi je da se vratim bar na 57kg. Evo šta sam izbacila:

- beli hleb u svim oblicima (umesto njega proteinski ili hrono hleb, ali samo uz jedan obrok dnevno)
- namaze (margarin, krem sir...) umesto toga samo humus
- majonez, tartar sos (koji obožavam) nikako
- slatkiše SVE :) najteži deo, ali sam skontala da kada nemam slatkiša u kući pri ruci i ne jedu mi se
- ubacila sam više proteina, povrća i voća
- sokovi ništa, ali to mi nije bio problem jer ih ionako ne pijem. Dakle samo voda.
- šetnja obavezno bar 1 dnevno po sat-sat i po (imam psa, pa mi je to još jedan razlog da prošetam)
- obroci 3 puta dnevno u približno isto vreme

I to je sve.

ALI da napomenem sve ovo sam uspela jer trenutno ne radim, pa imam vremena za sve ovo, inače sa ful radnim vremenom i sedenjem u kancelariji teško da sam uspevala nešto od ovoga. Nemojte držati dijetu do izgladnjivanja i da preskačete obroke. Ja sa ovom ishranom nisam nijednom bila gladna, čak sam imala mnogo više energije nego kad jedem brzu hranu i slatkiše. Ako nekoga zanima mogu da napišem i tačno po obrocima šta sam jela svaki dan.
 
Da vas ne citiram sve redom - hvala na reputacijama i komentarima. :heart2:
Imam 11kg manje nego u junu, i čak 16kg manje nego u oktobru prošle godine. Mislim da su mi pre svega zahvalni zglobovi, tetive i kardiovaskularni sistem. Mogu da zavežem pertle, a da se ne preznojim, mogu da isečem nokte na nogama a da ne brekćem, mnogo lakše se krećem, saginjem, ustajem...Preporodila sam se. Moglo bi se reći da sada izgledam dobro, a osećam se odlično.
 
volim slatkise i dan bez bombonice mi lici na londonsku maglu
ali nasla sam sistem da drzim kilograme pod kontrolom uprkos tome sto strpam nesto slatko u usta
Мени су гора теста од слаткиша. Ту не рачунам тестасте слаткише (палачинке, крофне, штрудле, пите, колаче и торте са корама, којекакви кексићи,...). Али сладолед, чоколада, што највише и волим не видим да ме гоје.
 

Back
Top