ludopileglodjekosku
Buduća legenda
- Poruka
- 27.557
Pile kako spremas brokli?
- - - - - - - - - -
Mozda misle na ono - Genetika mi nije naklonjena, nisam imala/imao od koga da nasledim karkater![]()
Skuvam ga u slanoj vodi i (ponekad) prelijem sa malo rastopljenog putera. A ubacim ga i u čorbu, i u "povrćni šareniš" (jelo koje pravim tako što na malo ulja izdinstam mladi luk, na kockice iseckane tikvice, papriku, pečurke, šta već imam u frižideru a kada je gotovo dodam kuvani brokoli). Neko voli da kuvani brokoli zapeče sa jajima i Ella sirom, ja ne volim jaja u jelima.
Jedini izuzetak je pita od spanaća/zelja.
Šalim se. Tvoja drugarica je rod mojoj drugarici koja čitav život je debela i drži dijete, mršavi i goji se po 30kg a da neće do prodavnice da skokne bez da upali auto ili je neko odveze. Sad je mlada mama i dete joj je predebelo. Glupo mi da joj išta kažem, njeno dete, njena briga ali mi je žao što mu je dozvolila da se toliko ugoji. Malecka ima 5 godina a jede više od odrasle osobe. Njeno opravdanje je kako ne može da joj zabrani, pa jbt nemoj da joj kupuješ čips, čokoladu, mesiš kiflice i pizzu. Nije mi jasno kako joj nije frka od bolesti koje ruku pod ruku idu sa debljinom.

)