LindaLee
Elita
- Poruka
- 22.197
napisao ti je poznavalac i uz to izaziva kancer jetre
je l ima nesto danas da nije kancerogeno?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
napisao ti je poznavalac i uz to izaziva kancer jetre

pa sta ces na ovoj temida, banane i breske su mi bolje, mada su mi i banane teske..
ne smeta mi breskva, dinja, lubenica i sl
ne jedem hleb, alergicna sam na brasno

![]()
pa ni s kalorijama ne mozemo reci da je koka kola izvor zdravlja i vitaminaebiga nema valjda
al mrzim americki sistem marketinga gde se istice nebitno, a cuti o vaznom
``suncokretovo ulje bez holesterola`` - a koje ulje pa ima holesterol???
``zero bez kalorija`` al precutimo da se unosi kancerogena materija
pa ni s kalorijama ne mozemo reci da je koka kola izvor zdravlja i vitamina
nije to americki sistem,to je novi potrosacki svet
ciji je sistem bilo to otrovano mleko?
americki isto
kako da sjebe zelene i zdravu poljoprivredu u okviru onoga koliko je vise moguce da bude zdravo posle uranijuma koji su ovde bacili
i kako da nametne svoje gmo zrno po svaku cenu
ma daaaj,opasni igraci pa da ih shebuma daaaj,opasni igraci pa da ih shebu
srpska paranoja,niko o nama i ne prica u svetu![]()
ne jedem hleb, alergicna sam na brasno
![]()

90% proizvoda u supermarketima nije ni stapom da ih prodzaras,a ostalih 10 je samo poluotrovano, pa proberi sta ti draze....moja kupovina se doslovno svodi na veoma ogranicen broj proizvoda jer me muka uhati kad vidim sastojke, ili to sto kazes x glupih reklama (nema masti, al zato natrpano secera zbog ukusa, "zdrav" margarin sa omega 3, instant hrana prepuna konzervanasa i praznih kalorija)...uzas ziviebiga nema valjda
al mrzim americki sistem marketinga gde se istice nebitno, a cuti o vaznom
``suncokretovo ulje bez holesterola`` - a koje ulje pa ima holesterol???
``zero bez kalorija`` al precutimo da se unosi kancerogena materija

)))Немој тако да си на крај срца, мора неко да запосли лекаре, фармацеуте, дијетологе, тренере...a americki marketing je kupi jedan i dobices jos 5 besplatno....ko da mi treba i taj jedan a ne jos pet na sve to....i posle ljudi kupuju zderu ko krmace kojekakve gluposti i na kraju se u iste te krmace i pretvore....missim americke zvanicne statistike su da places nad njima sto se debelih i obesnih tice....mora da se mnogo zdravo hrane![]()
pa da znas, veliki je to posao, musterija kolko ocesНемој тако да си на крај срца, мора неко да запосли лекаре, фармацеуте, дијетологе, тренере...
Obesity and Overweight
(Data are for the U.S.)
Percent of adults age 20 years and over who are obese: 35.9% (2009-2010)
Percent of adults age 20 years and over who are overweight (and not obese): 33.3% (2009-2010)
dakle sistematsko trovanje nacije...То је пЛе више од тЛи године, напЛедовали су, гаЛант!pa da znas, veliki je to posao, musterija kolko oces
dakle skoro 70% stanovnistva je debelo il bolesno debelo....sve zarad kapitalizma i logike "uzmi sto vise za sto manje para"dakle sistematsko trovanje nacije...
(podaci sa Centers for Disease Control and Prevention, federalne agencije).

***** slatkise![]()
***** slatkise![]()
pa da znas, veliki je to posao, musterija kolko oces
dakle skoro 70% stanovnistva je debelo il bolesno debelo....sve zarad kapitalizma i logike "uzmi sto vise za sto manje para"dakle sistematsko trovanje nacije...
(podaci sa Centers for Disease Control and Prevention, federalne agencije).
kljucni problem - ti koji tako panicno kupuju baj uan get uan fri se zapravo ni ne zapitaju da li im to trebaja tako mrzim taj grande grabez
odes u market pa za 20eu i gomilu kupona kupis dest kolica nicega - bombonica,konzervica,cipseva i step sokova..samo zato sto su na popustu, a ameri su maheri za matematiku
odes po kafu za poneti, pa izadjes sa kofom od 1lit
koliko puta mi se desilo da me zaskoci promoterka necega i kao eto ako uzmes tri kutije ovoga umesto jedne, dacu ti i truleks krpu ili kakvu god vec glupost koju oce da ti uvale da bi sto vise pazario. fala lepo gospodjo, treba mi samo jedna kutija...ali,ali...ne zelis besplatni truleks?
...dovidjenja dovidjenja....
ja tako mrzim taj grande grabez
odes u market pa za 20eu i gomilu kupona kupis dest kolica nicega - bombonica,konzervica,cipseva i step sokova..samo zato sto su na popustu, a ameri su maheri za matematiku
odes po kafu za poneti, pa izadjes sa kofom od 1lit

kljucni problem - ti koji tako panicno kupuju baj uan get uan fri se zapravo ni ne zapitaju da li im to trebakoliko puta mi se desilo da me zaskoci promoterka necega i kao eto ako uzmes tri kutije ovoga umesto jedne, dacu ti i truleks krpu ili kakvu god vec glupost koju oce da ti uvale da bi sto vise pazario. fala lepo gospodjo, treba mi samo jedna kutija...ali,ali...ne zelis besplatni truleks?
...dovidjenja dovidjenja....
![]()
"Pa nije kofa nego casa, i sta molicu lepo fali kafi od 1 l![]()
jao sto me nervirassad kad sam bila bolesna, kosa na glavi mi se dizala kad je dolazila moja sestra da mi donese nesto da popijem
meni se zeludac skupio, jedva da sam mogla gutljaj caja da popijem a ona ulazi sa:
1. casom od 1/2lit iscedjene narandze (popijem gutljaj jedva i odlozim casu), a ona upada sa
2. soljom od 1/2lit karameliziranog vrelog mleka..temperatura me trese, snage namam da se ubedjujem, ona izlazi i posle 5 min min se vraca sa
3. soljom od 1/2lit vrele supe od petla..samo sam je pogledala, a ona se brze bolje vratila sa
4. soljom od 1/2lit caja od karameliziranog crnog luka
5. soljom od 1/2lit caja od nane
tek ujutru sam dosla sebi i rekla da mi sa ovakvim posudjem vise u kucu ne ulazi jer me plasi
moze da udje samo sa casom velicine max 2,5dl i to je sve.

eto