Podrska za dijetu 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poruka korisniku BGHighlander: Poštovani korisniče, ukoliko nemate da na ovoj temi napišete išta smisleno i konstruktivno, onda je zaobiđite u širokom luku. A čepljenje primenjujte kod žene, sestre ili mame koja Vas je vaspitala da vređate ljude koji ne odgovaraju Vašim estetskim kriterijumima.

Srdačan pozdrav,

Debelo Pile

Pa hbt pile, svako može da smrša. Bar za to ne treba ni para ni vremena ni NASA laboratorija.
Ja kad se napijem ( retko se dešava), posle toga dva dana jedem samo kiselo mleko...i za ta dva dana izgubim 3-3,5 kg a i ovako sam na donjem pragu proseka ( nikad u životu nisam imao višak kg, 73 mi plafon).

daj meni nesto predlozi za misicnu masu, a da je sto zdravije, ne pitam shta koshta :)))
juce sam lezao cijeli dan i zderao, reko da nabacim barem malo mase, i sto na vagu, kad ono smrsho 2kg, uzas bwe :)))))))))))

mnogo se trosis :lol: propasces nacisto!
moras da proracunas kalorijsku potrosnju u toku dana i da uness dovoljnu kolicinu ugljenih hidrata koje ce telo da ti koristi kao energiju za rad, a da na to uneses i proteine u dovoljnoj kolicini da moze telo da ih upotrebi kao gradivnu materiju
nema druge
znaci - proteini + ugljeni hidrati

mnogo se trosis :lol: propasces nacisto!
moras da proracunas kalorijsku potrosnju u toku dana i da uness dovoljnu kolicinu ugljenih hidrata koje ce telo da ti koristi kao energiju za rad, a da na to uneses i proteine u dovoljnoj kolicini da moze telo da ih upotrebi kao gradivnu materiju
nema druge
znaci - proteini + ugljeni hidrati

ocigledno da neshto ne radim kako treba, daj mi reci par namirnica sa u.h i proteinima koje treba da forsiram pliz pliz pliz
a troshim se shto jes jes :)))

ocigledno da neshto ne radim kako treba, daj mi reci par namirnica sa u.h i proteinima koje treba da forsiram pliz pliz pliz
a troshim se shto jes jes :)))

moras kao prvi obrok zitarice..
ne mora da ude klasicna ovsena kasa..a i moze..
skuvas ovsene pahuljice u mleku..dodas med, cimet - bomba dorucak
mozes i skuvano zito pomesano sa orasastim plodovima..i to je odlicna ugljeno hidratna osnova..

za rucak unosi obavezno pirnac kao prilog uz meso koje jedes..
a mozes i grasak, socivo, pasulj..jedino sto ces onda da imas i efekat nadimanja..al jbg uneo si dobre ugljene hidrate..
i druga varijanta - pasta u bilo kom obliku..

a mozes i grasak, socivo, pasulj..jedino sto ces onda da imas i efekat nadimanja..al jbg uneo si dobre ugljene hidrate..

Da, da to je i meni trener rekao pa sam ga spominjao ceo dan...dok sam trčao u WC zbog potrebice 2 ili da povraćam.
Ima li nešto u tabletama i prahu a da provereno deluje, brzo i efikasno?

ma ja sam danas imao vec 4 obroka i medjuobrok, 2x sam jeo rizu i meso, jednom samo meso i kefir, i za dorucak jaja, sirevi, kefir, onda brdo zelene salate i mladog luka, 4 kolaca, mazno sam i 2 piva poslije treninga. i tako skoro svaki dan :)))
jedino sto mlijeko ne pijem..

mozes i skuvano zito pomesano sa orasastim plodovima..i to je odlicna ugljeno hidratna osnova..

i druga varijanta - pasta u bilo kom obliku..

dive, sto ja budem gl;adna posle tih ovsenih kasa?
za pola sata... :(
sta je ovo sa mnom
ja ocu da smrsam na 65 :besna:

sve ovo sto si njermu nabrojala, ja kad pojedem , imam osecaj da jela nisam, majke mi....

dive, sto ja budem gl;adna posle tih ovsenih kasa?
za pola sata... :(
sta je ovo sa mnom
ja ocu da smrsam na 65 :besna:

sve ovo sto si njermu nabrojala, ja kad pojedem , imam osecaj da jela nisam, majke mi....

zato sto si u fazi milke :lol:
jesi li luda bre?
znas li kakav je tebi hormonalni haos zbog laktacije?
uzivaj bre i doji tvoje pile..kad pocne normalno da se hrani i skines ga sa sise, onda regulisi ishranu
trosi te dojenje, jer ti bebac puno hranljivog izvuce iz organizma

- - - - - - - - - -

ma ja sam danas imao vec 4 obroka i medjuobrok, 2x sam jeo rizu i meso, jednom samo meso i kefir, i za dorucak jaja, sirevi, kefir, onda brdo zelene salate i mladog luka, 4 kolaca, mazno sam i 2 piva poslije treninga. i tako skoro svaki dan :)))
jedino sto mlijeko ne pijem..

onda ti je mala kolicina koju uneses
ubacis lepo proteinski sejk 2x denvno i resis problem http://www.atpsport.com/ecartdetalji.php?ID=238

zato sto si u fazi milke :lol:
jesi li luda bre?
znas li kakav je tebi hormonalni haos zbog laktacije?
uzivaj bre i doji tvoje pile..kad pocne normalno da se hrani i skines ga sa sise, onda regulisi ishranu
trosi te dojenje, jer ti bebac puno hranljivog izvuce iz organizma

