Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 101.325
Beli-vukovi su uz njega.
Lavovi, hijene, guske, rakuni: Na koje životinje vas asociraju srpski političari?
![]()
https://www.danas.rs/vesti/politika...je-zivotinje-vas-asociraju-srpski-politicari/
Na goriluVučko više liči na majmuna nego lava![]()
Djilas je prava hijena.Vučko više liči na majmuna nego lava![]()
Zato ih je Vucic i uveo u skupstinu,da tapsu i stiskaju tastere.Juče mu oni nazadnjaci u skupštini viču Aco Srbine![]()
Ja bolan, dodje Turčin kod Baje a on makne zastave Srpske, što je sigurno - sigurnoZato ih je Vucic i uveo u skupstinu,da tapsu i stiskaju tastere.
U Banja Luci i na Palama.Ja bolan, dodje Turčin kod Baje a on makne zastave Srpske, što je sigurno - sigurno
![]()
Gdje je zastava Srpske?
Ja a ispred Turčina ne smije?U Banja Luci i na Palama.
Ovo je bilo u Sarajevu beno jedna.Ja a ispred Turčina ne smije?
A on na šolji ima sliku Vuka BrankovićaJuče mu oni nazadnjaci u skupštini viču Aco Srbine![]()
Ne lupetaj gluposti.Kako god mi mislili o strankama, nekad dobro nekad loše jer smo ljuti, ali čuvajmo mi Vučića jer nema ovde u Srbiji drugog ko bi nas zaštitio a i nema sposobnijeg od njega .
Nisu to gluposti, jer pogledaj u kakvom okruženju sse nalazi Srbija .Ne lupetaj gluposti.
Vrlo realan pogled👍Kako god mi mislili o strankama, nekad dobro nekad loše jer smo ljuti, ali čuvajmo mi Vučića jer nema ovde u Srbiji drugog ko bi nas zaštitio a i nema sposobnijeg od njega .
Najviše su ih trigerovali Aleksić i Mica.
Gluposti i to ogromne.Nisu to gluposti, jer pogledaj u kakvom okruženju sse nalazi Srbija .
Kako god mi mislili o strankama, nekad dobro nekad loše jer smo ljuti, ali čuvajmo mi Vučića jer nema ovde u Srbiji drugog ko bi nas zaštitio a i nema sposobnijeg od njega .
U ovakvom okruženju i katastrofalnom stanju je upravo zbog njega i takvih kao što si ti.A ovi što glume neke vukove i tastatura junake, razbežali bi se kao mali kučići čim nešto krene naopako po njih.Da se ne lažemo, ovakvi u nekoj normalnoj državi ne bi opstali ni minut ni kao botovi, a kamoli nešto drugo.Nisu to gluposti, jer pogledaj u kakvom okruženju sse nalazi Srbija .
Poturice Dacic peva za vas.Ja bolan, dodje Turčin kod Baje a on makne zastave Srpske, što je sigurno - sigurno
![]()
Gdje je zastava Srpske?