Podrska za dijetu 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pile nemoj da se bedacis. Koji ti je procenat masti? Koji su ti obimi?
Meni to tvoje deluje super. Ti si imala 5-6 kg da izgubis, a ne 30ak pa da u prvom mesecu izgubis 6-7kg.
Ti uz ishranu i vezbas sto zanci da si sigurno izgubila 2kg sala, a ne misisca sto je super.
:zag:

Poslednja izmena:
jako mi vođenje računa
ceo dan fino, jogurAt, banana, pomorandža. čorbica (šargarepa, grašak, brokoli, krompir, zelen, bez začina), mesce neko kuvano, ali morala sam i prženo, ne znam je li guda ili tele, bez hleba sve
dve kašičice meda sa orasima
i onda nađem pivo
i popila sam bar dve čaše
i imam čokoladu u frižideru, verujem da neće doživeti sutra
i hebem ti sve, a vežbe ne smem neko vreme jer su me malo nezgodno bocnuli i sad imam male probleme..
koji mogu potrajati mesecima
veselo :)

- - - - - - - - - -

možda umesto čokolade da ispržim dva jaja, nestala pa nisam danas pržila :think:

obzirom da ste se neki dan hvalili kolko ste kilometara presli, ja danas 21km ako je tacna kilometraza na mapi, a stopala bride sva topla i rumena, a ja pritom ceo dan u obuci koja nije za bas toliko pesacenja. crkoh :zper:

ja sam zavrsila svoj rad ,to je ko 1000km da sam presla
sad idem da trcim,da potrosim strudlu s makom sto sam doruckovala,znaci moracu da istrcim isto ko ti eriu :lol:
ne uspevam da skinem 1kg koji sam vratila :rida:
haha jao crnjak, ispade tuzna istina da taj sport i aktivnost zapravo najmanje doprinosi dijeti :lol: gledala sam negde nekakvu piramidu prioriteta za zgodno telo, tipa 70% ishrana, 20% tegovi, 10% kardio, znaci obrni okreni mozemo i da ga otpisemo :lol: :sad2:

Pile nemoj da se bedacis. Koji ti je procenat masti? Koji su ti obimi?
Meni to tvoje deluje super. Ti si imala 5-6 kg da izgubis, a ne 30ak pa da u prvom mesecu izgubis 6-7kg.
Ti uz ishranu i vezbas sto zanci da si sigurno izgubila 2kg sala, a ne misisca sto je super.
:zag:

Masti 20%...težim da budu 16%. Obim, misliš na obim grudi, struka, kukova? Znaš šta me buni, pitanje za Kišni Cvetić i one koji su na LC ili LCHF ishrani: koliko UH je dozvoljeno uneti dnevno? Pročitah da je 20-50g tj. da je količina u tom opsegu ali individualna. Neko mršavi sa 20g unosa UH a neko sa 50g. Kako da odredim količinu? I gde da nađem pouzdane tabele nutritivnih vrednosti hrane. Mislim da mi mršavljenje ide loše jer ne kontrolišem unos UH kako treba, već odokativnom metodom.

Masti 20%...težim da budu 16%. Obim, misliš na obim grudi, struka, kukova? Znaš šta me buni, pitanje za Kišni Cvetić i one koji su na LC ili LCHF ishrani: koliko UH je dozvoljeno uneti dnevno? Pročitah da je 20-50g tj. da je količina u tom opsegu ali individualna. Neko mršavi sa 20g unosa UH a neko sa 50g. Kako da odredim količinu? I gde da nađem pouzdane tabele nutritivnih vrednosti hrane. Mislim da mi mršavljenje ide loše jer ne kontrolišem unos UH kako treba, već odokativnom metodom.

"žene: ispod 21% masti nizak postotak, od 21-33 je normalan postotak masti, od
33-39% je visok i preko 39% je vrlo visok postotak masnog tkiva u tijelu. "

reko sam ti fino da ti imas drugih problema...

Jao, koleginice forumašice, i ja muku mučim izgiboh sa svojom dijetom i bezuspešnim pokušajima da dovedem liniju u željenu formu.

Naime, hoću da dodam 5 kg, ...eh, bajke pričam... Kada bih uspeo bar 3 kg da dodam bio bih zadovoljan, ali nikako mi ne ide.

Ma koliko čokolada i torti sa šlagom pojeo na dan, sve kao da protrči kroz mene. I još se teram da ležim po ceo dan, i dobro se držim, ali...ali nikako
da zadržim volju u kontinuitetu, već s vremena na vreme me obori malodušnost i sav prethodni trud bacim niz vodu tako što odradim neki intenzivni trening...posle toga mrzim sebe i osećam se kao slabić, moralna olupina, ne mogu da se vidim u ogledalu...

:zcepanje:

ma ja sam dobra, mogu još 5 kg da smanjim, ako odem preko, svrstaću se u neuhranjene po nekom indeksu tamo, otkud znam

neću više da se žalim, super sam, moram samo stomak da zategnem, toliko
vežbe trenutno ne dolaze u obzir
a pošto sam bela kao sir ceo život
reših da ove godine vidim malo sunca i dobijem bojicu pre nego što krenemo sa plivanjem
pa kad se sunce vrati, šorts i majica i trk u dvorište/voćnjak
pomognem dragom, pomognem i sebi :zaljubljena:
već mi dao zadatak, da čupam neku travu, hihih

DSC_1186.jpg

Doprinos temi, negativan... :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back