Podrska za dijetu 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cugam kefir, imam Tibetansku gljivu, kombuhu, kristale...dzaba, pokosilo me. Uskoro cu na put, pa nemam vremena da pustim da mi se organizam sam bori. :( Jedva se bori i sa antibioticima, sve mi se zacepilo, napola sam gluva...
Nemam krajnike, pa mi grlo strada bar jednom godisnje. (ok, prihvatam shale, izjave su mi vrh)

Ček bre pa jel se krajnici ne vade da ne bi imala angine, upale grla i sl. tu je jbn jedino što pre nešto može na pluća da ti ode ...

E, ta mi nesto poznata...bila u zatvoru, ojadila nekog...nebitno.
Mazohista voli... :zper:
A ne patim se (mnogo), ozbiljno, ne traje ovo sve od juce i kad sam se izborila sa daleko vecim problemima, izboricu se i sa ovim zavrsnim udarcem. Bez lekica.
Nadam se. Danke, enivejz.

ma volim i ja da se patim, al mozes da patis i od drugih stvari, missim mazohizam je shirok pojam, ju nou vot aj min :per: :)))
zenu od buraza su lijecili dugo vremena od stitne, i na kraju ode vani kod doktora i skontaju da ima neku blazu depresiju, i skrpali je i sad je superishka. bas bas superishka.

i plus od nekih ad-a se gube kilogrami, ubijes 2 muve i izadjes jaca nego ikad :per:
A sto strada memorija, rupe u pamcenju...? :think:
Ček bre pa jel se krajnici ne vade da ne bi imala angine, upale grla i sl. tu je jbn jedino što pre nešto može na pluća da ti ode ...

"Otvoreno" grlo, lakse ode na pluca, srce, da...
Ja obicno pustim da se sam organizam izbori, ali trenutno mi je luksuz da cekam...

ma volim i ja da se patim, al mozes da patis i od drugih stvari, missim mazohizam je shirok pojam, ju nou vot aj min :per: :)))
zenu od buraza su lijecili dugo vremena od stitne, i na kraju ode vani kod doktora i skontaju da ima neku blazu depresiju, i skrpali je i sad je superishka. bas bas superishka.

Ja imam blazu depresiju od `92. god. Tako mi grah pao... I uspesno je nosim, skoro kao modni stil...
Super za snaju, ali kod mene je stitna je od skoro. ...evo 3 meseca letroxa, zelenih orascica i orahovace, yoga ludilo vezbice... i skoro u normali, za mrvicu. Kod mene je skolski primer. Ebi ga, potrosih zalihe energije kao onaj magarac...taman se navikao i krepao. ( pu x 3)

http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/tri-testa-intolerancije-tri-razlicita-rezultata---284026.html
evo za ove shto se loze na intoleranciju. ona kojoj djechatjitj redovno grije zdrijelo nema problema, samo dip trouterke, samo rejv :))))))
pa sta znas, za kokisku decake i ostale poroke, kosa pokazuje ono sto krv ne jer se procisti metabolizam a u kosi ostane talog :zper: zato oni buduci robijasi i ostali posten narod svi ostrigani, da ne moze nis da se dokaze :zper:

- - - - - - - - - -

inace ako se od necega ne prokenyam, ne nadujem ko zabac, ne izadju mi cirevi ili kojekakve izrasline i ne ispovracam se, smatram da sam na to tolerantna, eto to su moji licni testovi :heart:

pa sta znas, za kokisku decake i ostale poroke, kosa pokazuje ono sto krv ne jer se procisti metabolizam a u kosi ostane talog :zper: zato oni buduci robijasi i ostali posten narod svi ostrigani, da ne moze nis da se dokaze :zper:

- - - - - - - - - -

inace ako se od necega ne prokenyam, ne nadujem ko zabac, ne izadju mi cirevi ili kojekakve izrasline i ne ispovracam se, smatram da sam na to tolerantna, eto to su moji licni testovi :heart:

injaoooo, ja bi tebe testirao bez obzira na posljedice :heart:

Nasa creva nisu kao kod biljojeda, nije ni zeludac, a narocito zubi. Zubi su nam bunodontni, slicni kao kod medveda, svinja, majmuna (svastojedi)... Zveri takodje poseduju bunodontne zube, sa nesto ostrijim grbicama. Zubi kod ovaca, koza i dr preživara su selenodontni i nemaju nikakve veze sa ljudskim

Buljodontni, zelenodontni ..
Šta ti je bre ?
Šta lupaš ?!

ne znam koliko imam kg, sin mi pokvario vagu, ali sam uspela da uđem i to lagano, čak ima i lufta, u suknju koju nisam mogla da navučem poslednjih...pa jedno 5-6 godina...
biće da sam definitivno smršala...
i nisam na dijeti ni bila, izgubio mi se apetit i želja za grickanjem gluposti

je l si jos po amerikama? :zper:
obicno novo podneblje pojaca zelju za potpunom promenom i dijeta moze lakse da uspe,zato iskoristi
sve iu svemu navijamo za tebe
ja kad treba da dobijem obavezno vratim 1kg i to me uzasno nervira,iako znam da cim dobijem ono se vrati na staro,ali ja uvek panicim :aha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back