Podrska za dijetu 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
he,he,da nisam vidjela fotku mozda bi ti i povjerovala.z:)

...dzaba fotka, dzaba sve, danas sam konstatovala da su mi u struku taman farmeke koje sam nosila
kad sam bila najdeblja..i tacno mi je bilo lose od saznanja da se mogu jako brzo vratiti na te grane:(
...e pa nece ici, moram nesto drasticno menjati, mada znam i sta....posto me muce nesanice pocela
sam od nervoze da jedem nocu...e nema vise, mogu samo vodu da pijem i tacka...

...dzaba fotka, dzaba sve, danas sam konstatovala da su mi u struku taman farmeke koje sam nosila
kad sam bila najdeblja..i tacno mi je bilo lose od saznanja da se mogu jako brzo vratiti na te grane:(
...e pa nece ici, moram nesto drasticno menjati, mada znam i sta....posto me muce nesanice pocela
sam od nervoze da jedem nocu...e nema vise, mogu samo vodu da pijem i tacka...

nesanicu rjesavaj, pregledaj stitnu.
znam sta to znaci.kad hocu da se naspavam moram popiti sanval.

dakleM
opet ja
po ko yna koj put
ali sad se kao nadam necu da odustanem

osim uobicajene motivacije tu je i inat koji je uy špicerajku u doope najveći motivacioni faktor.
Ovoga puta u igri je i mm koji je preko noći postao karakter nad karakterima i sad me nervira
za tri dana u minusu je dva kila
on se hrani knjiski
samo jedino i iskljčivo luvano povrće i meso
ili to isto grilovano
vrlo malo voča i pomalo crnog hleba domaće proiyvodnje
Naravno ja mu sve to spremam ali ne jedemz:mrgreen:
nisam ja karakter tog tipa
reaila sam drugacije iako znam da je ono njegovo mnogo ispravnije
ja jedem sada mnogo malo, od svega
osim slatkisa i nema kk
i kad kazu da bivše pušače u snu progoni cigareta
mene ovih noći pohodile mocart kugle....
on je sebi dayo dobar luft da popije rakiju kad iyadjemo
ja taj luft nemam pa ko veli on sinoć popio tri šljive a ja dva providna parčeta pršute samo što dopremljena iy Crne Gore
kad sam se već lišila šećera bar nešto da imam...
uz to ja nažalost jedem i dosta voća. mandarina i pomarandži
pa i jabuka
a napade gladi pokušavam i šargarepom da suzbijem

najgore što mi se skupio
pms
upala desni pa pijme klindamicin što znači da non-stop imam odvratan metalni ukus u ustima koji prosto tera da se nešto bilo šta žvaće

sve u svemu
matematički tazmišljano
ako je unos manji od utroška morače i kg da nestanu....

dakleM
opet ja
po ko yna koj put

osim uobicajene motivacije tu je i inat koji je uy špicerajku u doope najveći motivacioni faktor.
Ovoga puta u igri je i mm koji je preko noći postao karakter nad karakterima i sad me nervira
on se hrani knjiski
ili to isto grilovano
osim slatkisa i nema kk
ja taj luft nemam pa ko veli on sinoć popio tri šljive a ja dva providna parčeta pršute samo što dopremljena iy Crne Gore
pa i jabuka

najgore što mi se skupio
pms
upala desni pa pijme klindamicin što znači da non-stop imam odvratan metalni ukus u ustima koji prosto tera da se nešto bilo šta žvaće

sve u svemu
matematički tazmišljano
По 2-3 кивија пре сваког оброка.
Може и пресног купуса рибанца.
И упала десни оде ко руком однешена.

dakleM
opet ja
po ko yna koj put

on se hrani knjiski
ili to isto grilovano
osim slatkisa i nema kk
pa i jabuka

najgore što mi se skupio
pms

sve u svemu
matematički tazmišljano

uh to sto jedes su sve sami uh, sa sve sargarepom
dnevno ne bi trebala vise od jedne jabuke i mandarine ili jedne pomorandze i jabuke
probaj pre svakog obroka da popijes casu vode sa iscedjenom polovinom limuna
nezasecereno narano
limun bi trebao da blokira pankreas da divlja sa insulinom, pa i glad ne bi trebala da se pojavi i uneces manje obroke i imaces osecaj sitosti
meni su te nezasladjene limunade resile stvar

pa i jabuka
bolje jedi vise te prsute, bar su proteini i masti (doduse i so :mrgreen: ), od voca unosis previse secera...narandze (koje ja licno obozavam), su ga prepune :sad2: i sargarepa ima dosta secera.
dobra stvar kod njih je sto kad se jednom odviknes nemas potrebu da ih zderes posle.
a da probas glad da suzbijas sa malo badema/oraha i nesto tog tipa umesto sargarepom? mene to uvek drzi sitom....zapravo ja sam od kako sam batalila dijete preporucene protiv holesterola i krenula da jedem vise masti i proteina, em neplanirano izgubila par kila em spustila holesterol :neutral: i sad sam sve ubedjenija da su te dijete niske u mastima potpuno beskorisne...

