Podrska za dijetu 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I meni bi hraneći se na Ljubinkin način nedostajalo povrće.
Umesto medenog srca za užinu bih radije uzela voće i par badema a uz pečeni oslić neku salatu(kupus, paradajz...) umesto hleba. A sladoled bih zamenila jednim jogurtom i jednom breskvom.

Ali svi smo različiti, svako dijetu prilagođava sebi. Mada ovde nije toliko ni reč o dijeti, jer verovatno unesemo približno podjednako kalorija, nego je reč o drugačijem izboru namirnica.

Jeste okrajak hleba
Ne jedem mnogo sad u poslednje vreme, nekad pojedem dve male pite za doručak, ponekad, za ručak jednu šniclu i oko 150 gr krompira i salatu i u toku dana još malo ali malo slatkiša i voće eventualno
A večeru gotovo da ne jedem uopšte

Hleb jedem ali po parče, uz ručak max dva ali tanke tanke kriške
Ponekad za doručak jedem sendvič, ali onda ne jedem uz ručak ili pojedem samo parče hleba
Svi malo jedemo, s tim da oni večeraju a ja ne i dovoljno nam je ovoliko hrane
Za večeru je njima akcenat na nekom mesu u poslednje vreme, ne na testu

Jeste okrajak hleba
Ne jedem mnogo sad u poslednje vreme, nekad pojedem dve male pite za doručak, ponekad, za ručak jednu šniclu i oko 150 gr krompira i salatu i u toku dana još malo ali malo slatkiša i voće eventualno
A večeru gotovo da ne jedem uopšte
Premalo hrane, previše ugljenih hidrata i verovatno posledično usporen metabolizam.

Izvesno je da si u pravu, ali se ja dobro osećam ovako, i ne gojim se više
Više hrane pa bilo samo i meso mi smeta
A uh moram da imam zbog svega, da ne objašnjavam
I to uopšte nije malo hrane, sasvim dovoljno ako se ne krećeš kao ja
Mislim da ne shvatiš pogrešno, ti si u pravu, ali meni je ovo prilagođeno meni a ne šta je idealno

Šteta nije strašna od juče, zadovoljna sam, a već danas se vraćam na staro
Vredelo je :heart:
Ти си мене у почетку ( мада се тај почетак одужио :lol: ) нервирала. Мислим на овој теми, не иначе. Сада ми је постало јако симпатично :lol: Тераш своје и брига те! Како ће бити, биће :heart:

Ти си мене у почетку ( мада се тај почетак одужио :lol: ) нервирала. Мислим на овој теми, не иначе. Сада ми је постало јако симпатично :lol: Тераш своје и брига те! Како ће бити, биће :heart:

Pa tako i jeste :lol: :vzagrljaj:
Niti mi je bitno da se utegnem, niti ima ko da me vidi, niti se oblačim, niti izlazim, čemu frka :lol:
A nisam ni mnogo nešto u višku :lol: to malo kad bude biće :lol:
Život je jedan da bih se kidala oko toga
Ko me voli voli me i sa plus 5 i sa minus 5 ♥
A ja sam sebe uvela u način života da se ne gojim više i to je dovoljno
Pa sve što smršam dobro je, čist plus
Naučila sam za toliko da ne vredi gubiti živce previše jer nikad ne znaš šta će da se desi, nego uživaj u trenutku dok možeš
A sad da li se to nekom sviđa ili ne, šta to mene briga
Nikada nisam bila po ukusu svih i to je apsolutno odlično :aha2:

Ja mislim da svi teraju svoje. Što da ne. Bitno je da se ide u minus, a ako ne u minus, bar da se ne ide u plus.

Ima tu još nešto, može se smršati i tako da se jede npr. samo beli hleb, 400gr. To je manje od 1000 kalorija dnevno. Ali da li je to zdravo? Ekstremni primer, suština je u tome da u ishrani mora biti zastupljeno sve što nam je potrebno. Nije dobro kada je previše jednog na štetu drugog. Mora biti izbalansirano čak i onda kada se radi o dijeti. Svega u manjim količinima, ali je bitno da je sve zastupljeno.

e samo da se javim:)
ludilo mi je na poslu , ne stizem da zivim.
dana mi je tacno 3 meseca da sam pocela sa ovim nacinom ishrane, i rezultat je sledeci:
-9.2kg
-9cm struk, -8cmkuk, -3cm ruka, -5cm butina
jedem sve isto, bez promena, povremeno pojedem sladoled..uglavnom vikendom nesto zgresim, radnim danima sam dobra.
ali ok mi je sve, mogu ovako beskonacno.
planiram da sastavim godinu dana ovako, da ne bih na zimu shebala sve.
znaci krecem drugi kvartal, drzite fige:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back