Podrska za dijetu 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma privuci je, nego šta, i to onako mirne duše i bez griže savesti!
A sutra...... sutra je novi dan, reče Skarlet :lol:

plakacemo sutra:pracka:

- - - - - - - - - -

a drugi obroci?

Dorucak je isti svih 15 dana i sastoji se od : 1 pomorandze (može kruska, breskva, dinja ili lubenica), 1 dvopeka i 1 solje caja ili kafe bez secera.

1.DAN
Rucak: 1 pomorandza, 1 kuvano jaje, 1 kisela pavlaka
Vecera: 2 paradajza( ili 2dl kuvanog paradajza), 2 kuvana jajeta, 1/2 zelene salate ili 1 krastavac.
2.DAN
Rucak: 1 pomorandza, 1 jaje, 1 kisela pavlaka, dva dvopeka
Vecera: 125gr mlevene junetine, 1 paradajz, 1 pomorandza, 1 dvopek, 1 solja caja ili kafe
3.DAN
Rucak: 1 pomorandza, 1 kuvano jaje, 1 kisela pavlaka,1 glavica salate (ili 2 krastavca),napici bez šećera
Vecera: 125 gr mlevenog mesa, 1 pomorandza, 1 dvopek, 1 šolja kafe ili caja.
4.DAN
Rucak: 125gr kravljeg sira, 1paradajz ili 1dl kuvanog paradajza, 1 dvopek
Vecera: 125gr mlevenog mesa, 2 paradajza, 1 jabuka, 1 dvopek
5.DAN
Rucak: 200gr kuvanog mesa ili ribe, 1 paradajz, 1 dvopek.
Vecera:1/2kg kuvanog povrca (sargarepa, grasak, krompir), 1 jaje, 1 paradajz

Drzanjem ove dijete nakon pet dana izgubi se 2,5-3 kilograma.Nakon toga dijeta se ponavlja još dva puta. Za 15 dana uz ovu dijetu izgubi se do 15 kilograma.Da se kilogrami ne bi ponovo vratili, nakon dijete treba jesti normalno, s tim što svakog ponedeljka treba jesti sledece:

Doručak: 1 casa soka od limuna bez secera
Ručak:1 jabuka, 1 dvopek
Večera: 1 jaje, 1 paradajz, 1 dvopek.

Za vreme dijete nije dozvoljeno unošenje alkoholnih pica.Navedene namirnice mogu se uzimati tople ili hladne, ali je VAZNO da se namirnice uzimaju pomenutim propisanim redom i da se pri tome ni jedna ne izostavi.
Sistem je već ispitan i proveren.
Ukoliko se namirnice ne unose datim redom ili se izmešaju - rezultat će izostati.

ja imam visok holesterol,pa cu morati da jedem ribu,ili pecurke umesto jaja
ali kad pogledas svaki dan pojedes i voce i hleb i mlecni proizvod i povrce i meso...a dijeta traje kratko

nekako mi je ta dijeta mnogo radikalna. ja kada sam disciplinovana, a trenutno nisam, pazim sta jedem 5 do 6 dana nedeljno, ali zato (obicno za vikend) jedem i ne hajem :D
tako sam pre trudnoce smrsala 30 kg i nicega nisam bila zeljna, a sada se stidim, ne mogu da se skinem sa cokolade i kafe :rumenko:

dobro jutro:uja:
ponedeljak
vaga rece 74 kg
obim struka 82,kuka 104,grudi 105
ja krecem sa bolnickom dijetom(molim vas da me niko ne podriva sa sta ce tebi i te fore)
doruckovala sam pomorandzu,dvopek i caj,sad cu bobija u brzu setnju,a posle na bazen
nadam se da cu za 15 dana da skinem 3 kg,i 3 cm sa kuka i struka
naravno da ce i baloni da se izduvaju,zato sam i zapisala da proverim koliko je otislo
kad to postignem,smanjice se i zeludac,pa ce lakse biti da pocnem sa umerenijom ishranom

smokvo, moja komsinica drzala tu dijetu nedavno. ostao joj porpilican visak nakon porodjaja. za nesto vise od mesec dana je skinula 6, 7 kg. nemoj da te obeshrabri ako prvih nedelju dana ne skines nista, njoj je vaga pokazivala isto skoro 10 dana, vec je pala u ocaj. a onda za nedelju dana skoro 5 kg otislo odjednom.

