Podrska za dijetu 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pomaze vezbanje, ali moras da budes ekstrem...
Moja kuma smrsala 18 kg za godinu dana ali je isla svaki dan na spining po 2 sata. Ne moze da se zategne, osim stomaka jer ima klasicnu mediteransku gradju...Al brate mili kad je slusam, koja je to volja da crkava svaki dan...

Kako mene mrzi da radim kardio :lol: Ain't nobody got time for that :mrgreen: A radio sam redovno proleca/leta 2012-te pa sam ispao iz ritma za kardio i sad nema sanse da pocnem opet.

Joj to je uzas,tako i ja sad pokusavam da se nateram da krenem opet,a poslednji put sam trcala daaaavno :lol: veceras cu se naterati ako zavrsim sve zadatke iz aldehida i ketona,ako ne onda nemam vremena :mrgreen:

cao zenske i macori :zper:
ja se ugojila 1kg od kad sam pocela da trcim :rotf:
mislim uzas,moram podhitno da se zaljubim pa da smrsam :lol:
znate li da 5km trcanja ne potrosi ni jedan obrok iz meka?dzaba sport ako se ne kontrolise unos kalorija
treba da trcis kao konj da bi se nesto uradilo ukoliko se ne drzi dijeta
aj kisgrlprd na dijeti sam i od foruma(ucim :rida: )

Ja upala u fazu da mi je hrana bezukusna i mrljavim po tanjiru ko kreten. Hoću napolitanke:cry:

Još kilogram otišlo dole a meni svejedno. Valjda je razlika kada mršaviš par kilograma i kada skidaš 30. Gledam neke cice u teretani, srećne su zbog svakog kilograma, inače su baš gojazne i treba puno da smršaju a ja se sa ovih par kila kilavim ko Juda. Izgleda da mi je sa UH nestao smisao za humor:( Šmrc. Moram da šopingujem neki komad odeći koji stimuliše/inspiriše.

Inače, da se pohvalim cheesecake-om sa smanjenom količinom kalorija, koji sam napravila ukućanima za praznike. Oduševljeni su.

Ja upala u fazu da mi je hrana bezukusna i mrljavim po tanjiru ko kreten. Hoću napolitanke:cry:

Još kilogram otišlo dole a meni svejedno. Valjda je razlika kada mršaviš par kilograma i kada skidaš 30. Gledam neke cice u teretani, srećne su zbog svakog kilograma, inače su baš gojazne i treba puno da smršaju a ja se sa ovih par kila kilavim ko Juda. Izgleda da mi je sa UH nestao smisao za humor:( Šmrc. Moram da šopingujem neki komad odeći koji stimuliše/inspiriše.

Inače, da se pohvalim cheesecake-om sa smanjenom količinom kalorija, koji sam napravila ukućanima za praznike. Oduševljeni su.

recept :ceka:

Kora: samelješ 150g pečenih lešnika i 150g pečenih badema, pomešaš ih sa pola "paklice" putera (onog od 125g). Možeš dodati i kašiku meda ako ti je gušt. Fino umesiš sastojke i u zavisnosti od veličine činijica za sladoled stavljaš 2-3 kašika smese na dno i dobro ih utapkaš prstićima.

Fil 1: umutiš mikserm posebno jednu kiselu pavlaku sa 7 kašika smeđeg šećera (htela sam da stavim malteks ili steviju ali nisam uspela da ih nađem u prodavnicama zdrave hrane), jednu slatku pavlaku u koju dodaš malo vanile (sastružeš malkice vanilinog štapića), 250g maskrapone sira. Zatim sjediniš sve sastojke i rasporediš ih preko podloge od lešnika i badema; činijice staviš u frižider da se fil stegne.

Fil 2: 500g zamrznutog mixa bobičastog voća (može i više, ja sam imala ovoliko), ima da se kupi zamrznuto Frikomovo, nije loše mada je bolje ako imaš svoje, ja sam imala maline i jagode u zamrzivaču pa sam ih upotrebila; voće pustiš da se otopi i pusti sokić ako je zamrznuto ako je sveže, moraćeš da dodaš oko 1dl vode, zatim ga sipaš u šerpicu, dodaš 5 kašika smeđeg šećera ili malteksa ili stevije, i pustiš da ključa nekoliko minuta; za to vreme preliješ jednu kesicu želatina (najbolji je Dr Oetker) sa par kašika hladne vode i pustiš da nabubri; kada ti je voće pri kraju kuvanja istopiš nabubreo želatin i sipaš u šerpicu sa voćem, pustiš da se krčka još malo (uz stalni nadzor i mešanje) i onda skloniš i pustiš da se ohladi (ne sasvim već da bude mlako i tečno) i potom sipaš kuvano voće u činijice preko krema.

Ako voliš i nisi na strogoj dijeti možeš u krem dodati malo rendane bele čokolade. Ili preko voća gore narendati crnu čokoladu.

Desert je išao uz lažnu pitu od zelja i piletinu sa roštilja pre toga držanu u marinadi od jogurta i uvalajnu u začinsko bilje.

Može i više šećera u fil i voće, ko voli baš slatke kolače, ja ne volim.

Ludopile, vidim da si i ti na lchf, pa sam htjela i ja da se prijavim posto sam na istom:) Prvih mjesec ipo sam pili na lchp i tada sam smrsala 6 kila i sada sam na odrzavanju. Treniram naravno, 3 puta sedmicno. secer i brasno su u kanti, ulje samo kokosovo i maslinovo.. Nevjerovatno kako mi je vec poslije 20-ak dana nestala potpuno zelja za slatkisima i brasnastim proizvodima uopste. Ali ja volim jaja pa ih trpam u sve.

Veliki pozdrav za sve :heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back