Podrska za dijetu 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
za koje vreme?

mnogo je to..ne preterujte sa brzinom skidanja

Za dva i po meseca. Znam da je prebrzo, ali tako sam zeleo, verovatno cu u narednom periodu usporiti taj tempo. Sledece nedelje krecem na lekarske preglede, analiza krvne slike se podrazumeva - za sad je bilo sve u redu sto se toga tice. Zbog zdravstvenih problema ce mi biti lakse sa manje kilograma.

Smršajte 10 kg na jednostavan način

http://www.stetoskop.info/Smrsajte-10-kg-na-jednostavan-nacin-3750-c75-content.htm?b7

samo jedan izvod
kako da izgubite 10 kg masnih naslaga. Da počnem sa malo matematike i fizike.

Za početak, svaki od tri dnevna obroka koje uobičajeno jedemo skratimo za 100 kalorija, to je kalorijska vrednost dve tanko sečene kriške hleba.

Onda izbacimo dve limenke koka-kole koje su po 140 kalorija.
Tome dodamo i pola sata, do sat brzog hodanja, koje može da potroši od 300 do 50 kalorija zavisno od intenziteta, telesne težine, starosti...
I neka nam je nivo discipline 50%, što znači da redukujemo svaki drugi obrok ili dijetiramo svaki drugi dan.
Možda i promašimo po neku limenku koka-kole a da hodamo baš svaki dan pola sata.
I sa polovičnom disciplinom i dalje svakog dana pravimo manjak od oko 400 - 500 kalorija u odnosu na naše pređašnje navike.

Svakodnevno, ali disciplinovano, uživanje u omiljenoj hrani, uz malo šetnje, na duge staze neminovno će vam doneti bolji izgled.
A 10 kg masnih naslaga je 77.000 kalorija koje se našim umerenim ali disciplinovanim načinom mogu istopiti za 5 - 6 meseci.

Nisam tvrdio da je lako, već da je jednostavno.

Pazi zdravlje i bravo na uspehu :klap: .

Hvala cure. :D Ma sad kad se "zakucam" trebace mi dve nedelje da to opet krene nanize.

Kuka komsija, skinuo je dvadesetak i kusur kila za par meseci, drasticno je promenio fizionomiju, i sada ima problema sa oboljenjima kicme, covek je u godinama, nije radio na ucvrscivanju misica i to se odrazilo na stabilnost kicmenog stuba. A bukvalno se prepolovio otkako se aktivirao i poceo sa dijetom, morao je iz korena da menja navike zbog dijabetesa.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back