ja imam visok holesterol,pa cu morati da jedem ribu,ili pecurke umesto jaja
ali kad pogledas svaki dan pojedes i voce i hleb i mlecni proizvod i povrce i meso...a dijeta traje kratko

A prepelicija jaja? :) Zamena za kokosija, plus skidaju holesterol, 2 u 1. Osim ako ti nisu gadna, i skup sport. Mada nisu mnogo skupa, zavisi od proizvodjaca. Bitno je samo da su proverena i sveza.
Ja sam drzala Dukana, splasnula nadutost, otisla 2 kg za 15 dana (vodu ne racunam), ali-poceo post, probala da menjam jaja i mlecne proizvode, ribom i sl., ali tesko. :(
Sad sam malo modifikovala dijetu...dobro je dok god ide na dole, ili stagnira, i to je ok. :)

A prepelicija jaja? :) Zamena za kokosija, plus skidaju holesterol, 2 u 1. Osim ako ti nisu gadna, i skup sport. Mada nisu mnogo skupa, zavisi od proizvodjaca. Bitno je samo da su proverena i sveza.
Ja sam drzala Dukana, splasnula nadutost, otisla 2 kg za 15 dana (vodu ne racunam), ali-poceo post, probala da menjam jaja i mlecne proizvode, ribom i sl., ali tesko. :(
Sad sam malo modifikovala dijetu...dobro je dok god ide na dole, ili stagnira, i to je ok. :)
Препеличија јаја се конзумирају пресна ако се жели здравствени ефекат.
Мени лично није тешко да их испијем, само их разбијем, изручим у чашу и ексирам(као и кокошија, морчија, пачија, ћурећа...), али су неки гадљиви, додуше више визуелно иначе пресно јаје је скроз неутралног укуса.

nisam gladna,nisam gladna...
samo mi malo trne mozak i koci mi se vrat
uskoro ce vreme vecere,a onda bahanalije
casa soka od paradajza 125 g piletine sa teflona,zelena salata
i kod mene pise 2 dvopeka,a tu gde sam okacila ne pise???

Препеличија јаја се конзумирају пресна ако се жели здравствени ефекат.
Мени лично није тешко да их испијем, само их разбијем, изручим у чашу и ексирам(као и кокошија, морчија, пачија, ћурећа...), али су неки гадљиви, додуше више визуелно иначе пресно јаје је скроз неутралног укуса.

Da, ima tacno period kad i koliko se koriste, pauze i sl. Brat ih tamani kao koktel. :)
Meni je mucno i da gledam...
Dok npr. glinu pijem bez problema, a njemu je to mucno. :mrgreen:
Jela sam ranije p.jaja, sa min. termicke obrade. Tipa na kajganu, ili u vrelu corbu (ne da vriju), ali tek toliko da se "zgusnu"...ok, gube deo lekovitih osobina, ali ne sve (tako su mi bar rekli certifikovani uzgajivaci)...

dobro jutro:uja:
mislim nisam ja sad ustala:roll:
samo sad sam stala na vagu
znaci dan drugi 72,8
ode 1,200 vode,il cega vec
dobro je ,daje elan
sinoc sam ipak posle vecere pojela jedan dvopek.kad sam ga vec ispekla:rumenko:
danas umesto jajeta za rucak,pojescu tunjevinu u salamuri,isto imaju kalorija

37097_190699821076477_1466422194_n.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back