dive
Legenda
- Poruka
- 61.256
ta sama i za slatkise se slazem, zavisnost ko i svaka druga, prolazila sam i ja kroz te faze, a onda sam odlucila da je dosta, pa sad skoro i da ne jedem slatko i kad jedem to je 85% cokolada koja iz nekog razloga nije ni blizu toliko zavisna ko one komercijalne cokolade koje iskacu na sve strane, prepune secera,masti i ko zna cega, i sigurna sam da im ubacuju svasta da bih stvorili zavisnost.
vidis, a ja sam kao milesa
meni mozes da stavis ne znam koliko alkohola..vina, zestokog..i sve da nadjes tamo gde si stavila..
ako ti kazem da imam anticke flase alkohola koje takla nisam od pre isusa

ali ako imam nesto slatko, sanse nema da pojedem jednu plazmu a da ne pojedem celo pakovanje
da pojedem kockicu cokolade, a da ne diram celu, da pojedem jedan kolac a da znam da je pun tanjir u frizideru
i bas sam napisla milevi, to resavam tako sto ono sto pojedem moram i da potrosim..aktivnoscu..
ne ide drugacije..
ja se zovem dive i zavisnik sam od slatkog
a i za slatkise se slazem, zavisnost ko i svaka druga, prolazila sam i ja kroz te faze, a onda sam odlucila da je dosta, pa sad skoro i da ne jedem slatko i kad jedem to je 85% cokolada koja iz nekog razloga nije ni blizu toliko zavisna ko one komercijalne cokolade koje iskacu na sve strane, prepune secera,masti i ko zna cega, i sigurna sam da im ubacuju svasta da bih stvorili zavisnost.
...