bolje jedi vise te prsute, bar su proteini i masti (doduse i so :mrgreen: ), od voca unosis previse secera...narandze (koje ja licno obozavam), su ga prepune :sad2: i sargarepa ima dosta secera.
dobra stvar kod njih je sto kad se jednom odviknes nemas potrebu da ih zderes posle.
a da probas glad da suzbijas sa malo badema/oraha i nesto tog tipa umesto sargarepom? mene to uvek drzi sitom....zapravo ja sam od kako sam batalila dijete preporucene protiv holesterola i krenula da jedem vise masti i proteina, em neplanirano izgubila par kila em spustila holesterol :neutral: i sad sam sve ubedjenija da su te dijete niske u mastima potpuno beskorisne...

to samo laici preporucuju
holesterol se spusta smanjenim unosom ugljenih hidrata, posto su oni podizu los holesterol
naravno ovde ne pisem da treba svako dan da se unese kilogram cvaraka

to samo laici preporucuju
holesterol se spusta smanjenim unosom ugljenih hidrata, posto su oni podizu los holesterol
naravno ovde ne pisem da treba svako dan da se unese kilogram cvaraka
pa izgleda :lol: laici ili ne, doktori redom to preporucuju. meni je smanjenje uh na racun povecanja masti i proteina regulisalo problem, LDL mi u normali, HDL fantastican...ne pricam ni ja o cvarcima jer inace slabo jedem prasetinu, ali pricam o mastima tipa avokado, orasasto voce riba, ali iskreno receno redovno cepam i po puteru, pavlaci, siru, bifteku, a i jaja redovnije jedem itd...i krvna slika bolja, i ja nikad gladna, i uz sve to ko sto rekoh bez cilja da mrsavim izgubila par kila....

pa izgleda :lol: laici ili ne, doktori redom to preporucuju. meni je smanjenje uh na racun povecanja masti i proteina regulisalo problem, LDL mi u normali, HDL fantastican...ne pricam ni ja o cvarcima jer inace slabo jedem prasetinu, ali pricam o mastima tipa avokado, orasasto voce riba, ali iskreno receno redovno cepam i po puteru, pavlaci, siru, bifteku, a i jaja redovnije jedem itd...i krvna slika bolja, i ja nikad gladna, i uz sve to ko sto rekoh bez cilja da mrsavim izgubila par kila....

upravo to
od kad smo ubacili previse brasna i ugljenih hidrata, sve nam se u telu uzhebalo

ja hleb jedem izuzetno malo
ustvari mogu potpuno bez hleba
samo da ne moram da jedem razani i ostale verzije zdravih hlebova

nesto se mislim kako stoje stvari sa projom recimo za dorucak ili ako bas dodje do toga za veceru

inace
ja nemam holesterol i pored ogromnog unosa UH
nemam ni trigliceride
ali verovatno je tu genetika ucinila svoje posto je i sestra sa istim takvim reyultatima
sto ne znaci da svi treba da ih jeduz:mrgreen:mislim uh
dusa me boli za vocem, ja sve kao kontam to su prirodni seceri nije to strasno....

evo od ponedeljka ne pijem kk a ni sokove
samo cajeve, naravno bez secera i sa mnogo limuna
pa posto su mi kao takvi prilicno neukusni, onda bar da pijem korisne cajeve, te sad pijem zeleni

opet kazem ne bih da se odricem bas svega..
ja bi da se ebem a da mi ne ulaziz:mrgreen:

...prvo Mileva da ti kazem, ako jednom cujes da sam otegla papke, da znas to je zbog tebe:mrgreen::P
...zeno za malo se ne zadavih dok sam citala tvoju muku i pila kafu, podje u "krivu stranu", jedva se
dozvah:eek::malav:

...e onda bas potresena i tvojom i svojom mukom ja sam sebe "castila" vrucim pudingom od vanile,
pa neka ide zivot...

...hleba jedem jedva malo, za dorucak, krisku...slatkise ne jedem sem po neki welnes keksic..obicno
to bude 3-4-5 komada u toku dana...nista gazirano, margarine, i ostale namaze ma koje vrste takodje
ne jedem...kuvano jedem skoro svaki dan...testa sam skoro sva izbacila, pravila sam nedavno u 3 dana
2x proju, do kukurznog i integralnog brasna...belo brasno koristim za zaprsku kad bas nesto mora da
se zaprzi i retko to radim...od cokolada jedem samo onu sa xxy % kakaa....nista milka i ostale...

...pijem mleko ali sam smanjila malo...jeste koristim zasladjivac za kafu, ali mi je to manje zlo od
2 kasike secera...
...voce pijem cedjeno kao sok i to samo citruse bez dodavanja secera i vode...bananu jednu dnavno
ako imam...

...i to je sve...pa jel treba svega da se odreknem, da zivim na vodi, pa necu...znam da moram malo
da se aktiviram i to hocu, ali dok malo prodje ova zima..jer po ovoj hladnoci stvarno nemam volje da
hodam napolju osim ako moram....

mileva, zahebi zeleni..sme samo jedna mala šoljica dnevno(kao one što imaju kinezi u setu)
pij vodu sa limunovim sokom radje ili napravi limunadu od 2dl tople vode, 1mk jabukovog sirćeta i 1mk meda

jedem neobavezno..kako kad
danas jedan sendvič i večeras 4kaš supe, kefir i jedna kockica baklave

sutra neko meso i bareni krompir.jedem šta mi tog trenutka prija(traži organizam) u maloj količini,.znači
uopšte me više ne zanima djeta..gladovala sam, koristila boga oTca i-ništa..
ko ga hebe..kad malo otopli krenuću na bazen subotom i nedeljom...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back