dive
Legenda
- Poruka
- 61.256
100 grama cokolade ima izmedju oko 500 kalorijaDve stangle moze da bude pola od 250. Ko god moze da se zadrzi na stangli dve dnevno (da to npr bude uzina izmedju obroka) i da umereno jede sve ostalo ne mora da znaci da ce da se utovi od toga.
Ja ne brojim kalorije, smara me to, ali zato kad me uhvati neizdrz pogledam kalorije i razmislim sta bi umesto toga mogla da pojedem a da je kvalitetnije. Da dam primer - umesto jedne cokolade moze da se pojede oko 3/4 kupovne pice (one zamrznute iz kutije), a meni je samo pola te i vise nego dovoljno, ali zato cokoladu celu da smlatim nije mi dovoljno![]()
postoje osobe kojima receptori nisu nadrazeni na slano, ali bi za slatko ubile
zasto je toliko tesko razumeti da bez obzira sto pripadaju ljudskoj rasi, organizam ne luci hormone na isti nacin svima
meni mozes da das kljuc od trezora gde se cuva droga, nista nestalo ne bi..neko drugi bi bio over dose..
i to nema veze sa tim koliko sam ja karakter i da li imam meru, nego sa tim da neko drugi u svom genetskom kodu ima na hromozomu kvrcicu zbog koje reaguje na drogu..
to je isto kao sto dve osobe koje odrastaju u istim uslovima ne oboljevaju od iste bolesti..
koliko je obolelih i umrlih od kancera koji su bili u uranijumskoj ozracenoj zoni? a koliko je prezivelih, koji su u istim ili slicnim uslovima ziveli?
treba samo mrvica pameti i malkice vise tolerancije, pa ovo moze lako da se razume..
mada verujem da ima i onih koji nemaju tu sposobnost..
Dve stangle moze da bude pola od 250. Ko god moze da se zadrzi na stangli dve dnevno (da to npr bude uzina izmedju obroka) i da umereno jede sve ostalo ne mora da znaci da ce da se utovi od toga.