Подршка Камали Харис

Не желим му зло. Надам се да је добро. Штета што у његовој вери је забрањен алкохол, али ако није ортодоксни муслиман, може да попије, то решава сву тугу.
Ma ko mu zeli zlo?! Meni se pretisak digo u 200!!!
Ja bi mu dao moj prepek 22 grada leči SVE .. pa malo meze , muzika ... posle druge čašice igrao bi sojčice devojčice :D
Bolje nego da ga kljukaju kojekakvim lekovima i injekcijama.

Да, боље да се клонира. Ако већ није. ;)
da on propusta ono smece od mtn kroz prevodioca i samo spamuje sve nas - mislim, nije bilo posteno, pa toliko se vidi da je prizemna propaganda, ali je problem sto to rade i velike medijske kuce, i u srbiji isto, samo propagandisu za rezim, a narod mora da otvori oci kad-tad, kao sto su ameri sada progledali, ko je vera, a ko nevera TJ PREVARA, KO KRADE I VARA
With fraud, Kamala wins.

With no fraud, Trump wins.

There were, at best, (failed) attempts at fraud.

https://www.zerohedge.com/geopolitical/fasten-your-seatbelts-pepe-escobar-explores-trumpquake

O Kamali će se pisati kao o nekoj glumici koja je imala samo jednu ulogu u nekom relativno značajnom filmu i koja je napustila bavljenje glumom.Pojavljivaće se za dvadesetak godina naslovi tipa- Ovako danas izgleda Kamala Haris predsednički kandidat 2024 godine ili verovatnije Da li znate ko je Kamala Haris ?

Избори су 5. новембра. А кмечаћете ви, и то не само 5. и 6. новембра, него ћемо ваше кмечање морати да слушамо следећих шест месеци јер ћете баш као и у новембру и децембру 2020-те односно скоро целе 2021-ве да цмиздрите како су Америчком Хитлеру "сатанисти украли чисту победу."
That didn't age well.
Što stvarno ima takvih likova koji se ufuraju do kraja?

Komšija ko Fata zanesenim Amerima.

Došao Bil Clinton u Sarajevo i upoznaje Fatu.

Clinton; Bil

Fata; Bih
Fata: Bi, al' gleda Mujo.

75193819007-trnd-biden-puts-on-trump-hat-thumb.jpg

Back