- - - - - - - - - -

onda ti je mala kolicina koju uneses
ubacis lepo proteinski sejk 2x denvno i resis problem http://www.atpsport.com/ecartdetalji.php?ID=238

ma ovo ima slab rejting, ispod 4 i po zvjezdice ne uzimam :))))

- - - - - - - - - -

Jao, pa ti si mali miš, onda.
Kapiram da zato i ne voliš "debele"..... teško da možeš da se nametneš kao muškarac sa svojim laganim kilicama.

pa dobro, nije to strashno, 180 je okej visina. missim ja imam 188, i najnizi sam u familiji, satrala me kokishka i zozovacha :)))

Pa to hoćemno da čujemo.
Mi nindže koji jedemo viljuškom a ne lopatom, i povraća nam se od ishrane "na tablicu"... da li možemo da računamo na neke suplemente koji sigurno završavaju posao a ne zauzimaju previše prostora u želucu?

imas na trzistu siroku platu proteinskih suplemenata
evo stavila sam ti ultimate link i tamo mozes da procitas kakvo je dejstvo svakog proteina
sa njima sigurno unosis dovoljnu kolicinu neophodnih proteina, a lakse ces da ih svaris

- - - - - - - - - -

Pa to hoćemno da čujemo.
Mi nindže koji jedemo viljuškom a ne lopatom, i povraća nam se od ishrane "na tablicu"... da li možemo da računamo na neke suplemente koji sigurno završavaju posao a ne zauzimaju previše prostora u želucu?

imas na trzistu siroku platu proteinskih suplemenata
evo stavila sam ti ultimate link i tamo mozes da procitas kakvo je dejstvo svakog proteina
sa njima sigurno unosis dovoljnu kolicinu neophodnih proteina, a lakse ces da ih svaris

Meni normalna doza ne pomaže, moj organizam prosto spaljuje "gorivo".
Trener mi je govorio da mora 3-3,5 g proteina po kg telesne mase.

onda 3,5gr/1kg uzimas..nema ti druge..

Pile moje, nema pravde na ovom svetu...ja sam svakoj minimum sladak, ali debele ženske nikom normalnom nisu na spisku želja ;)
Ali uz dosta truda, stroge dijete, gladovanja, zatezanja kože, trčanja, veštog skrivanja strija i celulita....i debela ženska može da upeca nekog soma. :D

o kako gresis za ovo kad bi samo znao..

Ne bi trebala to da naglašavaš jer je takvih jako malo.

Poznajem ih par i lično mislim da nisu sasvim čitavi ali, OK...bolje i to nego da sede na hladnom betonu :D
Fetišizam debelih, rošavih, nosatih ..ovih i onih žena nema veze sa "ženofilijom" nego je to neka lična fiksacija, ko zna usled čega ( možda zbog padanja na glavu?).

opet ti kazem da gresis
ovde naravno ne pricamo o zenama sa usa podneblja od 150kg

opet ti kazem da gresis
ovde naravno ne pricamo o zenama sa usa podneblja od 150kg

Dive, kad ti budeš piškila stojeći, dođi da me učiš šta muške oči vole ;)

U redu je što pokušavaš da ohrabriš debeljuce, ali...

Mislim da i nije neki greh sprdati se s njima jer su za svoj izgled same krive ( i uvek mogu da ga promene kad umesto kašike izaberu ženstvenost).
U prirodi ne postoje gojazne životinje, nego samo među ljudima.

Poslednja izmena:
Moram da priznam da mi nije najjasniji smisao pokušaja palamuđenja pojedinih muškaraca na ovoj temi, osim ako im krajnji cilj nije, pored kuknjave o bezuspešnom pokušaju da nabace mišićnu masu, da umanje sopstven kompleks nemišićaog slabašnog izgleda.

@Hajlender
Mišiće nećeš nabaciti slikanjem i kačenjem svojih nasmešenih fotki sa pozadinskim pločicama iz kuhinje.
Ako te interesuje kako kvalitetno doći do mase, postoji mnoštvo specijalizovanih foruma sa planom ishrane i treninga, a jedan od boljih je sajt Pedje Petrovića realx3mforum.

Moram da priznam da mi nije najjasniji smisao pokušaja palamuđenja pojedinih muškaraca na ovoj temi, osim ako im krajnji cilj nije, pored kuknjave o bezuspešnom pokušaju da nabace mišićnu masu, da umanje sopstven kompleks nemišićaog slabašnog izgleda.

Pa sad, ne znam koje standarde primenjujete? Ja ne težim hvaljenom i obožavanom USA- XXXL izgledu :) nego mi treba dodatnih 4-6 kg pa da budem savršen.
Moja prirodna blokada je na 72-73 kile i ne mogu da probijem tu granicu, a malo mi fali da budem savršen :hvala:

@Hajlender
Mišiće nećeš nabaciti slikanjem i kačenjem svojih nasmešenih fotki sa pozadinskim pločicama iz kuhinje.

Imam pločice, imam i kuhinju..ali sestro nemam slike iz kuhinje.:D
Ko zna koga si videla tako nadrndana pa ni nik nisi proverila :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back