Enina
Elita
- Poruka
- 20.877
Pozdrav.Imate li osobu koja vam je podrska u zivotu?Neki oslonac.Ko vam daje snagu za dalje?Ili ste prepusteni sami sebi?
Ne verujum da vise postoji rasa takve ljudske vrste.Pozdrav.Imate li osobu koja vam je podrska u zivotu?Neki oslonac.Ko vam daje snagu za dalje?Ili ste prepusteni sami sebi?
Imam jednu drugaricu,pa njoj.Ne verujum da vise postoji rasa takve ljudske vrste.
Imam.Pozdrav.Imate li osobu koja vam je podrska u zivotu?Neki oslonac.Ko vam daje snagu za dalje?Ili ste prepusteni sami sebi?
Di da nemam.. samo pustinjaci to nemaju. u jednom filmu jedan preživjeli brodolomnik našavši se na pustom ostrvu, napravio nešto kao krpenu lutku i nazvao ga Vilson.. tek da ne bude sam. s,njim je pričao, svadjao, ratovao, spavao, bacao ga u more pa ponovo vraćao. Živjeti bez oslonca, podrške , ramena za plakanje je teško zam8slivo.Pozdrav.Imate li osobu koja vam je podrska u zivotu?Neki oslonac.Ko vam daje snagu za dalje?Ili ste prepusteni sami sebi?
mn je zivot naucio da ne verujem nikome..pa ni sebi ponekadImam jednu drugaricu,pa njoj.
Tako je!Di da nemam.. samo pustinjaci to nemaju. u jednom filmu jedan preživjeli brodolomnik našavši se na pustom ostrvu, napravio nešto kao krpenu lutku i nazvao ga Vilson.. tek da ne bude sam. s,njim je pričao, svadjao, ratovao, spavao, bacao ga u more pa ponovo vraćao. Živjeti bez oslonca, podrške , ramena za plakanje je teško zam8slivo.
Dobar savjet..lutku uzeti i ispovjedati se njoj.Di da nemam.. samo pustinjaci to nemaju. u jednom filmu jedan preživjeli brodolomnik našavši se na pustom ostrvu, napravio nešto kao krpenu lutku i nazvao ga Vilson.. tek da ne bude sam. s,njim je pričao, svadjao, ratovao, spavao, bacao ga u more pa ponovo vraćao. Živjeti bez oslonca, podrške , ramena za plakanje je teško zam8slivo.
Ne radi se u temi o vrsti zavisnosti.Ne mora osoba koja ti je podrška u životu da bude bračni drug. Već neko u koga si stekao poverenje i ko je uvek bio uz tebe kada ti je zatrebala bilo kakva pomoć, savet...šta god.Mada,normalna je valjda stvar i da podršku očekuješ od partnera.Mislim da emotivna zavisonst od nekog drugog i nije baš dobra stvar.Svako bi trebao da nauči da bude zadovoljan sam sa sobom i kada je sam pre nego što uđe u nešto ozbiljno sa drugom osobom.Veza/brak ne bi trebala da bude iz potrebe da imaš nekog pored sebe da se ne osećaš usamljeno nego zato što želiš da baš ta osoba bude uz tebe.
Eto ti sad...pa ti nisi maloletna! Ko da upravlja tobom, nisi dete?Problem u mene je taj sto stalno trebam nekog ko ce upravljati samnom.Da kaze sta da radim.
NemamPozdrav.Imate li osobu koja vam je podrska u zivotu?Neki oslonac.Ko vam daje snagu za dalje?Ili ste prepusteni sami sebi?
Neke savjete da daje.Eto ti sad...pa ti nisi maloletna! Ko da upravlja tobom, nisi dete?
To sto ti navodis je prijatelj ali ne mora da znaci i da je podrska.Di da nemam.. samo pustinjaci to nemaju. u jednom filmu jedan preživjeli brodolomnik našavši se na pustom ostrvu, napravio nešto kao krpenu lutku i nazvao ga Vilson.. tek da ne bude sam. s,njim je pričao, svadjao, ratovao, spavao, bacao ga u more pa ponovo vraćao. Živjeti bez oslonca, podrške , ramena za plakanje je teško zam8slivo.