Podrska za dijetu 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa ne, jedem i mahunarke:)))
ali ovo je bre otkrice za mene, verujem da sam trajno resila problem. nije mi zahtevno previse, sita sam, a radi. :)

zavisi koliko cesto ih jedes, slobodni rezimi low carb dozvoljavaju mahunarke povremeno...zelena kura je najstroza i bliza je ketozi, ali se u ketozu ne ulazi.

inace, low carb uopste nije tesko drzati kao zivotni stil. a i kad smrsas uvek mozes veci deo godine da budes u low carb rezimu i povremeno da pravis izlete kad je neka proslava ili slicno. ili ako ti se bas jede voce, leti lubenica.

ima jako lepih recepata za low carb ishranu i jako su ukusni.

zavisi koliko cesto ih jedes, slobodni rezimi low carb dozvoljavaju mahunarke povremeno...zelena kura je najstroza i bliza je ketozi, ali se u ketozu ne ulazi.

inace, low carb uopste nije tesko drzati kao zivotni stil. a i kad smrsas uvek mozes veci deo godine da budes u low carb rezimu i povremeno da pravis izlete kad je neka proslava ili slicno. ili ako ti se bas jede voce, leti lubenica.

ima jako lepih recepata za low carb ishranu i jako su ukusni.
pa vidi , ja sam mesozder po prirodi, meni je to prirodno stanje. e sad malo je zaebano izbaciti druge stvari koje jedem ceo zivot, ali sve je stvar odluke.
ako imas neke lepe recepte salji, pa cu da eksperimentisem:)

malo je zaebano kad pravim deci nesto sto bas volim, tipa apalcinke sa nutelom ili pitu ili lazanje..ali nema lazi nema prevare, ako za rucak jedenm npr pitu, em sam za po sata ponovo gladna, em do kraja dan samo gledam sta bih pojela, em sutradan ujutro ladno bude 2kg plus.:neutral:

logicno, uh obicno izazivaju glad i vezuju vodu, zato i ima tih viskova od +2 kg.

pa vidi , ja sam mesozder po prirodi, meni je to prirodno stanje. e sad malo je zaebano izbaciti druge stvari koje jedem ceo zivot, ali sve je stvar odluke.
ako imas neke lepe recepte salji, pa cu da eksperimentisem:)

zato ti i kazem, kad smrsas dovoljno povremeni izlet te nece ubiti, jer mislim da je to vise psiha kod nas ta potreba da jedemo slatko, posto mi sasvim uspesno zivimo i u ketozi, a low carb je gozba sto se tice uh. :lol: plus smo nauceni od detinjstva da jedemo uh, kao zbog energije.
nemam vise recepata, otiso mi folder u kom sam ih skupljala, ali ima na netu.

svidja mi se tvoja dijeta. :lol:

malo je zaebano kad pravim deci nesto sto bas volim, tipa apalcinke sa nutelom ili pitu ili lazanje..ali nema lazi nema prevare, ako za rucak jedenm npr pitu, em sam za po sata ponovo gladna, em do kraja dan samo gledam sta bih pojela, em sutradan ujutro ladno bude 2kg plus.:neutral:
Zato se ja ne merim, ako nešto zgrešim. :mrgreen: Merim se strogo jednom nedeljno. Svakog četvrtka ujutru, posle toaleta, u donjem vešu. A svake druge nedelje se i slikam, pa porefim rezultate.
Ja isto jedem sve mesno, svo povrće, od voća maline i ponekad parče lubenice ili breskvu. Retko brljam, stvarno se trudim da odolim svim iskušenjima.
Vežbam u proseku 6x nedeljno, po pola sata.
Za sada daje tezultate.
I da, od petka sam počela sa autofagijom. Poslednji obrok mi bude oko 16h, i to uglavnom voće. Jer vežbam oko 19h, pa mi ne prija da u 16h imam neki konkretan obrok.

Ako ste primetile, sve vas lajkujem ko je našao način sebi da ima režim ishrane koji mu prija i životni stil da se ne goji, ma kakav on bio
Ja mislim da smo se kolektivno pokrenule, svaka na svoj način, i veliki lajk za sve
Ja jutros na istom, one palačinke koštaju naravno, ali sam uzela obime da vidim koliko sam tu stradala
Bila sam spala prošle nedelje na 80 struk, sad je 81, što će reći, da nisam mnogo zgrešila
Mere su 92-81-106 što je već dosta prihvatljivo
U bokovima sam vratila 2 cm ali ne mari mnogo
Danas se opet vraćam mom malom unosu hrane, a za ručak sataraš i jedna faširana od juče, za užinu će biti voće
Što se vežbanja tiče radiću samo trbušnjake i guzu večeras, to ću samo narednih mesec dana, a videćemo koliko brzo ću se spustiti na 77,5 zabeleženo 3.08.
Svejedno i dalje sam u minusu, kasnije ću kad završim obaveze da napadnem onu seksi bež suknju da vidim dokle sam stigla
Dok se ja vratim u kancelariju, ima zasigurno da se spustim na 75 :lol:

Autofagija se poklapa sa starim preporucenim nacinom ishrane. Mama se citav zivot tako hrani, samo sto ima vecera ali ne doruckuje I vitalna je zena, njoj prija.
A meni je taj njen sistem upropastio metabolizam. Tek kada sam pocela kao beba da se hranim sam se izvukla iz anemije.
Овако ја. Тако ми прија. Моје време за оброке почиње након посла. Ноћ и радно време не једем.

Bež suknja je savladana bez natezanja
Ona je i inače skroz uz telo, tako da sam uspela da uhvatim svoju liniju u stvari
Ima tu još da se radi, znam, ali nije ni tako loše, već počinjem da ličim na žensko

Prilozi

• IMG_20200810_103401.jpg
    IMG_20200810_103401.jpg
    100,2 KB · Pregleda: 80
  • IMG_20200810_103347.jpg
    IMG_20200810_103347.jpg
    107,3 KB · Pregleda: 81
Ima tu još nešto, može se smršati i tako da se jede npr. samo beli hleb, 400gr. To je manje od 1000 kalorija dnevno. Ali da li je to zdravo? Ekstremni primer, suština je u tome da u ishrani mora biti zastupljeno sve što nam je potrebno. Nije dobro kada je previše jednog na štetu drugog. Mora biti izbalansirano čak i onda kada se radi o dijeti. Svega u manjim količinima, ali je bitno da je sve zastupljeno.

Tačno. Telu su potrebni i proteini i ugljeni hidrati i šećeri i masti. Energija odatle dolazi.

Ja za svoj najveći uspeh smatram to što sam stalno kod kuće, a mršam i malo sam i smršala, a nigde se ni ne krećem, pri tome mi moj način ishrane prija i dobro se osećam
Kad sam oživela temu tamo u martu cilj je bio ne ugojiti se, a sada sam već u načinu života da trajno držim liniju pod kontrolom
Ja sebe ne lažem
Jedem šta hoću, i to ne krijem, nemam odricanja a sve jedem umereno
Kad grešim svesno grešim
Slatko ne jedem baš svakog dana, jer mi se ne jede, a ima dana preskočim i hleb, zavisi šta jedem
Nisam ni gladna, ni željna, uklopila sam jelovnik za sve sa svojim načinom ishrane koji mi odgovara da kg idu dole, ovoga puta znam da je trajno pošto se ne gojim ni kad pojedem nešto više
Jedino naravno ide 1kg gore ako jedem palačinke uveče, mislim to je neminovno
A čak i kad jedem više i ne večeram kg ne idu na gore

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back