gost 107590
Buduća legenda
- Poruka
- 42.249
Skinuo sam okruglo 15 kg. Kad budem smrsao jos desetak kilica prestace snase da me primecuju na ulici, necu vise biti "dva momka" vec samo "momak i po" koji riknjava od gladi. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Bravo Daco, bravo
, bas ste me iznenadili
, i mogu vam reci da mi puno znaci podrska forumskih drugara, posebno kad odolevam iskusenjima dok prolazim kraj neke od brojnih pekara iz kojih se siri omamljujuci miris svezeg peciva.

Skinuo sam okruglo 15 kg. Kad budem smrsao jos desetak kilica prestace snase da me primecuju na ulici, necu vise biti "dva momka" vec samo "momak i po" koji riknjava od gladi.![]()
za koje vreme?
mnogo je to..ne preterujte sa brzinom skidanja
Za dva i po meseca. Znam da je prebrzo, ali tako sam zeleo, verovatno cu u narednom periodu usporiti taj tempo. Sledece nedelje krecem na lekarske preglede, analiza krvne slike se podrazumeva - za sad je bilo sve u redu sto se toga tice. Zbog zdravstvenih problema ce mi biti lakse sa manje kilograma.
Cek dacho sta za dva ipo meseca???15kg?

koliko si visok , dačo..i koliko je to kg sada?
mssm da ne preteraš bre...ni M vešalice nisu baš neki promerci![]()

Skinuo sam okruglo 15 kg. Kad budem smrsao jos desetak kilica prestace snase da me primecuju na ulici, necu vise biti "dva momka" vec samo "momak i po" koji riknjava od gladi.![]()
.

trcanje bilo
subota,nedelja,ponedeljak,sreda
jos 17 dana pa imam naviku
bas mi prija,smoricu se kad pocnu kise,mada sam kupila i jaknu za trcanje
58.9 jutros![]()

oho ho!
jos malo pa skini bicherka!

sta je sad
kako da izgubite 10 kg masnih naslaga. Da počnem sa malo matematike i fizike.
Za početak, svaki od tri dnevna obroka koje uobičajeno jedemo skratimo za 100 kalorija, to je kalorijska vrednost dve tanko sečene kriške hleba.
Onda izbacimo dve limenke koka-kole koje su po 140 kalorija.
Tome dodamo i pola sata, do sat brzog hodanja, koje može da potroši od 300 do 50 kalorija zavisno od intenziteta, telesne težine, starosti...
I neka nam je nivo discipline 50%, što znači da redukujemo svaki drugi obrok ili dijetiramo svaki drugi dan.
Možda i promašimo po neku limenku koka-kole a da hodamo baš svaki dan pola sata.
I sa polovičnom disciplinom i dalje svakog dana pravimo manjak od oko 400 - 500 kalorija u odnosu na naše pređašnje navike.
Svakodnevno, ali disciplinovano, uživanje u omiljenoj hrani, uz malo šetnje, na duge staze neminovno će vam doneti bolji izgled.
A 10 kg masnih naslaga je 77.000 kalorija koje se našim umerenim ali disciplinovanim načinom mogu istopiti za 5 - 6 meseci.
Nisam tvrdio da je lako, već da je jednostavno.

pa jes...nema landaranje, ono svaka vashka obashka...Moj bivsi razredni, inace nastavnik fizickog, je uvek isticao da sportsku opremu treba birati tako da "genitalije budu kompaktna celina"...![]()

Pazi zdravlje i bravo na uspehu.